Profile cover photo
Profile photo
localboost
Local Boost - Local Marketing boosts local results!
Local Boost - Local Marketing boosts local results!
About
Posts

Post has attachment
76% consumenten bezoekt binnen 24 uur fysieke winkel na mobile seach, 28% conversie! Dat maakt local marketing in combinatie met mobile search / mobile SEO tot grote kans voor de retail!
https://goo.gl/LV60Er

Post has attachment
AdWords: geen advertenties meer aan rechterzijde. En dus?

Zal je misschien al opgevallen zijn dat de AdWords advertenties in Google aan rechterzijde verdwenen zijn. Compleet onverwacht en daar zijn de afgelopen dagen de nodige berichten over geplaatst. Maar, wat zijn de gevolgen voor de bedrijven die adverteren?

https://goo.gl/Rw2Avb

Post has attachment
Adverteren op Facebook Messenger. Wel enige nuance; bedrijven mogen alleen adverteren in bestaande chats waar ze zelf deel van uit maken. Je zult dus (vooralsnog) geen reclame tegen komen tussen je privé chats.

Post has attachment
Google: 78 miljoen afgekeurde Ads van bedrijven die zich niet aan de regels houden. Weten wie de schuldigen zijn? https://goo.gl/e5ADWM

Post has attachment
Als mountainbike liefhebber schreef ik afgelopen november nog over de enorme stijging in online fietsverkopen. En, dat veel fietswinkels het online kanaal als regelrechte bedreiging zien. In het magazine van de Fietsersbond las ik een artikel ‘de winkelier is lui geworden’.

https://www.localboost.nl/boost-blog/retailer-lui-of-verlamd/

Post has attachment
Local Marketing: de kracht van online reviews.

Ken je dat? Oppas voor de kids geregeld, even lekker met z’n tweetjes uit eten. Tafeltje reserveren waar we vorige keer gegeten hebben, of toch een ander restaurantje? Even kijken wat iens.nl  ‘er van zegt’.https://www.localboost.nl/boost-blog/de-kracht-van-recensies/

Post has attachment

Post has attachment
Online fietsverkopen blijven stijgen. Wat gaan de 'fysieke' retailers met dit gegeven doen? Klagen of kijken welke kansen er liggen op het gebied van local marketing?
Wait while more posts are being loaded