Profile cover photo
Profile photo
LiveCOM (LIVE COMMUNICATIONS SRL)
31 followers
31 followers
About
LiveCOM (LIVE COMMUNICATIONS SRL)'s posts

Post has attachment
Salutăm Google pentru lansarea şi în România a programului "ATELIERUL DIGITAL" (Digital Skills), o platformă de cursuri gratuite pentru cei care doresc o carieră în digital / online marketing sau cei care caută să fie cât mai bine informaţi despre acest domeniu de viitor în afaceri.

"Pentru noi, care dezvoltam o afacere ca agenţie specializată în web digital, certificarea oferită de acest program poate constitui un punct forte în CV-ul candidaţilor căutați”, a declarat Ovidiu Suciu, membru fondator LiveCOM, agenție de web media din Cluj-Napoca"

Citeşte pe: http://www.monitorulcj.ro/economie/52209-cum-poţi-caştiga-mii-de-euro-lunar
Photo

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-08-31
24 Photos - View album

Obiectivul nostru este să dezvoltăm internetul .RO prin promovarea afacerilor şi a conţinutului de calitate.

Ne-am dezvoltat prin pasiune, dedicaţie și performanță alături de clienţii noştri. Suntem o companie autohtonă cu capital propriu, avem mare încredere în potențialul românesc și considerăm că este important ca și noi să oferim un exemplu pozitiv în direcția valorificării lui.

www.livecom.ro

Post has attachment

Post has attachment
„Fiecare firmă trebuie să investească online în site-ul propriu, promovarea site-ului propriu şi nu trebuie să lase la urmă referinţele de calitate. Înainte ca vizitatorii să se transforme în clienţi, majoritatea dintre aceștia caută informaţii adiţionale despre firmă, produsele sau serviciile acesteia. Astfel, prezenţa pe site-uri de specialitate influenţează rapid vizitatorul în decizia sa şi considerăm că investiţia în referinţe de calitate este o acţiune complementară necesară altor acţiuni de promovare online”, explică dezvoltatorii site-ului SC Live Communications SRL.
Wait while more posts are being loaded