Profile cover photo
Profile photo
Инфинити - Клиника за Лазерна епилация
16 followers -
НЕ правете компромис с вашето здраве! Лазерна епилация от Инфинити Клиник
НЕ правете компромис с вашето здраве! Лазерна епилация от Инфинити Клиник

16 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
На кое най-често се доверявате, факти или митове? Представяме Ви интересна статия за услугата лазерна епилация. Надяваме се да ви е от полза!

Какво знаете за лазерната епилация? Чрез нашата целева страница, ще се опитаме да разясним, някои от най-често задаваните въпроси. Доверете се на Леграно. Сложете край на болезненото обезкосмяване!  http://infinity-clinic.com/diodna-lazerna-epilaciya

Post has attachment
Студено време, студен и мрачен понеделник. Заповядайте при нас в Инфинити Клиник и се възползвайте от прекрасни отстъпки. Забравете мрачното време, време е големи отстъпки за лазерна епилация!:) http://infinity-clinic.com
Photo

Доверете се на качеството. Лазерна епилация в Инфинити Клиник. http://infinity-clinic.com/diodna-lazerna-epilaciya

Понеделник е! Валят промоции в Инфинити Клиник. Възползвайте се и тази седмица от лазерна епилация, антицелулитни процедури, подмладяване и новата ни процедура "Ейдж Контрол" с която забавяме процеса на стареене.

Приятна седмица от Инфинити Клиник. Ще се погрижим отново за вашето добро настроение с огромни отстъпки за #лазерна   #епилация  www.infinity-clinic.com !

Post has attachment
Освен, че разбираме от лазерна епилация, можем да ви кажем и нещо любопитно... Знаете ли че?: Повечето хора имат около 1460 сънища годишно. Това е около четири сънища на вечер.
Photo

Post has attachment
Лазерна епилация с отстъпки до 90%. Ваучери за процедурите в Леграно можете да намерите на magnit.bg
Photo

Post has attachment
Петък в 5 без 5 на линията :)) Готови ли сте за уикенда?
Photo
Wait while more posts are being loaded