Profile cover photo
Profile photo
Lennart Øster
703 followers
703 followers
About
Posts

Post has attachment
Andre der har set billeder i SERPS ?
nogen der ved hvordan de udvælges ? Skal de tagges ?

Umiddelbart ikke da mange af de sites man ser her ikke ved hvad det er men kan man få en edge ved at gøre noget ?

+Thomas Rosenstand
Photo
Add a comment...

Hej alle og godt nytår

Jeg har ikke været aktiv herinde alt for længe. Tiden er gået med butikken.

Nu ser det ud til at jeg endelig får plads til mit ønskede studie.

I den forbindelse satser jeg på en del portræt fotografering og her mangler er nyt glas.

Jeg har i dag er Canon 100mm L F/2.8 glas og er 24-70 L F/4

Men hvad skal jeg vælge nu ?
Nogle er store fortalere for 85mm F/1.2 og andre for 50mm
Begge ikke særlig hurtige i AF og måske kun brugbare til netop portræt

Andre anbefaler mig at købe er 70-200 F/2.8 II IS USM
Det er jo mega alsidigt men også virkelig tungt

Det skal bruges 50/50 i studie og location.

Bokeh er en vigtig faktor

Håber i kan hjælpe - også gerne mes alternativer som sigma olgn.

Post has shared content
Jeg har skrevet lidt om et emne der sjældent får fokus når det kommer til erotik og kærlighed. Overgangsalderen rammer 75% af alle kvinder og det kan have fatale følger for sexlivet og kærligheden, hvis ikke man ved hvad der kan gøres. Læs med og få et par gode råd med på vejen.
Denne gang på bloggen tager vi endnu et emne op, som slet ikke får nok opmærksomhed. Overgangsalderen er noget der rammer 75% af alle kvinder og dermed indirekte deres partner. Det behøver slet ikke have så stor indflydelse på jeres sexliv. Læs selv med her og få gode råd til hvad du kan gøre. Læs også mere om hvad overgangsalderen er og hvilke symptomer du kan forvente.
Add a comment...

Det er ikke så tit folk fortæller om nedture. Vi hører gerne udelukkende om når det går godt. Her er en kort historie om hvad der skete for os i december sidste år for www.lovejoy.dk

Det har kostet både på bundlinjen, men også personligt. Vi kan dog glæde os over at vi fik startet en super succesfuld garnforretning i månederne før.

Her kan du på Computerworld læse historien http://www.computerworld.dk/art/234287/dansk-webbutik-da-salget-af-sexlegetoej-styrtdykkede-slog-vi-over-i-plan-b
Add a comment...

Et øjebliksbillede af Danmark
Der er da ikke noget at sige til at vi ikke generelt kan være tilfredse med vores lovgivning, politikere mv.

Gert Bo's kone (Gift, 23,5 med hjemmeboende barn på 4 måneder) udvises af Danmark under 24 års reglen, selvom begge undtagelser er opfyldt
http://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/boksning/rystet-mesterbokser-min-kone-er-blevet-udvist/5576399

80 Rækkehuse på holmen med samme vurdering har en forskel på 3 gange i prisen på ejendomsskatten
http://ekstrabladet.dk/ekstra/ekstra-meninger/det-raadne-kommer-fra-toppen/5575757

Nu er det ikke bare fordi det står på Ekstrabladet at det er "sandt" Det er også set i andre udformninger på politikken og BT

Er det bare mig eller er landet her så råddent og er det enten korruption eller inkompetence der kan give så forskellige resultater i systemer og manuelle behandlinger
Add a comment...

Tillykke med fødselsdagen +Dennis Kjærgaard. Må den blive fyldt af alt det bedste ;-)
Add a comment...

Post has shared content
Mon Google+ er helt døde som mange forudser når nye features stadig kommer til ;-)
Introducing Google+ Collections, a new way to group your posts by topic

Our happiest Google+ users are those who connect with others around shared interests and passions. So we set out to give people a place to express the things they love. Today, we’re announcing Google+ Collections, a new way to group your posts by topic.

Every collection is a focused set of posts on a particular topic, providing an easy way for you to organize all the things you’re into. Each collection can be shared publicly, privately, or with a custom set of people. Once you create your first collection, your profile will display a new tab where other people can find and follow your collections.

Posts in collections you follow will appear in your Home stream, with a link to easily jump right into the collection so you can get to similar content from that author. Collections give you a great way to find more of the stuff you love from the people you follow.

Collections is available on Android and the web, and iOS is coming later. For Android users, make sure to update your Google+ app to get access to Collections.

For inspiration on interesting topics, check out our Featured Collections page here: g.co/collections

Create your collections today and share what you love.

If you have questions then also be sure to check out our Help Center content http://goo.gl/zyIVMH; if you still can’t find an answer then please post your question in the Collections subcategory. 

Best,
Moritz & Claire
Animated Photo
Add a comment...

Post has attachment
Note: artiklen er gammel men blev set i nyt Facebook indlæg i dag og delt her uden at se på dato.

------------


Vi har haft den oppe at vende før og jeg ved at +Karin +Karina Pedersen or fortaler for at det, der pladder med at folk ikke gider tage et job er forkert. Jeg derimod mener at der findes masser af job der ude, som folk ikke vil have, men det her tager sgu kransekragen. (Og Karina. Vi er enige i at deltage i samfundet. Det er ikke et angreb. Tværtimod :-))

Hvis jeg ikke havde et job og blev tilbudt 28.000 kr. for det så var det da bare af sted, men næ nej. Det er vi danskere for fine til.

Ja det er sæson job, men tænkt at tjene 28.000 om måneden.
Voksne mennesker på bistand siger nej tak og kræver mere i løn.

Er folk fuldstændig vanvittige. Der er sgu da ikke noget at sige til at vi har en høj arbejdsløshed og danskere med et dårligt ry.
Jeg forstår at man ikke "gider" tage et job hvis man ikke tjener mere på det end at gå hjemme. Så kan man snakke om følelsen af at have et job og deltage. Klart man skal deltage, men her taler vi om et job der giver rundt regnet 12-14.000 mere om måneden før skat end dagpenge og endnu mere for bistand.

Jeg er tabt for ord
Add a comment...

Post has shared content
I går blev der sendt en spammail fra den danske ranktracker Accuranker. Mailen er sendt til en lang række danske emailadresser. Der er desværre meget stor sandsynlighed for, at mailadresserne kommer fra vores brugere.
I forbindelse med efterforskningen af omfanget, vil jeg bede dig indtaste din mail og hvorvidt du har en konto i +TinyRocketLab , hvis du har modtaget emailen fra Accuranker.

https://docs.google.com/forms/d/15-WszHEiIzozvT_njR7N5cbSGHb8LpNF63wK2XolOU0/viewform

Vi har naturligvis vores hostingudbyder og eksterne rådgivere på sagen, således at vi kan få afklaret om vi har et sikkerhedshul, eller der blot er tale om tilfældige sammentræf.
Add a comment...

Tillykke med fødselsdagen +Thomas Brinch-Møller. Må den blive fyldt med dine bedste ønsker
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded