Profile cover photo
Profile photo
Lela Nurjati
88 followers -
blogger, student, servant of Allah
blogger, student, servant of Allah

88 followers
About
Lela's posts

Post has attachment
#9 WORDLESS FRIDAY
Assalamualaikum silent readers.. Lama dah LN tak update blog ni.. So, hari ni hari jumaat.. "Yaumul Jum'ah Sayyidul Ayyam" Hari jumaat itu adalah penghulu segala hari. Semoga Jumaat ini menjadikan kita hamba Allah yang banyak berselawat ke atas junjungan Na...

Post has attachment
IOI City Mall | BELI SPECS BARU
Assalamualaikum semua. Salam Maal Hijrah u'alls. Ok, semalam LN pergi kedai DR.SPECS kat IOI City Mall. Dengar cite kat situ boleh dapat harga speck yang murah. Yes, LN dah pergi sendiri kedai tu memang harga sangat berpatutan. So, LN decide terus beli situ...

Post has attachment
#8 Wordless Friday
Assalamualaikum silent readers.. Lama dah LN tak update blog ni.. So, hari ni hari jumaat.. "Yaumul Jum'ah Sayyidul Ayyam" Hari jumaat itu adalah penghulu segala hari. Semoga Jumaat ini menjadikan kita hamba Allah yang banyak berselawat ke atas junjungan Na...

Post has attachment
SYAWAL 2016
Assalamualaikum & hye semua. macam biasa gambar owner mestilah first.. Salam Aidilfitri semua. syawal belum habus lagi kan? So kali ni LN rajin sikit nak update entry blog. Tahun ni LN raya dengan family belah mak je and yang paling gembira tahun ni adalah ...

Post has attachment
Family Outing | Makan Di Seoul Garden
Assalamualaikum & hye semua. Lama dah LN tak berkongsi cerita kat blog ni. LN masih berbelah bahagi sama ada nak teruskan berkongsi pengalaman dan cerita di blog ini atau delete terus blog yang dah lama dibina ni. tapi LN sayang nak tinggalkan. *hahaha..dil...

Post has attachment
Makan Di Mee Tarik Warisan Asli
Assalamualaikum & hye silent readers. So hari ni LN nak share tempat makan yang LN baru try. U'alls pernah dengar tak  Mee Tarik Warisan Asli ? Semua tahu kan? Ada yang pernah makan dan maybe ada yang tak pernah cuba makan dekat sini pon kan? LN baru try ma...

Post has attachment
Majlis Perkahwinan My Friend
Assalamualaikum silent readers. Lately ni ramai orang yang berkahwin kan? Almaklumlah, cuti sekolah kan semua pakat dok kahwin time2 macam ni. Baru2 ni aku attend majlis perkahwinan kawan aku. Kawan yang sangat rapat jugaklah dengan aku. Dialah kawan aku ti...

Post has attachment
Majlis Perkahwinan My Friend
Assalamualaikum silent readers. Lately ni ramai orang yang berkahwin kan? Almaklumlah, cuti sekolah kan semua pakat dok kahwin time2 macam ni. Baru2 ni aku attend majlis perkahwinan kawan aku. Kawan yang sangat rapat jugaklah dengan aku. Dialah kawan aku ti...

Post has attachment
Makan Di Zawara Coffee
Assalamualaikum semua. So harini aku nak share tentang tempat lepak dan makan yang bagi aku best di bangi sentral. Disebabkan aku dah lepak sini hampir 3 kali dan mungkin akan lebih so aku semangat sikit nak share. Acctually entry ni sebenarnya dah basi, da...

Post has attachment
Graduation Day!
Assalamualaikum silent readers. I'm very sorry because lately ni aku sangat-sangat busy *sebenarnya takde lah busy sangat-sangat cuma aku takde idea langsung nak menaip. So aku dicided untuk create an entry pasal my graduation day. Excited gila aku kali ni....
Wait while more posts are being loaded