Profile

Cover photo
Laurens ten Hagen
Works at FlowConnection
Attends Nyenrode Business Universiteit
Lived in Schiedam
10,932 followers|321,080 views
AboutPostsCollectionsPhotosYouTubeReviews

Stream

Laurens ten Hagen

Shared publicly  - 
 
Want to see a higher ROI from Facebook?

Have you considered Facebook retargeting ads?

Facebook retargeting allows you to reach your website visitors via custom ads on Facebook.

Want to see a higher ROI from Facebook? This article shares recent findings from studies focused on Facebook retargeting.
1
Add a comment...

Laurens ten Hagen

Shared publicly  - 
 
Bankiers zijn graaiers, wordt vaak beweerd. Maar nu geven ze het zelf ook toe. Mensen die werken bij een bank of op de beursvloer worden meer dan anderen gedreven door hebzucht.

Ook makelaars en verzekeraars zijn vaak grote hebberds. Mensen die juist helemaal geen geldhonger zeggen te hebben, werken vooral in het onderwijs, de gezondheidszorg en bij de overheid.

Dat blijkt uit het tweejaarlijkse Nationaal Salaris Onderzoek van carrièrewebsite Intermediair en Nyenrode Business Universiteit, waar ruim 100.000 werkenden aan meededen. Voor het eerst is onderzocht in hoeverre mensen gedreven worden door hebzucht.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Laurens ten Hagen

Shared publicly  - 
 
Wie dacht dat de Griekse crisis met het derde steunpakket van € 86 miljard van augustus jongstleden nu voor langere tijd van de voorpagina's zou zijn verdreven, komt bedrogen uit. Gisteren berichtte de Financial Times dat er opnieuw onenigheid was ontstaan tussen de Griekse regering en de Trojka. Afgelopen maandag hadden de ministers van financiën van de Eurogroep moeten tekenen voor de overboeking van de volgende tranche van € 2 miljard. Op het laatste moment is daar van afgezien omdat Griekenland volgens de Trojka niet aan alle voorwaarden had voldaan. Dat verleidde journalist van de Financial Times ertoe te vragen of Tsipras was teruggevallen op de eerdere vertragingstactieken.

Het klink als Groundhog Day. Toch verdient het aanbeveling om wat nader te kijken naar wat dit keer de steen des aanstoots is. Dat werpt namelijk een bijzonder licht op wat de belangen zijn die met de afgedwongen hervormingen in Griekenland worden gediend. De onenigheid tussen Griekenland en zijn debiteuren betreft namelijk de vraag hoever Griekenland moet gaan met het verwijderen van de juridische bescherming van haar eigen burgers tegen gedwongen huisuitzettingen bij hypothecaire wanbetalingen door de kredietverstrekker (lees: banken). Meer specifiek gaat het om de vraag wat de inkomensgrens moet zijn waaronder burgers wettelijke bescherming kunnen eisen tegen huisuitzetting. Het is de Griekse pendant van onze hypotheekgarantie, met dien verstande dat de Griekse regeling de debiteur (burgers) beschermt en onze hypotheekgarantie de crediteur (banken).
 ·  Translate
1
Add a comment...

Laurens ten Hagen

Shared publicly  - 
 
 
25 Social Media Tools Reviewed [INFOGRAPHIC] - http://bit.ly/1NNckPe
You know you need to track your social media efforts, but there are a lot of tools out there. Which ones are the best fit for you? This infographic from the Social Media Strategies Summit comments
1 comment on original post
1
Add a comment...

Laurens ten Hagen

Shared publicly  - 
 
 
Moonlight shadows..............by Veronika Pinke
8 comments on original post
2
Add a comment...

Laurens ten Hagen

Shared publicly  - 
 
 
Career Lessons You Can Learn From Gordon Ramsay
Gordon Ramsay, a famous chef awarded with 16 Michelin stars, certainly knows how to grow a business and build a successful career. We got to know him in shows such as Master Chef, Hell’s kitchen, Kitchen Nightmares, MasterChef Junior and Hotel
1 comment on original post
1
Add a comment...

Laurens ten Hagen

Shared publicly  - 
 
 
Make Your Blog A Winner By Cleaning Off The Kelp http://thesmh.co/1L84f3T
View original post
2
Add a comment...

Laurens ten Hagen

Shared publicly  - 
 
Op 17 december dient bij het Gerechtshof in Den Haag het hoger beroep van de Stichting Restschuld Eerlijk Delen en Uitgeverij Boektotaal inzake het publicatieverbod van het boek De Verpanding. In dit boek onthult auteur en freelance journaliste Paulien Derwort hoe een aantal medewerkers van de Rabobank onder meer schilderijen rooft van een in nood verkerende kunsthandelaar. De medewerkers worden met naam en toenaam genoemd. (Hier in pdf.)

Rabobank vindt de vermelding van namen van medewerkers onrechtmatig, mede omdat deze medewerkers geen ‘publieke functie’ vervullen en eiste in kort geding een verspreidingsverbod. De uitgever moest de namen onherkenbaar maken of de boeken laten vernietigen. Exemplaren die al in de winkel lagen moesten worden teruggehaald. De rechtbank Den Haag gaf de bank gelijk.

