Profile cover photo
Profile photo
Leyla Nurjatiey
96 followers -
part time blogger, radiographer, servant of Allah
part time blogger, radiographer, servant of Allah

96 followers
About
Posts

Post has attachment
Eating Show
Assalamualaikum and hye u'alls. Lama sangat LN tak update cerita kan? ada yang rindu tak? LN sekarang dah M A L A S sangat ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Tapi LN banyak je benda nak luahkan. Nanti LN update satu-satu okey? Untuk harini u'alls terimalah Eating Show dari LN yang ta...

Post has attachment
Penang Trip Day 3 (Final Day)
Assalamualaikum & hye u'alls. For the last day we'alls banyak jalan dekat sekitar hotel je. Sebab tempat strategik kan? Ok, untuk sarapan we'alls pergi ke Roti Bakar Hutton Lane berhadapan dengan Pasar Chowrasta & bersebelahan dengan IPK Polis Pulau Pinang....
Penang Trip Day 3 (Final Day)
Penang Trip Day 3 (Final Day)
leylanurjatiey.blogspot.com

Post has attachment
ECO HAUL!!!
Assalamualaikum & hye u'alls. Rindu LN tak??? So haritu LN ada pergi Eco Shop dekat bandar seri putra and LN terus jatuh cinta pandang pertama dengan kedai tu sebab barang-barang yang LN nak sangat beli ada kat situ dan harganya jauh lebih murah dari tempat...

Post has attachment
Penang Trip Day 2
Assalamualaikum & hye u'alls. For second day in Penang, niat LN nak pergi Bukit Bendera tapi malangnya tutup pulak untuk renovation. So nak tak nak kita terpaksa tukar plan. So pagi-pagi LN dah keluar breakfast kat Ali Nasi Lemak. We'alls pergi sini naik gr...
Penang Trip Day 2
Penang Trip Day 2
leylanurjatiey.blogspot.com

Post has attachment
Penang Trip Day 1
Assalamualaikum & hye u'alls. So harini LN nak share pengalaman LN backpack with my sister. LN pergi Penang dengan 2 orang kakak LN. Pergi we'alls naik flight Air Asia. Alhamdulillah perjalanan sangat lancar sampaikan flight tiba di Penang awal 20minit. *te...
Penang Trip Day 1
Penang Trip Day 1
leylanurjatiey.blogspot.com

Post has attachment
Makan di K Fry IOI City Mall
LN review | K Fry IOI City Mall Assalamualaikum & hye u'alls. Semalam kan LN try makanan dekat k fry. Best sangat sebab dah lama dah LN nak try sebenarnya, tapi tak boleh sebab beratur panjang yang amat. Sakit hati tengok panjang-panjang camtu. My friend ca...
Makan di K Fry IOI City Mall
Makan di K Fry IOI City Mall
leylanurjatiey.blogspot.com

Post has attachment
Makan di K Fry IOI City Mall
LN review | K Fry IOI City Mall Assalamualaikum & hye u'alls. Semalam kan LN try makanan dekat k fry. Best sangat sebab dah lama dah LN nak try sebenarnya, tapi tak boleh sebab beratur panjang yang amat. Sakit hati tengok panjang-panjang camtu. My friend ca...
Makan di K Fry IOI City Mall
Makan di K Fry IOI City Mall
leylanurjatiey.blogspot.com

Post has attachment
Makan di K Fry IOI City Mall
LN review | K Fry IOI City Mall Assalamualaikum & hye u'alls. Semalam kan LN try makanan dekat k fry. Best sangat sebab dah lama dah LN nak try sebenarnya, tapi tak boleh sebab beratur panjang yang amat. Sakit hati tengok panjang-panjang camtu. My friend ca...
Makan di K Fry IOI City Mall
Makan di K Fry IOI City Mall
leylanurjatiey.blogspot.com

Post has attachment
SAFI SHAYLA kini berwajah baharu
SAFI SHAYLA WAJAH BARU
SAFI SHAYLA WAJAH BARU
leylanurjatiey.blogspot.com

Post has attachment
SAFI SHAYLA WAJAH BARU
AKTIFKAN DIRI ANDA BERSAMA SAFI SHAYLA - PAKAR RAMBUTย  BERTUDUNG Love this goodiess..nanti LN tunjuk apa yang LN dapat dalam goodies ni..tunggu Assalamualaikum dan hye uโ€™alls. Pada 3/5/2018 LN dapat jemputan ke satu event yang dikendalikan oleh Safi Shayla ...
SAFI SHAYLA WAJAH BARU
SAFI SHAYLA WAJAH BARU
leylanurjatiey.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded