Profile cover photo
Profile photo
Jeugdtheater Litoziekla* vzw
1 follower -
Binnenkort uw favoriete jeugdtheater.
Binnenkort uw favoriete jeugdtheater.

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Heb je Kat in Bakkie al gezien? Rarara, wie is de kat?
De enige echte popgroep The Orangebeekers maakte dit lied op ons afgelopen ledenweekend!
.
.
.
.
#litoziekla #video #MusicMonday #musicvideo #video #theater #theatre #oudenaarde #jeugd #youth #patser #patsergedrag #Top10 #weekend #throwback
Add a comment...

Post has attachment
Vanaf 4 mei spelen we Sint San in het Schoolcomplex Leupegem. We zijn volop bezig met de repetities en de affiches en flyers te maken maar vanaf vandaag krijg je al de kans om een plaatsje te reserveren, met een mooie korting! Sint San gaat over twee…
Add a comment...

Post has attachment
Naar goede gewoonte zetten we ons werkjaar in met een informatief dagje voor iedereen die dit werkjaar wil meedoen met Litoziekla. Dit jaar gaat de startdag door in de sportzaal van KBO Bevere op zondag 18 september.

Deze startdag zal een beetje anders lopen dan gewoonlijk. Het programma gaat als volgt:

Om 10 uur worden alle kinderen verwacht zodat stipt om 10u30 kan begonnen worden aan de kennismakingspelletjes en bewegingsworkshop. Doe dus best gemakkelijke kleren aan of neem ze mee.

Rond 12 uur eten we allemaal gezellig onze meegebrachte boterhammetjes op. Het is niet de bedoeling dat iemand nog zijn eten moet gaan halen dus vergeet zeker je lunchbox niet.

Vanaf 13u beginnen we met de audities! Je mag kort iets voorbereiden om aan ons te tonen. Een dansje, een gedicht, een stukje tekst,... alles kan! Als je even niks te doen hebt is er genoeg voorzien om je mee te amuseren.

Om 16u30 worden de ouders terug verwacht zodat we iedereen het werkjaar kunnen toelichten en achteraf een glaasje kunnen klinken op een productief en creatief jaar. Je kan je dan ook inschrijven. Het inschrijvingsbedrag bedraagt 15 euro.

Dus:
Wat? Startdag!
Wie? Iedereen die geïnteresseerd is in Litoziekla
Wanneer? Zondag 18 september van 10 tot 17u30
Waar? Sportzaal KBO Bevere (Kortrijkstraat 3, 9700 Oudenaarde
Belangrijk: lunchbox, makkelijke kleren, iets voor de audities, inschrijvingsgeld


Tot dan!
Add a comment...

Post has attachment
Klaar voor de kampdans? Wij in ieder geval wel!
Add a comment...

Post has attachment
Dit weekend hebben we een activieit gedaan waar onze leden met foto's en tekstballonnen hun eigen stripverhaal fotografeerden!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2/21/16
23 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded