Profile cover photo
Profile photo
Light2C Hoveniersbedrijf en Tuinverlichting " Emotie door groen en licht"
2 followers -
Een groene en veilige omgeving roept emotie op.Het is mijn kunst om je daarin te begeleiden middels 30 jaar ervaring in het groen vak .
Een groene en veilige omgeving roept emotie op.Het is mijn kunst om je daarin te begeleiden middels 30 jaar ervaring in het groen vak .

2 followers
About
Light2C Hoveniersbedrijf en Tuinverlichting " Emotie door groen en licht"'s interests
View all
Light2C Hoveniersbedrijf en Tuinverlichting " Emotie door groen en licht"'s posts

Post has attachment
Waaruit bestaat potgrond?En welke portgrond moet ik nou nemen voor mijn hortensia`s.Dit en meer lees je vrijdag in de nieuw BLOG op www.light2c.nl

Post has attachment
Heb jij ook zo'n zin in die lange avonden met tuinverlichting
Photo

Post has attachment
Sus Cube en Sus Cubes op voorraad!

Vanaf april is ook de Sus Cube en de Sus Cubes ook voorraad! Deze zijn zowel op 230V als op 24V te bestellen. Hierdoor werkt je altijd met het juiste type voor iedere klus.

De Sus Cube en de Sus Cubes zijn beiden geïnspireerd op de nieuwe trends van moderne vormen. Voor het ontwerp is de kubus hier als uitgangspunt genomen. Het licht verblindt niet, maar geeft toch een prachtig accent.

Sus Cube
BEKIJK DE SUS CUBE IN DE WEBSHOP

http://www.light2c.nl/webshop/24volt-tuinverlichting-video/staande-tuinlampen-video/sus-cubes-24v-8-0-watt-detail

Post has attachment
Van Bree Tuinen bestaat 20 jaar

Tuinonderhoud voor de 65plusser

Je bent gepensioneerd en je hebt een mooie tuin.
Je hebt nu meer tijd ter beschikking en ervaart dat we voor dagelijkse dingen meer rust gunnen.Als we ons openstellen voor de natuur om ons heen zien we veel meer en ervaren de wisselingen van de seizoenen.

Door de jaren heen bemerk ik als erkend hovenier dat ouderen graag fysiek bezig zijn.Nu komt het voor dat je daar veel moeite voor moet doen.Je durft geen familie te vragen, je weet niemand die dat voor je kan verzorgen of je naasten zitten moeilijk met de tijd.Het langer thuis wonen is mogelijk als ook de tuin er netjes uit blijft zien.
De oplossing kan zijn dat ik voor je deze tuinwerkzaamheden deels of helemaal van je over neem.

Wie komt in aanmerking voor tuinonderhoud?
Deze dienstverlening is voor alle senioren en/of gehandicapten die zelfstandig wonen in de regio Deurne (Zuid- Oost Brabant) en omgeving en door fysieke beperkingen zelf niet het grote tuinonderhoud kunnen onderhouden

www.vanbreetuinen.nl
Photo

Post has attachment
Snoeien in de vorstperiode onzin!
Wintertijd in de tuin is achteroverleunen of niet!
http://www.light2c.nl/blog/79-snoeien-in-de-vorstperiode-onzin

Het nieuwe jaar is weer een maand verder. Een jaar dat je veel uit jezelf wilt halen.De wereld om je heen gaat steeds sneller en je gaat steeds meer accelereren. Vergeet niet om goed te blijven te presteren je rust en ontspanning te zoeken in bijvoorbeeld in je groene buitenomgeving.Vooral je tuin zorgt voor de gemoedsrust.

In deze blog zet ik je weer aan het werk.Met acties die je later in het voorjaar en zomer extra voldoening geven.

Een thema die ieder jaar weer van noodzaak is het snoeien van de planten.De titel Snoeien in de vorstperiode is geen onzin.Verder kwam de vraag bij me binnen hoe het toch mogelijk is dat de solar lampen afkomstig uit de budgetwinkels maar kort functioneren.


Post has attachment
Nederland loopt ver achter ten opzichte van de omringend landen op het gebied van Solar tuinverlichting.Waarom dan! Zelf merk ik dat er weinig bekendheid is bij mensen. Er wordt op TV en in verder media weinig aandacht besteed aan dit product. Denk maar eens aan al die tuin programma`s op TV.

Jawel zeg je, ik zie ze wel… bij de de Action - Lidl en bij de Kruitvat klopt, echter bedenk wel dat de kwaliteit slecht tot matig zijn.En de lichtopbrengst erg slecht is.Zij branden enkel een paar uur.

Al deze producten worden in het verre oosten gefabriceerd en met duizenden ingekocht.Vaak zijn dit slechte kopien van een product wat hier oorspronkelijk gemaakt is. Waarom moet men voor een appel en een ei een goedkope Solar lampje kopen.Spaar dan een jaar door en schaf dan een kwaliteit Solar lamp uit Nederland.Zorg dat de werkgelegenheid in Nederland blijft.

De lampen die hier worden verkocht zijn doorontwikkeld omdat deze aan hogere eisen moeten voldoen.

interesse: http://www.light2c.nl/solar-buitenlampen
Photo
Photo
01-02-17
2 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment

Wait while more posts are being loaded