Profile cover photo
Profile photo
Lonneke Reitsma
37 followers
37 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Ik heb een klant die een website heeft met pagina's die als duplicate pagina worden gezien als die bijvoorbeeld leeg zijn. Op deze pagina's kan ik geen cannonical plaatsen, omdat ze wel apart geindexeerd moeten worden en omdat ze elk moment gevuld kunnen worden met producten. Ik ben op zoek naar een soort canonical tag of een andere code die ik kan plaatsen op deze pagina's maar die automatisch verdwijnt zodra er content / producten toegevoegd wordt. Normaal doet een ICT er dit voor me, maar de ICTer waar ik nu mee werk kent de tag niet.

Iemand een idee?

Groetjes Lonneke

Even een SEO vraag. Ik ben voor een grote klant aan het werk die een nieuwe website krijgt, of eigenlijk een redesign. Ongeveer 83% van alle omzet komt voor rekening van Adwords en SEO. Het belang bij een goede omzetting op SEO gebied is dan ook enorm. Ik heb hier wel ervaring mee, en heb al veel werk verricht om het zo soepel te laten verlopen. Oa. Interne/externe links in kaart gebracht, huidige inrichting van de site helemaal doorgenomen en verwerkt in de nieuwe site, 301 redirectplan, subdomeinen in kaart gebracht ed. 

Hebben jullie nog tips, ervaringen ed? Gr. Lonneke

Post has attachment
SEO is de laatste jaren sterk veranderd. Waar het voorheen voldoende was een site met alleen keywords/zoekvolume/technisch ed. te optimaliseren, is wordt het steeds belangrijker je totale marketing strategie en -concept onder de loep te nemen en #SEO hierin te integreren. 

In samenwerking met Thomas Baekdal heb ik hierover een artikel geschreven. Super interessant, voor wie een goed fundament wil bouwen voor de (nabije) toekomst!

http://www.baekdal.com/insights/its-time-to-aim-for-more-than-seo 
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded