Profile

Cover photo
LIS Cafe By-AsheeshKamal
Works at LIS Cafe By Asheesh Kamal
Lives in vijayawada
407 followers|3,568,539 views
AboutPostsPhotosYouTube+1's

Stream

 
New Updates
Please Visit Regular for New Updates. Click here to Important Reasoning Question and Answer for UGC-NET Exam-01-100 Click here to Objective Questions and Answer: Specially C...
1
Add a comment...
 
Important Model Questions with Answer for UGC-NET-Paper-1, 2 and 3 (1-135)
Visit Regular For New Updates Click Here-Important Model Questions with Answer for UGC-NET-Paper-1, 2 and 3 (1-25) Click Here-Important Model Questions with Answer for UGC-NET-Paper-1, 2 and 3 (26-50) Click Here-Import...
1
Add a comment...
 
Objective type Questions with Answer : Specially Compiled for UGC-NET- January-2017-101-125
101. Assertion (A): Use of microfilming is becoming obsolete day by day. Reason (R): ICT has developed digital technologies, which are quick, cheap and easy to handle. A) Both (A) and (R) are true but (R) is not a correc...
1
Add a comment...
 
Objective type Questions with Answer : Specially Compiled for UGC-NET- January-2017-201-225
201. Machine language is A) Machine dependent B) Difficult to program C) Error prone D) All of above 202. Magnetic disks are the most popular medium for A) Direct access B) Sequential access C) Both of abov...
1
Add a comment...
 
Important Reasoning Question & Answer for UGC-NET Exam-21-40
21 42 40 38 35 33 31 28 A. 25 22 B. 26 23 C. 26 24 D. 25 23 E. 26 22 22 6 10 14 18 22 26 30 A. 36 40 B. 33 37 C. 38 42 D. 34 36 E. 34 38 23 6 20 8 14 10 8 12 A. 14 10 B. 2 18 C. 4 ...
1
Add a comment...
 
Objective type Questions with Answer : Specially Compiled for UGC-NET- January-2017-426-450
426. Which of the following is not input unit device? A) scanner B) camera C) plotter D) digitizer 427. Which of the following is not processing? A) arranging B) manipulating C) calculating D) ...
1
Add a comment...

Communities

 
Click Here for Important Reasoning Question and Answer for UGC-NET Exam-01-20 Click Here for Important Reasoning Question and Answer for UGC-NET Exam-21-40 Click Here for Important Reasoning Question and Answer for UGC-...
1
Add a comment...
 
Practice Questions for UGC-NET Exam
Answer 1 B 11 C 21 C 31 B 2 C 12 D 22 C 32 D 3 C 13 D 23 B 33 B 4 B 14 D 24 C 34 D 5 D 15 B 25 A 35 A 6 C 16 B 26 B 36 B 7 A 17 A 27 C 37 A 8 B 18 C 28 D 38 D 9...
1
Add a comment...
 
Objective type Questions with Answer : Specially Compiled for UGC-NET- January-2017-76-100
76. Arrange the structure of the Research report in correct order : (i) Table of contents (ii) Appendices (iii) Text (iv) Title page Codes : A) (iii), (i), (iv), (ii) B) (i), (ii), (iii), (iv) C) (ii), (iii), (iv),...
1
Add a comment...
 
Objective type Questions with Answer : Specially Compiled for UGC-NET- January-2017-426-450
426. Which of the following is not input unit device? A) scanner B) camera C) plotter D) digitizer 427. Which of the following is not processing? A) arranging B) manipulating C) calculating D) ...
1
Add a comment...
 
Objective type Questions with Answer : Specially Compiled for UGC-NET- January-2017-426-450
426. Which of the following is not input unit device? A) scanner B) camera C) plotter D) digitizer 427. Which of the following is not processing? A) arranging B) manipulating C) calculating D) ...
1
Add a comment...
 
Important Reasoning Question & Answer for UGC-NET Exam-41-60
41 Arrange the words given below in a meaningful sequence. 1. House 2. Street 3. Room 4. Town 5. District A. 3, 2, 1, 4, 5 B. 3, 1, 4, 2, 5 C. 3, 1, 2, 4, 5 D. 3, 1, 2, 5, 4 42 Arrange the words give...
1
Add a comment...
Communities
Work
Employment
  • LIS Cafe By Asheesh Kamal
    Creator, Owner,Administrator and Moderator, 2011 - present
Basic Information
Gender
Male
Relationship
Single
Other names
LIS Cafe by Asheesh Kamal
Story
Tagline
LIS Cafe
Introduction
This Blog For Those People Who Belive In Professional Course (Library and Information, Computer Science) ! LIBRARY AND INFORMATION SCIENCE CAFE (LIS CAFE) is a online service to the Library and Information, Computer Science community, related to the recent developments, current vacancies, on going issues etc. 

WEBSITE:-http://libraryandinformationsciencecafe.blogspot.in/ ......

