Profile cover photo
Profile photo
Linsen AB
2 followers
2 followers
About
Posts

http://youtu.be/H5spWUNVrH0

NYHET! Nu finns glas som förebygger besvär som följer ett liv av ständig uppkoppling! Eyezen-glasen är designade för att avlasta dina ögon i ett uppkopplat liv. De ger ett mer avslappnat seende idag och skyddar ögonens framtida hälsa genom att filtrera bort det skadliga blå ljuset våra ögon utsätts för från digitala skärmar.

Alla som använder smartphones, datorer och skärmar blir hjälpta av dessa glas, även de utan synfel!

KAMPANJ! Vid köp av kompletta glasögon med Eyezen-glas får du slipade solglasögon med din styrka för endast 495 kr*

*Erbjudandet gäller vid köp av komplett par progressiva glasögon med våra premiumglas eller enkelslipade Eyezen-glas. Med reservation för begränsningar i styrkeomfång på solglasen. Styrkor utöver omfång får 50% på premiumsolglas. Priset 495 kr gäller solglasögon från Prego. Önskar du en båge från vårat övriga sortiment gäller ordinarie pris på bågen. Kampanjen gäller t.o.m. 31 augusti 2016.

Kom in så hjälper vi Dig fram till ditt bästa erbjudande!
Add a comment...

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=95&artikel=6376926

Lider du eller ditt barn av trötta ögon? Har du eller ditt barn mycket huvudvärk? Vårt uppkopplade liv leder ibland till besvär med ögonen då de får dra ett tungt lass! Besvären klättrar ned i åldrarna och kan även ge falsk närsynthet. För att upptäcka detta måste en noggrann undersökning göras av en kompetent optiker för det är lätt att missa om man inte är uppmärksam. Gör du din undersökning hos Linsen kan du känna dig trygg, vi har både hög kompetens och är noggranna, samt jobbar med bästa möjliga produkt! Nu finns det både glas och linser som förebygger dessa besvär och hos Linsen vill vi alltid ge dina ögon det de förtjänar!
Välkommen att boka din undersökning på http://www.linsen.se/synundersokning/
PS: Numera får alla barn upp till 10 år glasögonbidrag och vi har fyllt på med nya snygga barnbågar från bl.a. Lindberg och Ray-Ban! Välkommen in så berättar vi mer!
http://www.1177.se/Stockholm/Regler-och-rattigheter/Glasogonbidrag-for-barn/
Add a comment...

Post has attachment
✨✨✨ NYHET!!!! ✨✨✨
Det blir inte enklare att beställa dina linser!!! Det är bara att scanna koden med en QR-reader på din smartphone, sedan väljer du om du vill hämta upp dem på Linsen eller få de hemskickade i brevlådan, sen poff så har du linserna i din hand!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nyhet! Nu går det att boka tid online på vår hemsida: .
Add a comment...

Nu har vi lanserat nya www.linsen.se. Ett helt nytt utseende och förenklad webbshop som vi hoppas du gillar. Välkommen!
Add a comment...

Från och med denna veckan har vi återigen öppet på lördagar kl 11-15. Efter sommaren är det mycket som händer på Linsen. Utöver att vi i våras gjorde om våra undersökningsrum och fick toppmodern utrustning, kommer vi i början av september att få ett nytt kassasystem med elektroniska journaler som kommer att vara mycket bättre för våra kunder. Under hösten lanserar vi också en ny modern hemsida och webbshop.
Add a comment...

Post has attachment
Välkommen till vår sida på Google+. Hälsa på och skriv gärna något om oss.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded