Profile cover photo
Profile photo
Laurens ten Hagen
10,686 followers -
Innovator, connector
Innovator, connector

10,686 followers
About
Laurens ten Hagen's interests
View all
Laurens ten Hagen's posts

Post has attachment
Nederland kent een nieuw bedrijf genaamd Car-scan Europe. Car-scan Europe is actief op de markt voor connected cars en haar patent pending oplossing gebruikt de ingebouwde camera's van auto's om de omgeving te scannen. Car-scan Europe maakt gebruik van hedendaagse technieken als Big data, IOT, Connected Car hardware, Azure databases en Google Maps.

Er loopt momenteel een pilot met 15 auto's die omgebouwd zijn en actief in gebruik zijn. De volgende stap is dit verder uit breiden naar 1000 auto's.

Post has shared content
Hoe de familie achter Jumbo plaatsgenoot Sligro voorbij racete #jumbo #sligro

Max Verstappen
Hoe de familie achter Jumbo plaatsgenoot Sligro voorbij racete #jumbo #sligro Max Verstappen

Post has attachment
Over banken, over excessieve schulden en restschulden; Arno Wellens en Sven Hulleman

Op de zelfmoord toptien staat volgens Sven Hulleman bankschulden bovenaan.
Hulleman is de bijl aan de wortels van de bankensector, stelt Arno Wellens.

"We hebben een door schuld bepaald economisch systeem, omdat we o.a. de goudstandaard hebben losgelaten."

"Het door de banken securitiseren van schulden, buiten het zicht van toezichthouders is zowel misdadig als briljant."

Tussen 2002 en 2005 is de aflossingsvrije hypotheek op de markt gekomen. De lokkende perspectieven blijken voor velen om diverse redenen niet uitgekomen.

Door de crisis raakten mensen hun baan kwijt, gingen scheiden terwijl gelijkertijd de onroerend goed waarde kelderden. Op de zelfmoord toptien staat bankschuld bovenaan.

http://bitly.com/hullemanweltschmerz

www.stopderestschuld.nl

Post has attachment
Hey You!

Post has attachment
Incassobureau zet wanbetalers op YouTube

Wanbetalers opzoeken en filmen. Het Flevolandse incassobureau Straetus zet wanbetalers vanaf vrijdag op YouTube.

Het is volgens het bedrijf een nieuwe manier om wanbetalers aan te pakken, naast aanmaningen via telefoon en post. Straetus gaat met draaiende camera op wanbetalers af. Ze krijgen dan nog één kans om te betalen voordat het filmpje op internet belandt. Dat gebeurt alleen bij notoire oplichters die al door de rechter zijn verplicht om te betalen maar dat toch niet doen. Het gezicht van de wanbetaler is niet te zien.

Volgens Straetus is het een extra drukmiddel. Ook worden mensen gewaarschuwd om geen zaken met degene in het filmpje te doen.

Het Openbaar Ministerie laat weten dat deze aanpak alleen strafbaar is, als er sprake is van belediging, laster of smaad. Als daar aangifte van wordt gedaan, dan zou het OM het incassobureau kunnen vervolgen.

De branchevereniging van incassobureaus noemt de nieuwe methode uiterst onwenselijk. De directeur van de Straetusholding, waaronder het bureau in Dronten valt, neemt er ook afstand van. Hij vindt dat deze methode van incasseren niet onder de vlag van van Straetus kan.

Post has attachment
Joke Hartman, de weduwe die door een conflict met de SNS-bank in financiële nood verkeert, heeft een voorstel van de bank naast zich neergelegd. In een laatste gesprek bood de bank haar aan de restschuld op de hypotheek van 8 ton kwijt te schelden, maar Hartman en haar dochter Levina zijn daar niet op in gegaan. Dat betekent dat beide partijen nog altijd lijnrecht tegenover elkaar staan.

Post has attachment

Post has attachment
Mobile BBQ het adres voor een perfect verzorgde BBQ bij u thuis of op locatie.

Post has attachment
Compelling visuals may be what Instagram is all about, but an effective Instagram caption will push the engagement needle, getting you more Likes and comments. And engagement, dear readers, is key.

Post has shared content
Deep Learning Is Going to Teach Us All the Lesson of Our Lives: Jobs Are for Machines http://buff.ly/2sA4gdD
Photo
Wait while more posts are being loaded