FACEBOOK PAGE:-https://www.facebook.com/libraryandinformationsciencecafe?ref=hl

Creator / Owner / Administrator/Moderator: Asheesh Kamal
https://www.facebook.com/asheeshmadhur
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
vijayawada
Contact Information
Home
Email
LIS Cafe By-AsheeshKamal's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Important Reasoning Question & Answer for UGC-NET Exam-01-100
libraryandinformationsciencecafe.blogspot.com

Click Here for Important Reasoning Question and Answer for UGC-NET Exam-01-20 Click Here for Important Reasoning Question and Answer for UGC

Objective type Questions with Answer : Specially Compiled for UGC-NET- J...
libraryandinformationsciencecafe.blogspot.com

426. Which of the following is not input unit device? A) scanner B) camera C) plotter D) digitizer 427. Which of the following is not proces

Important Reasoning Question & Answer for UGC-NET Exam-41-60
libraryandinformationsciencecafe.blogspot.com

41 Arrange the words given below in a meaningful sequence. 1. House 2. Street 3. Room 4. Town 5. District A. 3, 2, 1, 4, 5 B. 3, 1, 4, 2, 5

Objective type Questions with Answer : Specially Compiled for UGC-NET- J...
libraryandinformationsciencecafe.blogspot.com

451. Which of the following professional Associations does not exist now? A) IFLA B) FID C) ALA D) IASLIC 452. Which of the following progra

Important Reasoning Question & Answer for UGC-NET Exam-61-80
libraryandinformationsciencecafe.blogspot.com

61 Here are some words translated from an artificial language. tamceno means sky blue cenorax means blue cheese aplmitl means star bright Wh

Objective type Questions with Answer : Specially Compiled for UGC-NET- J...
libraryandinformationsciencecafe.blogspot.com

476. Which term is used to describe RAM? A) Dynamic RAM (DRAM) B) Static RAM (SRAM) C) Video RAM (VRAM) D) All of the above 477. Which type

Important Reasoning Question & Answer for UGC-NET Exam-81-100
libraryandinformationsciencecafe.blogspot.com

81 Look at this series: 8, 22, 8, 28, 8, ... What number should come next? A. 9 B. 29 C. 32 D. 34 82 Look at this series: 8, 43, 11, 41, __,

Answer-500 Objective type Questions with Answer : Specially Compiled for...
libraryandinformationsciencecafe.blogspot.com

Click here to Objective type Questions with Answer : Specially Compiled for UGC-NET-January-2017 Exam-401-450 Click here to Objective type Q

Objective type Questions with Answer : Specially Compiled for UGC-NET- J...
libraryandinformationsciencecafe.blogspot.com

Click Here to Objective type Questions with Answer:Specially Compiled for UGC-NET- January-2017-01-25 Click Here to Objective type Questions

500 Objective type Questions with Answer : Specially Compiled for UGC-NE...
libraryandinformationsciencecafe.blogspot.com

Dear LIS Professionals and Student, 500 Objective type Questions with Answer : Specially Compiled for UGC-NET-January-2017 Exam. Click Here

Episode-16 (Question and Answer Episode)
libraryandinformationsciencecafe.blogspot.com

Important Questions & Answer for KVS-NET-AL-SPA-LIA-Library Assistant-BLISc-MLISc and all LIS Related Exam QUESTION & ANSWER EPISODE-16-LIS

World Libraries
libraryandinformationsciencecafe.blogspot.com

List of World National Library and List of All Indian Libraries List of Library in Andhra Pradeesh with full details List of Library in Assa

All Catalogs
libraryandinformationsciencecafe.blogspot.com

1. CLICK HERE: Indian Catalog-has 80.39 Lakhs Unique Records 2. CLICK HERE: Google Books 3. CLICK HERE: OCLC Classifiy 4. CLICK HERE: Indian

5000 Objective Type Questions with Answer for LIS Related Exams
libraryandinformationsciencecafe.blogspot.com

Please Visit Regular for New Updates. Click Here-Important Model Questions with Answer (1-25) Click Here-Important Model Questions with Answ

Home
libraryandinformationsciencecafe.blogspot.com

“LIBRARY” and “Information Science”, The Two Wheel of Human Knowledge.by- Asheesh Kamal WELCOME TO THE LIS CAFE Topics covered at LIS Cafe1A

200 IT Based Objective type Questions with Answer for NET-KVS (81-100
libraryandinformationsciencecafe.blogspot.com

r 81. MSI is the abbreviation of A) Medium Scale Integrated B) Medium System Integrated C) Medium Scale Intelligent D) Medium System Intelli

200 IT Based Objective type Questions with Answer for NET-KVS (61-80
libraryandinformationsciencecafe.blogspot.com

r 61. Which of the following is not a class of computers based on size? A) Mainframe Computers B) Mini Computers C) Micro Computers D) Super

200 IT Based Objective type Questions with Answer for NET-KVS (41-60
libraryandinformationsciencecafe.blogspot.com

r 41. Signals can be analog or digital and a computer that processes the both type of signals is known as A) Analog computer B) Digital Comp

200 IT Based Objective type Questions with Answer for NET-KVS-(21-40)
libraryandinformationsciencecafe.blogspot.com

r 21. On which aspect the analog computers are better than digital? A) Speed B) Accuracy C) Reliability D) Automatic 22. Which of the follow

200 IT Based Objective type Questions with Answer for NET-KVS (1-20
libraryandinformationsciencecafe.blogspot.com

1. Which of the following computer implemented binary numbers, perform calculations using electronics and implemented separate computation a