Profile cover photo
Profile photo
Liniey Nor
661 followers -
Love what you learn
Love what you learn

661 followers
About
Posts

Post has attachment
#Linieytanya Korang tolong komen k. Thanks

Post has attachment
Egois Pemusnah Sebuah Hubungan
Egois Pemusnah Sebuah Hubungan | Liniey nak tanya rakan blogger, pembaca blog atau rakan alam maya, pernah tak berhadapan dengan seseorang yang terlalu ego? Ya bercakap pasal ego , semua manusia ada ego masing-masing. Betul! Kita semua tahu. Yang sedang mem...

Post has attachment
Pengiklanan di blog Liniey Nor
Assaalamualaikum. Bermula sekarang blog Liniey akan membuka Β ruang pengiklanan/reviewΒ  untuk anda yang menjalankan perniagaan. Ruang pengiklanan ini bertujuan untuk anda mempromosikan produk-produk dan memberi informasi kepada pembaca blog ini. Secara tidak...

Post has attachment

Post has attachment
Cara Daftar Shopee
Assalamualaikum. Cara Daftar Shopee Β | Pasti ramai yang tahu kewujudan Shopee-Buy and Sell . Siapa yang suka membeli-belah secara dalam talian (shopping online) mesti tahu tentang Shopee ni. Eh! Saya pun suka shopping online tapi saya tak tahu pun pasal Sho...

Post has attachment

Post has attachment
TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Aku Nak Balik !
Assalamualaikum. Nak balik Kelantan ! Itulah yang aku rasa sekarang. Bukan tak seronok duduk di Puncak Perdana ni tapi memandangkan banyak kerja-kerja yang perlu dibuat, aku sangat stres ! Ya tahu..mana ada belajar yang tak susah kan.. Tapi aku nak sangat b...
Wait while more posts are being loaded