Profile

Cover photo
Liliputi® Babahordozás
136,636 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

 
A Rugalmas Kendő hintának sem utolsó... 😍
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
A Mama Kabát (és persze cuki belevalója) még turista látványosságnak sem utolsó! 😃📷
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Egy kis kukucskálás a Liliputi kulisszák mögé. :)
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Szép álmokat! <3
1
Add a comment...
 
Felismered a helyszínt? :)
1
Add a comment...
 
Egy próbát megér ebben a nagy hidegben. 😊
1
Add a comment...
 
Egy idegen nekiállt beszólogatni egy kisbabáját hordozó édesanyának, akinek a reakcióján szinte lehetetlen nem elérzékenyülni.
 ·  Translate
Kelly egy hipermarketben vásárolt, mikor egy idegen elkezdte kioktatni, hogy elkényezteti a gyereket, amiért a hordozóban viszi.
1
Add a comment...
 
A héten újra nagyon hideg időre kell készülni, bújjatok össze minél többet! ❤️✨❄️
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Nem kis hó esett ma! 💙❄️
Mit szólt hozzá a lurkó?
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Apukáknak ki lehet nyomtatni a falra! :D
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Lassan mindenhonnan kikerülnek a karácsonyfák, hivatalosan is vége az ünnepi szezonnak. De azért még visszaidézzük a hangulatot ezzel a melegséget árasztó képpel. <3
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Ebben a rémes hidegben a legjobb otthon bekuckózni, esetleg valami finomságot készíteni... Ugye? 😊❄️💙
 ·  Translate
1
Add a comment...
Story
Tagline
Minden, ami babahordozás! Csatos hordozók, mei tai, rugalmas hordozókendők, karikás hordozók, Mama kabátok, kiegészítők, tanácsok, tippek és sok más!
Introduction
Liliputi - Több, mint babahordozás!

Vállalkozásunk elsőként vezette be a hazai piacra a puhatalpú baba- és gyerekcipőket, és élenjáró volt a babahordozás technikai feltételeinek színesítésében.

Az elmúlt években, a Liliputi termékek iránt mutatkozó növekvő kereslet akár tükör is lehet számunkra, hogy gyereket nevelni lehet másképpen is. Mindig is kedveltük a járatlan utakat, mindig is hittük, van más megoldás. A mai felgyorsult, gyakran eltárgyiasodott és elszemélytelenedett környezet arra ösztönzött minket, hogy termékeinkben kifejezve megmutassuk: mi hogyan vélekedünk a gyereknevelésről. 

Termékeink döntő többségét saját magunk tervezzük, modellezzük, és gyártatjuk, hazai munkaerőnek biztosítva munkát ezáltal. Minden termékünk fejlesztése mögött az az eredeti cél áll, hogy könnyebbé, színesebbé és nem utolsó sorban egészségesebbé tegyük a babaápolás, gyereknevelés mindennapjait.


Legkeresettebb termékeink a baba- és gyerek lábbelik, amelyek révén itthon berobbant a köztudatba a puhatalpú cipők viselete. A Liliputi puhatalpú cipőket biztonságos, első osztályú bőrből gyártjuk, kiemelt figyelmet fordítva a kényelem mellett, az ortopédiai szempontok érvényesítésére. Az egészség, kényelem és biztonság mellett külön figyelmet fordítunk arra, hogy a cipők megjelenése is élenjáró legyen, mind forma-, mind színvilágával a szülők és gyerekek kedvére igyekszünk tenni.

A Liliputi® puhatalpú cipőink mellett disztribútorai vagyunk az amerikai Pediped™ cipőknek, amelyek világszerte elismert baba- és gyerek lábbelik. Az Amerikai Ortopédorvosok Szövetségének hivatalos ajánlása szerint, a Pediped egyaránt elismerten jó választás a kezdő lépésekhez és később a nagyobb gyerekek számára is.

Cipőink mellett sikeres és keresett termékeink még a babahordozó eszközeink. Liliputi márkanév alatt négy típust gyártunk (rugalmas hordozókendő, Mei Tai, csatos hordozókarikás hordozó), amelyekkel igyekszünk mindenkinek megteremteni a kényelmes és egyéniségének leginkább megfelelő babahordozási technikát.

Őszintén hisszük, hogy a babák igény szerinti hordozása hozzájárul az egészséges fejlődéshez, és ha a szülők pedig megtalálják a számukra megfelelő hordozót, akkor az ő szabadságuk is korlátlanná válik.


Legfrissebb újdonságunk a Liliputi Mama Kabát, ami egyszerre óvja a téli hidegben a babát és a mamát is, s mindemellett különleges, egyedi megjelenést biztosít. Ráadásul külső rétege SoftShell anyagból készült, ami minden időjárási helyzetben megfelelő védelmet biztosít!


Saját termékeink mellett sok olyan más áruval töltöttük fel még boltunk polcait, amelyekről azt gondoljuk: a természetes, egészséges és fenntartható élet alapvetői árucikkei, amelyek mind gyermekeink, ezáltal világunk jövőjét szolgálja. :)


Gyertek el hozzánk, nézzétek meg a Liliputi kínálatát, ha kérdésetek van írjatok nekünk, szívesen segítünk nektek a választásban, kollégáink pedig megtanítanak a hordozók használatára is már a vásárláskor!
Contact Information
Contact info
Phone
631-6519
Email
Fax
631-6519
Address
1024 Budapest, Lövőház utca 29.