Er verschenen een paar summiere krantenberichten, maar verder volgde een oorverdovende stilte. Geen alarmerende (hoofdredactionele) commentaren, geen massale steunbetuigingen of petities, zelfs geen protest van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ). Terwijl deze uitspraak toch verregaande consequenties heeft – voor de media, maar ook voor de mediaconsument.

Om terug te gaan naar het begin: straks moet de voetballiefhebber lezen dat ‘een Feyenoord-speler’ een harde tackle uitvoerde in plaats van Colin Kâzim-Richards. Sterker: als diezelfde Kâzim-Richards – sorry, Colin K. – of Feyenoord, zijn werkgever, dat wil kan uitzending van de samenvatting van deze wedstrijd of de actie an sich met de dreiging van een kort geding worden verboden.

Stichting Restschuld en de uitgever gingen in beroep. De zaak kreeg bovendien nog een staartje. Op de Facebookpagina van de stichting verscheen een filmpje. Acteur George van Houts, een van de hoofdrolspelers in De Verleiders, het succesvolle toneelstuk gebaseerd op De Prooi, de bestseller van Jeroen Smit over de val van ABN Amro, las daarin de namen voor van de in De Verpanding genoemde Rabo-medewerkers.

De Rabobank vond dat de uitgever en de acteur in deze provocatie samenspanden en daarmee het vonnis van de rechtbank overtraden. De bank eiste daarop de dwangsommen op ter waarde van 29.000 euro. Sven Hulleman van Stichting Restschuld en dienst vader, de uitgever en financier van het verboden boek, tekenden protest aan. Tevergeefs. De rechtbank gaf de bank wederom gelijk. Het filmpje moest van Facebook. Ook kregen vader en zoon Hulleman een spreekverbod opgelegd. Zij mogen zich in het openbaar niet meer over de affaire uitlaten.

Journaliste Derwort is niet gemuilkorfd. Zij is geen partij in die zin dat zij niet door de bank is gedaagd. Maar ook Derwort kijkt uit naar het hoger beroep van 17 december. Zij zal er bij zijn. Het is te hopen dat de andere media dit voorbeeld volgen.

Collega-journalisten: spread the news!
 ·  Translate
U hebt het misschien niet meegekregen. U zag zondag gewoon op Studio Sport hoe Feyenoord-speler Colin Kâzim-Richards tijdens…
1
Add a comment...

Laurens ten Hagen

Shared publicly  - 
 
Een groep van 5 thans onderdanen, besloot zich te bedienen van het petitierecht op basis van artikel 5 van de Grondwet en legt een fundamentele vraag over verplicht burgerschap aanstaande donderdag 29 oktober aan de rechter voor. Rechtbank Den Haag, 10:00 uur.
 ·  Translate
Verzoek aan de Minister van Binnenlandse Zaken om BSN nummer te vernietigen
1
Add a comment...

Laurens ten Hagen

Shared publicly  - 
 
 
Shooting wave........by Daniel Ryan
2 comments on original post
4
1
Roxy Montejo's profile photo
Add a comment...
Laurens's Collections
People
Have him in circles
10,932 people
A. EspeciAL's profile photo
Smile Cao's profile photo
Aziha Jieha's profile photo
Jivko Panayotov's profile photo
Laugh Of The Day's profile photo
Noh Heeseung's profile photo
Sun Sophie's profile photo
miria lils's profile photo
Adrienne Dumas's profile photo
Work
Employment
 • FlowConnection
  Connector, 2009 - present
 • Uptimegroup Nederland
  Business Development Manager, 2011 - 2012
 • Sun Microsystems
  Business Driver, 2006 - 2009
 • Consolidate IT
  Sales, 2009 - 2011
 • Fenestrae
  Manager Central Partner Group EMEA, 2005 - 2006
 • Dupaco Distribution
  Sales Manager, 2000 - 2005
 • Amtron
  Sales Manager, 1989 - 2000
 • Kramers Automatisering
  Account Manager, 1987 - 1989
 • Royal Dutch Army
  First Lieutenant, 1982 - 1984
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Schiedam - Vlaardingen - Leidschendam - Bussum - Den Haag - Voorburg - Breukelen - Garderen - Ermelo - Leersum - Ochten
Story
Tagline
Innovator, connector
Introduction
Innovator, entrepreneur, connector, SaaS, Cloud, Datacenter, ICT, Channel, consultant, Social Media, Google+, Apple
Education
 • Nyenrode Business Universiteit
  Marketing, 1991 - present
Basic Information
Gender
Male
Other names
tenhagen
Apps with Google+ Sign-in
 • Hootsuite
Gezellige club met leuke bar!
Public - 4 months ago
reviewed 4 months ago
Boek altijd rechtstreeks via Internet. Direct boeken is altijd de laagste prijs. Telefonisch krijg je niet altijd de internet aanbieding te horen.
Public - 2 years ago
reviewed 2 years ago
2 reviews
Map
Map
Map