Profile cover photo
Profile photo
Lisbeth Scharling
889 followers -
Hvis content er king - så er jeg content queen ;-)
Hvis content er king - så er jeg content queen ;-)

889 followers
About
Posts

Post has attachment
Den seneste uge har besøgstallene på min blog været langt over det gennemsnitlige. Sjovt nok fordi jeg har valgt at være totalt ligeglad med keywords og SEO og skrive om emner, som stort set ingen Googler efter.

Mit indlæg om Micro Content Marketing suger i øjeblikket ret mange besøgende - og ret mange af dem tilmelder sig mit nyhedsbrev. :-)

http://webwoman.dk/lav-micro-content-til-online-marketing-spar-tid-og-fa-strre-gennemslagskraft/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bruger du billeder rigtigt i WordPress og DIVI? Her er en guide med masser af tips og fakta, som du er nødt til at kende og tage hensyn til.

Er dine billeder for tunge, sløver det din hjemmeside.
Er din hjemmeside for langsom, mister du besøgende og kunder.
Er dine billeder uhensigtsmæssigt navngivet går det ud over din synlighed i Google.
Lægger du mange tunge billeder på bliver det tidkrævende at tage backup - og din backup fylder for meget.

Der er adskillige gode grunde til at få styr på billedstørrelser.
Add a comment...

Post has attachment
Hvad er din timepris? Er du soloselvstændig og sælger du viden i timer, skal du tage en timepris, der ligger pænt over det, du betaler en håndværker. Ellers tjener du langt mindre end håndværkeren. Har du ikke luret hvorfor prisen for viden er relativt høj, skal du læse med her
Add a comment...

Post has attachment
Ejendomsmægler med blog - der er vist ikke mange af slagsen? Men nu er den aarhusianske ejendomsmægler Lars Gravel klar til at blogge om ejendomsmæglerbranchen.

Han lægger skarpt ud med at citere Jens Nielsen, en af de berømte ejendomsmæglere i Aarhus:  "Det dårlige boligmarked findes ikke.... Der findes kun dårlige ejendomsmæglere"

Add a comment...

Post has attachment
Salgssider og landingpages kan laves på minutter, hvis du bruger et simpelt trick ti at komme ud over rampen.

Først og fremmest skal du beslutte dig for, at du vil udgive en prototype og ikke en perfekt og færdig løsning. Afsted med den side og test den. Du kan altid gøre det bedre.

Og så skal du i øvrigt gøre tingene i den rigtige rækkefølge.
Add a comment...

Post has attachment
Bruger du WordPress til dit website eller din blog er det på tide at få opdateret for at holde hackere fra døren.

Sikkerhedsfirmaet WordFence, som laver et overvågningssystem til WordPress har lige udsendt denne advarsel:

 "WordPress.org has released WordPress 4.2.1 which is a critical security release ..... so please upgrade immediately to prevent hackers from exploiting this vulnerability on your system."

Her får du min guide til at opdatere.
Add a comment...

Post has attachment
Koden til at lave godt content til online marketing kan sættes på en meget simpel formel. Du får den her - content marketing matrix - så du kan gennemskue,  hvordan coach Jacob Søndergaard og de andre rigtige mænd tryllebandt os - og uge efter uge fik over 1.000.000 danskere til at røre lattermusklerne til "Rigtige mænd"
Add a comment...

Post has attachment
Jeg har lavet mange hjemmesider for bestemte faggrupper og oplever derfor tit kunder, der ligefrem stræber efter at ligne deres konkurrenter.
De kigger på konkurrentens hjemmeside og bestiller den samme løsning.
Og det er ikke det æstetetiske design jeg taler om. På det punkt er mange faktisk ekstremt optaget af at skille sig ud og få en unik løsning - hvilket ofte er et absurd fokus, for hvis selv hvis du tager den samme designskabelon som konkurrenten, så bliver DIN hjemmeside alligevel helt anderledes, fordi indholdet gør det anderledes.

Du bør hellere fokusere på at skabe en unik business - tilbyde noget andet end dine nærmeste konkurrenter. Og her får du 18 knapper du kan skrue på, hvis du for alvor vil have en unik business.

PS: webdesignet er ikke en af knapperne, men bestemt gør det ikke noget, hvis det også er unikt :-)
Add a comment...

Hvad forventer du at få, hvis du leder efter et WordPress kursus?
Mange ender på et kursus, de ikke får ret meget ud af - ikke fordi kurset nødvendigvis er dårligt, men fordi det har fokus på andet og mindre, ed de har brug for.

Du bør som minimum vide, hvad du forventer at få ud af kurset, for tager du et kursus på et par timer, en dag eller to, lærer du langt fra det hele.

Vil du lære at installere og indstille WordPress?
Vil du lære at arbejde med designet?
Vil du lære at arbejde med indholdet?
Vil du lære at blogge?
Vil du lære tekniske finesser, søgemaskineoptimering?

Hvis du ikke at stiller præcise krav - og ikke undersøger kursets indhold nærmere - er det som at bestille et "køkken-kursus" uden at vide, om du vil lære at designe og indrette et køkken, forskønne dit køkken, opsætte et køkken, lære at lave festmad, lære at lave sund mad....

Der findes mange slags WordPress kurser og mange forskellige typer undervisere. Nogle er gode til teknik. Andre til design. Og andre igen er gode til at lære dig, hvilket indhold du skal lægge online, hvis du vil tiltrække besøgende og forvandle dem til kunder.

Kig også efter, hvor mange deltagere der er på holdet.
Er der over 8-10 deltagere, får du meget lidt ud af kurset, hvis det handler om at få styr på de tekniske detaljer.
Add a comment...

Post has attachment
Er du nervøs for at holde tale, præsentere et oplæg, stå foran en flok eller forsamling? Overvind din taleskræk, holde foredrag om det, du er ekspert i - og boost din business. Læs Lonnie Borgstrøms gode råd til at komme over taleskrækken og komme i gang som foredragsholder.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded