Profile cover photo
Profile photo
Leyha Hady
56 followers -
Beri laluan pada yang tiada haluan
Beri laluan pada yang tiada haluan

56 followers
About
Posts

Post has attachment
Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com
Pembayaran Bantuan Sara Hidup 2019 atau BSH 2019 fasa pertama akan dibuat pada 28 Januari nanti. Bantuan tersebut dijangka memanfaatkan lebih 4.1 juta penerima di seluruh Malaysia. Terdapat lima jenis kategori bantuan untuk pembayaran BSH kali ini. (rujuk g...

Post has attachment
Makeup Haul 2018
Assalamualaikum and hai, Masih belum terlambat kalau aku nak wish Happy New Year kann haha soo here we go! HAPPY NEW YEAR 2019!  Kalini aku nak update sikit makeup 2018 yang sempat collect. Actually post ni aku dah drafkan dari bulan September but disebabka...
Makeup Haul 2018
Makeup Haul 2018
hikayatleyha.blogspot.com

Post has attachment
Setelah Sekian Lama Part 1
Assalamualaikum and hi, setelah 1 tahun 3 bulan 2 hari menghilang (aku kira roughly je la) akhirnya kembali jugak kat sini. Dalam tempoh masa tu memang banyak lah benda jadi. Yang kita tau, kerajaan dah berubah, isu ini, isu itu, and yep aku pun ada jugak c...
Setelah Sekian Lama Part 1
Setelah Sekian Lama Part 1
hikayatleyha.blogspot.com

Post has attachment
Makeup Haul 2017 : January - March
Assalamualaikum Lumrah la tu kalau perempuan suka main conteng-conteng muka bagi nampak berseri sikit kann..? haa jadi kali ni ehemm aku nak share, hasil tangkapan awal tahun sampai la sekarang emm tak banyak pun,  tapi adalahh  boleh bawak balik kampung na...
Makeup Haul 2017 : January - March
Makeup Haul 2017 : January - March
hikayatleyha.blogspot.com

Post has attachment
Kang Gary Dah Kahwin?
Umum tahu Kang Gary dengan Song Ji Hyo adalah Monday Couple dalam Runningman Sebelum ni Gary dah buat semua peminat Runningman terkejut sebab beliau tarik diri dari rancangan yang letupsss tu  untuk focus kat kerjaya muzik beliau kali ni beliau buat kejutan...
Kang Gary Dah Kahwin?
Kang Gary Dah Kahwin?
hikayatleyha.blogspot.com

Post has attachment
After A While
Assalamualaikum lama jugak aku menyepi senyap sunyi tapi kalau follow instagram aku @leyhahady (sempat promote k) ada je aku kat sana thanks sesapa yang sudi tengok aku merapu dekat story tuu apa yang jadi sebenarnya?  lama gila aku hilang,  aku pun dah beb...
After A While
After A While
hikayatleyha.blogspot.my

Post has attachment
Food Hunting Review : Dolly Dimsum, K Avenue & Nando's, NU Sentral
Assalamualaikum, mesti korang pernah dengar nama dua-dua kedai makan  yang aku mention kat atas kan? (gambar takda kaitan, sebab aku dok pusing klcc hari kejadian) WARNING: ENTRI NI PANJANG GILA Fuhh,  Dolly Dimsum dah semakin hangat diperkatakan makanan se...

Post has attachment
December Addiction
hi and assalamualaikum lama jugak aku menyepi sebab tinggal beberapa hari lagi nak Crit Day boleh selamba je aku haha chill aku pun nak something yang boost up my life So, December already shows up!  and opkos la Year End Sale tersangatlah menggila sekarang...
December Addiction
December Addiction
hikayatleyha.blogspot.my

Post has attachment
Bagaimana Bayi Di Lahirkan
Salamualaikum and hi! Sekarang dah nak habis tahun 2016, musim exam, musim orang kawen and tak lupa jugak musim orang dari berdua, jadi bertiga, or berempat or seterusnya! apa-apa pun tahniah atas segala achievement yang korang peroleh sepanjang tahun 2016 ...
Bagaimana Bayi Di Lahirkan
Bagaimana Bayi Di Lahirkan
hikayatleyha.blogspot.my

Post has attachment
Giveaway Shade Dough by Hanis Zalikha
ekceli, aku dah ternampak and dah like berkali jugak post by  @nurraihanahh  harini baru ada masa sikit nak join haha  nak join jugak? sila klik pada banner.  so taknak sembang lebih,  aku nak korang tatap cerita random kindness yang aku buat  TT | Random K...
Wait while more posts are being loaded