Profile cover photo
Profile photo
Xemeneies Llar i Foc
4 followers -
Instal·lació i venda de xemeneies, estufes i barbacoes.
Instal·lació i venda de xemeneies, estufes i barbacoes.

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Time lapse video on podem veure quin és el consum real de la guardonada #Scan66.
Mínim consum / màxim rendiment
8'5 kg de fusta en 8 hores
#estalvienergètic #disseny
Som punt de venda Scan a #Berga!!!
Add a comment...

Post has attachment
Us agrada un altra de les nostres instal•lacions d’enguany?
Segurament ara no penseu en l’adquisició d’una nova estufa ja que les temperatures que estem patint aquests dies no acompanyen, però d’aquí res la cosa haurà canviat i potser comprar una estufa entra en els vostres plans.
Us presentem la Jolly Mec Arte amb una potència de fins a 15 kW capaç d’escalfar fins a 145 m2de superfície i un estalvi energètic notable ja que parlem d’una combustió alimentada per pèl•let. Aquesta estufa com altres de la marca italiana esdevé un excel•lent sistema de calefacció amb una àrea de circulació d’aire calent humidificat, no és res més que la producció d’una escalfor sana per a les persones que evita possibles riscos d’al•lèrgia. Aquest model el trobem disponible en diversos disseny i colors per a una millor adaptació a l’espai on ha d’anar ubicada definitivament. http://ow.ly/i/bHCuy
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Quin és l’estil de barbacoa que s’adapta al vostre jardí?
Dies llargs i bones temperatures, excepte aquestes darrers dies on han estat extremes, porten a fer més reunions familiars i d’amics a l’aire lliure. Un dels punt d’unió del nostre país és que aquestes reunions quasi sempre giren al voltant d’un àpat que s’acostuma a materialitzar mitjançant una barbacoa al nostre pati o jardí. És per això que els nostres amics d’Argemi dels quals som punt de venda han publicat aquest interessant post que aconsellem llegir si la vostra intenció és comprar una barbacoa per conèixer quina pot quedar millor en aquell espai dins dels jardí on heu pensat ubicar-la.
Add a comment...

Post has attachment
Sou més d'estufes modernes o d'estufes clàssiques?
#Dovre us ho posa fàcil amb la seva àmplia gamma d'estufes que engloba des d'una estufa de llenya moderna a una estufa de gas clàssica!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nova sèrie #HWAM 7100: elegant estufa amb emmagatzematge tèrmic envoltada d’una paret de pedra que li dóna un toc de naturalitat a la seva llar. Aquesta sèrie HWAM crea una atmosfera agradable a la sala on es troba ubicada i es combina perfectament amb qualsevol racó de casa.
La marca danesa no deixa de sorprendre’ns, HWAM és sinònim de #disseny, qualitat i eficiència, és per això que ja uns quants anys que la venem a la nostra botiga
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Avui us presentem una de les nostre darreres instal•lacions: #SCAN 1002, disseny exclusiu per a la vostra llar. Les sèries 1001 i 1002 concebuts per l’agència Halskov & Dalsgaard Design, són un inserts de llenya elegants disponibles amb un vidre frontal serigrafiat en blanc o negre. Som punt de venda oficial de la prestigiosa marca danesa!!!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Beneficis de l’ús de la ‪#‎biomassa‬ per a energia tèrmica segons la ‪#‎Diputació‬ de ‪#‎BCN‬
http://ow.ly/LWQuH
Add a comment...

Post has attachment
Cost d'un sistema de calefacció de #gasoil o un de #biomassa per a una casa unifamiliar! #estalvienergètic
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Us agradaría gaudir a casa d’un insert tan elegant com el Scan 1002?
Les llars de #disseny danès i exclusiu Scan 1001 i 1002 han estat concebudes per la prestigiosa agència de dissenyadors Halskov & Dalsgaard amb un toc elegant i funcional. El Scan 1002 es presenta amb un vidre frontal serigrafiat en blanc o negre amb el seu marc en crom mat o acer negre donant-nos una excel•lent visió del foc. Aquest insert de llenya admet troncs de fins a 65 cm i podem escollir a l’hora de comprar-ho quin sentit d’obertura de la porta volem segons preferències, hem de ressaltar que la seva manera d’obertura roman sempre freda al tacte sense perill de cremar-nos amb un tancament automàtic de cop.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Tot el que necessiteu saber sobre biomassa a la vostra llar!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded