Profile cover photo
Profile photo
LeadersPlay
9 followers -
Ние изграждаме личности!
Ние изграждаме личности!

9 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

I just nominated Gergana Gruncharova to Forbes #30Under30
Add a comment...

Post has attachment
Интервю на Гергана Грънчарова за Списание Амбиция.

Ето и няколко откъса:

"Секторът на образованието е деликатен и изисква висок морал и отговорен маркетинг – когато даваш дадено обещание, трябва да бъдеш готов да го изпълниш".

"Това, което ме вдъхновява, е израстването на децата по време на обученията, тъй като при нас те се насърчават да мислят и да изразяват мнението си".

"Интересен е контрастът в мисленето на децата на родители, които са в сферата на бизнеса, и на тези от семейства, които са с доходи, близки до минималната заплата за страната".

"Дълбоко вярвам, че конкуренцията развива успешно пазара, но ми се иска все повече да са организациите, които предоставят високо качество, а не просто модерни думи – така всички ще постигаме по-високи резултати".

"... единственият начин, по който можеш да успееш, е чрез фокусиран и упорит труд".
Add a comment...

Post has attachment
Младите успели българи за настолната версия на LeadStreet.
Add a comment...

Post has attachment
Хей, приятели - хайде да видим кой герой от LeadStreet е най-популярен! Харесайте за Ани или дайте по едно сърце за Боб!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
LeadStreet учи децата как да мислят в перспектива, да взимат решения, да управляват ресурси, да си поставят цели и да ги постигат. Тя създава споделено пространство между родителите и децата, в което всеки родител може да обясни по лесен и достъпен начин колко е важно да умеем да управляваме времето и личните си финансови средства.
Add a comment...

Post has attachment
Говорим си за LeadStreet и важните умения, които децата могат да изградят, играейки.
Можете да поръчате настолната игра LeadStreet, за която Зорница разказва по време на интервюто, тук: https://igg.me/at/leadstreet
Add a comment...

Post has attachment
Една прекрасна статия за настолната игра - LeadStreet, написана от Cveti Ganeva, български блогър и собственик на organizirai.com.
Ако статията на Цвети е успяла да събуди интереса ви към играта, научете повече информация тук: https://igg.me/at/leadstreet

Games for Leaders
Games for Leaders
organizirai.com
Add a comment...

Post has attachment
Приятели, кои според вас са ключовите личностни умения, които са ни необходими, за да управляваме успешен бизнес?
Add a comment...

Post has attachment
Гергана Грънчарова и Юрий Попов, от екипа на LeadersPlay, участваха в среща с министъра на икономиката - Теодор Седларски. Една от най-обсъжданите теми по време на разговора беше начинът, по който държавата би могла да подобри условията за сътрудничество между публичния и частния сектор в образователната сфера.

Оставаме позитивни и силно се надяваме най-накрая българските деца да имат достъп до увлекателно и мотивиращо обучение, което да отговаря на действителните им нужди.
Add a comment...

Post has attachment
"Гергана Грънчарова е собственик и изпълнителен директор на LeadersPlay - компания, която предлага дигитални продукти и офлайн обучения за деца и младежи в сферата на предприемачеството и финансовата грамотност, базирани на различни игрови елементи и методики. Economic.bg разговаря с нея за възможностите и целите на академията, развитието на децата и проблемите в българското образование."
https://goo.gl/4YXtnq
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded