Profile cover photo
Profile photo
Mikrokreditna Fondacija Lider
6 followers -
Već 14 godina sigurno koračamo sa vama!!!!!
Već 14 godina sigurno koračamo sa vama!!!!!

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Mikrokreditna fondacija «LIDER» osnovana je u februaru 2002. godine od strane Global Communities (bivši Cooperative Housing Foundation) američke humanitarne organizacije koja obezbjeđuje pomoć u oblasti razvoja lokalnih zajednica, finansija i rekonstrukcije u 35 država širom svijeta. Svojim aktivnostima u Bosni i Hercegovini, Global Communities je uspostavio «LIDER» i nastavlja podržavati njegov rast i razvoj.

Mikrokreditna fondacija «LIDER», već 13 godina obezbjeđuje dugoročan pristup finansijskim sredstvima poduzetnicima i stanovništvu na teritoriju Federacije BiH. Trenutno djeluje na području 33 općine u centralnom dijelu BiH, i kontinuirana je podrška mikro poduzetnicima koji se bave poslovnom djelatnošću i stanovništvu sa niskim prihodima. 
«LIDER» je vođen vizijom poboljšanja socijalnog i ekonomskog statusa klijenata, povećanja zaposlenosti i kontinuirane podrške razvoju poduzetništva, kroz obezbjeđenje dugoročnog pristupa finansijskim uslugama. Mrežom koja se sastoji od 5 Filijala i 8 terenskih ureda, raspoređenih u ključnim općinama, «LIDER» uspjeva na najbolji mogući način geografski pokriti područje djelovanja i obezbjediti potrebna sredstva poduzetnicima koji imaju registrovanu poslovnu djelatnost, kućnu radinost ili su u fazi realizacije svoje poslovne ideje.  
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded