Profile cover photo
Profile photo
Lionsclub VSN
16 followers
16 followers
About
Posts

Post has attachment
Lions verkopen 30 en 31 dec. bollen en beignets voor goede doel

Op 30 en 31 december tussen 10.00 en 17.00 uur verkoopt Lionsclub Voorschoten oliebollen en appelbeignets voor het goede doel. De stand staat voor de Dorpskerk in de Schoolstraat. Ook dit jaar is de opbrengst bestemd voor de realisatie van de natuurspeeltuin in Voorschoten.

In samenwerking met bakkerij Verhoog worden de lekkerste oliebollen en appelbeignets van Voorschoten aan de man gebracht.

Gehele uitzending van vorig jaar is terug te zien op Unity.tv
Add a comment...

Post has attachment
Zin in een spetterende Après Ski party met goede (dance) muziek, een gezellige wintersfeer en veel bekenden? Kom dan naar het feest georganiseerd door de Lions Voorschoten!

Bestel je kaarten nu via één van onze Lions of via direct online (1 Euro reserveringskosten). Vertel het je vrienden/kennissen en maak er een onvergetelijke avond van.

https://lionsvoorschoten.org/kaarten-bestellen/party/
Après Ski Party
Après Ski Party
lionsvoorschoten.org
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Koop online een Race-Eendje voor Koningsdag en steun de Natuurspeeltuin in Voroschoten. Direct online kopen via http://lionsvoorschoten.org/race-eendje-kopen. #EendjesRace
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Net als iedereen zijn wij enorm geschrokken van de aanslagen in Parijs. Een ongrijpbare strijd met vele onschuldige slachtoffers en een toenemend gevoel van onzekerheid. Deze gebeurtenissen hebben een grote impact op de samenleving, de manier waarop mensen onderling met elkaar omgaan en het gevoel van veiligheid en geborgenheid, wat toch een van de eerste levensbehoeften zijn.

Het thema vrede en veiligheid is nog nooit zo actueel geweest als nu. Zondag is de bekendmaking van de winnende vredesposter in het Museum Voorschoten. Kinderen na laten denken over vrede en dat in beeld neerzetten als inspiratie voor anderen en misschien nog wel het meest voor ons als volwassenen. De mooiste posters zijn tot het einde van de maand te bezichtigen in het Museum Voorschoten.

We nodigen iedereen van harte uit om zondag om 15.00 uur aanwezig te zijn in het Museum Voorschoten. Juist nu!
Lionsclub Voorschoten
Add a comment...

Post has attachment
Schoon paard in de was
Schoon paard in de was
lionsvoorschoten.org
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Topscoorder eredivisie Michiel Kramer voetbalt met jeugd van Voorschoten '97

De veiling die Lions Voorschoten tijdens Het Weekend van Voorschoten hield voor Stichting Voorschot, leverde een bedrag van €10.000,- op. Er werd flink geboden onder andere op een ADO Den Haag clinic bij Voorschoten ‘97. En afgelopen woensdag 26 november werd deze clinic gehouden. 

Het E-team van SJZ uit Zoeterwoude had via een anonieme bieder het lot bemachtigd. Peter le Clercq heeft contact met hen gezocht en heeft een groot aantal F-teams van Voorschoten’97 de mogelijkheid geboden om deel te nemen aan deze bijzondere en sportieve middag. 

In totaal hebben 89 kinderen in diverse spelvormen hun voetbaltechniek kunnen aanscherpen. Naast de vrijwilligers die de spelvormen begeleiden, waren er ook 3 spelers van ADO Den Haag. En niet de minste. Topscoorder van de eredivisie Michiel Kramer en de middenvelders Hector Hevel en Mathias Gehrt speelden samen met de kinderen wedstrijdjes.
Na ruim 90 minuten waren de meeste spelertjes moe en voldaan. Na wat drinken en een ontbijtkoek, gingen de kinderen allemaal met de spelers op de foto. Daarna was er gelegenheid om alleen met een speler op de foto te gaan en de handtekening van hun idool te bemachtigen. 

Zowel Pauline Hillen van Stichting Voorschot als Erik Heidemann als vice voorzitter van Lions Voorschoten waren onder de indruk van hoeveel plezier de kinderen hadden tijdens de goed gegeven clinic van ADO Den Haag.

Stichting Voorschot bouwt naast het voetbalveld in Voorschoten een woon/werk-huis voor kinderen met autisme en een andere beperking. Ze kunnen daar onder begeleiding wonen. Lions Voorschoten voeren een jaar lang actie voor dit initiatief. Alle opbrengsten gaan naar Stichting Voorschot en worden in zijn geheel gebruikt om de tuin in te richten.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2014-11-27
195 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded