Profile cover photo
Profile photo
Linda Peelen
14 followers -
Praktijk Sterrekind
Praktijk Sterrekind

14 followers
About
Linda's posts

Post has attachment
#onlinecursus #hooggevoeligkind #hsp #opvoeding #school

Evelien, moeder van Maarten 11 jaar:

"We hebben ontzettend veel aan de online cursus gehad. We hebben overprikkeling bij Maarten leren kennen en creëren vaker rustmomenten. Voor Maarten zelf is het fijn dat hij handvatten heeft om overprikkeling te voorkomen. De verschillende oefeningen helpen hem om meer bij zichzelf te blijven. Maarten zit lekkerder in z'n vel, hij straalt weer! Ik raad ieder ouder met een enigszins gevoelig kind deze cursus aan. Je krijgt echt waar voor je geld!"

Wil je ook in de zomervakantie aan de slag met de online cursus 'Hooggevoelig kind? Start bij de basis!'? schrijf je dan nu in en ga in je eigen tijd en tempo aan de gang. Zodat je straks rustig en ontspannen het nieuwe schooljaar in kan, vol met bruikbare tips en handvatten!

http://praktijk-sterrekind.com/online-cursus/

Post has attachment
#ouders #opvoeding #hoogsensitiviteit #problemeninopvoeding

Lijkt het je ook fijn in contact te komen met gelijkgestemden op het gebied van opvoeding, ouderschap en hooggevoeligheid? Word nu gratis lid van de Sterrekind Community en bekijk de oproep van een moeder uit Zuid Holland; maatjes gezocht! En ontmoet elkaar met een kopje thee voor een fijn gesprek.
Elders woonachtig? Plaats dan gerust je eigen oproep en ontmoet elkaar.

https://community.praktijk-sterrekind.com/
Photo

Post has attachment
#drukinjehoofd #overprikkeld #driftigkind

Een boos en driftig kind? April 2012 schreef ik een gast-column voor het tijdschrift Heit en Mem. Lees hoe het in het hoofd van Sem weer rustiger werd...

Post has attachment
#HSP #hooggevoeligkind #onlinecursus #sensitief

Wat fijn mooie reacties op de online cursus 'Hooggevoelig kind? Start bij de basis!' van ouders te ontvangen. Zoals deze van Mirjam:

"Linda, ik ben ontzettend blij dat wij in de kerstvakantie met jouw cursus zijn gestart. Onze dochter van acht jaar is ontzettend gevoelig, maar daarbij ook erg gericht op de buitenwereld. Ze zuigt alle prikkels in haar op en gooit die eruit als het haar te veel wordt. Op school dachten ze zelfs aan ADHD. Nu ze oefent met de boom oefening en haar cirkel gaat het echt zoveel beter. Ze kan zich concentreren in de klas en komt veel rustiger uit school. Waar ze voorheen druk was is ze nu veel rustiger, gaat even lekker op de bank zitten en een boekje lezen. Echt een wereld van verschil. Uiteraard moet ze soms ook echt even ontladen, maar dan passen we veel tips toe uit de cursus (waar wij als ouders overigens veel aan hebben), zoals de stamp oefening of het tekenen. Heel erg bedankt Linda dat jij je zo inzet op dit gebied. Veel succes!"

Wil je ook aan de slag met de online cursus? Lees hier meer informatie:

http://praktijk-sterrekind.com/online-cursus/

Photo

Post has attachment
#hooggevoeligkind #opvoeding #gezin

Je staande houden in een drukke maatschappij met je gezin. Voor wie is dat geen uitdaging? Zeker als jij of je gezinsleden wat gevoeliger zijn dan gemiddeld is het een hele toer om rustmomenten te vinden.
Herken jij de zoektocht naar je “oog in de orkaan”? Hoe pak jij dat aan? Fijn je reactie te lezen. Zo inspireren we elkaar. 

Post has attachment
#hooggevoelig #hoogsensitief #nieuwetijdskinderen #kinderenvandezetijd

LEER OVERPRIKKELING VOORKOMEN

De online basis cursus 'Hooggevoelig kind? Start bij de basis!' is een prachtige mogelijkheid voor jouw kind om van zijn of haar gevoeligheid zijn kracht te maken. Veel gevoelige kinderen hebben last van overprikkeling, hier de signalen van overprikkeling even op een rijtje:

De volgende signalen kunnen voorkomen bij overprikkeling:

• een kort lontje, snel geïrriteerd;
• huilerig;
• ongeduldig;
• vermoeidheid;
• terugtrekken/niets meer kunnen verdragen;
• buik- en/of hoofdpijn;
• concentratieproblemen;
• druk gedrag of teruggetrokken gedrag;
• gespannen lichaam.

Wil je ook leren overprikkeling bij je kind te voorkomen of wat je kan doen als je kind overprikkeld is? Volg dan nu ook de online basis cursus.

Praktijk Sterrekind bestaat 12 ½ jaar. Om dit te vieren bied ik jou de online basis cursus ‘Hooggevoelig kind? Start bij de basis!’ nu aan met een korting van € 70,. Dus in plaats van de oorspronkelijke € 158, betaal je nu slechts € 88,.

Klik hier voor meer informatie: http://praktijk-sterrekind.com/online-cursus/

Mocht je vragen hebben schroom niet en laat het me weten. Ik hoop ook jou te ontmoeten bij de online cursus.

PS: dit is voorlopig de laatste kortingsactie, want er komen vanuit mijn kant even geen feestelijke gelegenheden ;).
Photo

Post has attachment
#jubileum #kindertherapie #hsp #onlinecursus

Morgen bestaat Praktijk Sterrekind 12 ½ jaar. Al vele honderden kinderen en ouders heb ik mogen helpen de zon (weer) in hun leven te laten stralen. Startend in provincie Utrecht is de praktijk inmiddels alweer bijna acht jaar gevestigd in het landelijke Friesland waar ik samen met mijn gezin woon.
Graag wil ik met jou vieren dat Praktijk Sterrekind 12 ½ jaar bestaat. Ik bied je daarom de online basis cursus ‘Hooggevoelig kind? Start bij de basis!’ t.w.v. € 158,- aan voor de openingsprijs van vorig jaar van € 88,.
Daarnaast ontvangen de eerste 5 aanmeldingen een gratis Skype sessie van 30 minuten t.w.v. € 40,. Dus heb jij (en/of jouw kind) net even wat extra’s nodig reageer dan snel, dan ontvang je een gratis Skype sessie met mij.
Klik hier voor meer informatie:
https://lnkd.in/dMkhWg2
Voor nu wens ik je een hele fijne vrijdag!
Photo

Post has attachment

Post has attachment
#hoogbegaafdheid #hooggevoelig

Wanneer spreek je over hoogbegaafdheid? Hier een beknopt artikeltje. Delen mag. 

Post has attachment
#hoogsensitief #hooggevoelig #HSP

Er komt steeds meer bekendheid over hoogsensitiviteit. Maar wat is het nou eigenlijk? Hier een beknopt blogje voor jou.

Veel leesplezier!
Wait while more posts are being loaded