Profile cover photo
Profile photo
Lensdeal
3 followers -
Lensdeal de beste deal voor uw contactlenzen
Lensdeal de beste deal voor uw contactlenzen

3 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Heeft u last van ouderdomsverziendheid (Presbyopie)?

Probeer dan de nieuwe multifocale contactlenzen die u kunnen bijhouden als u de dingen doet waar u van houd.
Met de lenzen ACUVUE OASYS for PRESBYOPIA heeft u een gebalanceerd zicht dichtbij, ver weg en daartussenin, ook in lens onvriendelijke omgevingen.
STEREO PRECISIE TECHNOLOGIE®
. Een uniek optisch ontwerp dat werkt met de natuurlijke werking van uw ogen.
MEER COMFORT, MINDER DROOG
• De HYDRACLEAR® PLUS Technologie maakt contactlenzen super glad en vochtiger. Dit betekent meer comfort en minder droge ogen.
SUPERIEURE UV BESCHERMING
. De ACUVUE OASYS® merk familie heeft de hoogste UV bescherming mogelijk in een contactlens. http://ow.ly/i/qZtsu
Photo

Post has attachment
Zoals gisteren beloofd, meer informatie over Aquaform-technologie.

U hebt vast de term Aquaform®-technologie op onze producten zien staan en u afgevraagd wat dat precies inhoudt. Het is niet slechts één ding, maar een combinatie van materiaaltechnologieën voor een unieke comfortabele kwaliteitslens die verkrijgbaar is bij Lensdeal van maker CooperVision Benelux
Het Aquaform-lensmateriaal zelf heeft veel eigenschappen die samenwerken voor een optimale ervaring bij het dragen van lenzen.
Als een lens, bijvoorbeeld, niet goed ademt, worden de kleine rode adertjes in het witte gedeelte van het oog zichtbaarder terwijl meer zuurstof proberen op te nemen, zoals een plant in de schaduw zijn takken opricht naar het zonlicht. Het materiaal in Aquaform-lenzen hebben een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid zodat uw ogen beter kunnen ademen en gezond en wit blijven.
Een andere eigenschap is een lage modulus (stijfheid). De modulus is de mate van flexibiliteit van een contactlens, en hoe lager de modulus des te zachter en soepeler de lens.
De molecuulstructuur van Aquaform Technology-lensmateriaal zorgt niet alleen voor een gelijkmatig vocht aantrekkend vermogen voor een soepel lensoppervlak, maar ook voor een natuurlijk vocht aantrekkend vermogen. Andere lenzen hebben soms een kunstmatige coating en bevochtingsmiddelen die mettertijd oplossen. De siliconenmacromeren in Aquaform-lenzen houden water vast in de lens waardoor die, ook na langdurig gebruik, vochtig blijven.
Naast het materiaal heeft ook de vorm van de lens veel invloed op de kwaliteit van het dragen van lenzen. Aquaform-lenzen hebben een optimaal afgeronde rand die contact met het bindvlies verminderen. Het zorgt er met andere woorden voor dat de lens niet te veel tegen de binnenkant van de lens schuurt, en dat komt het draagcomfort alleen maar meer ten goede.
Photo

Post has attachment
CooperVision Benelux #torisch #lenzen #astigmatisme

Speciaal voor klanten met astigmatisme heeft Lensdeal vele soorten lenzen welke hiervoor zijn geoptimaliseerd.
Als astigmatisme er bij u voor zorgt dat u voorwerpen van dichtbij of veraf wazig of vertekend ziet, dan zijn torische Avaira®-contactlenzen van CooperVision misschien wel geschikt voor u en uw ogen.
Voor torische Avaira-contactlenzen wordt gebruik gemaakt van geoptimaliseerde lens geometrie. Het ontwerp heeft meerdere facetten waardoor uw lenzen stabiel, nauwkeurig en comfortabel blijven. Dichtbij of veraf, geniet van scherp zicht die bij uw unieke behoeften past.
Uitzonderlijk ademend en hydrofiel
Voor torische Avaira-lenzen wordt gebruik gemaakt van de exclusieve Aquaform®-technologie (hier morgen meer over). Deze zorgt voor een lens waarmee uw ogen kunnen ademen en op een natuurlijke manier vochtig blijven voor blijvend draagcomfort gedurende de hele dag en gedurende de levensduur van de lens. Een bijkomend voordeel is dat deze lenzen ook schadelijke uv-stralen blokkeren.
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded