Profile cover photo
Profile photo
Laura's Advies
4 followers -
Interieuradvies Arnhem, Nijmegen en omgeving
Interieuradvies Arnhem, Nijmegen en omgeving

4 followers
About
Laura's Advies's posts

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Na twee jaar een kantoor gehuurd te hebben binnen OVVICE is het tijd voor een volgende stap! Vanuit een gedeeld kantoor zijn wij afgelopen week verhuist naar een zelfstandige en grotere ruimte aan het Willemsplein in Arnhem. Een paar honderd meter verderop dus. Wil je ons komen opzoeken? Laat dan van te voren even weten dat je komt, dan staat de koffie of thee klaar.

info@laurasadvies.nl | www.laurasadvies.nl 
Photo

Post has attachment
Over kleine twee weken is al de eerste trainingsdag die ik organiseer samen met Sabine de Bruijn bij The Workstation in Arnhem. Op 13 en 20 mei a.s. vertel ik je alles over het interieurvak. Bijvoorbeeld interessant wanneer je erover denkt om een carrière switch te maken. Ook wanneer je erover denkt om een eigen bedrijf te starten of al gestart bent als interieurprofessional ben je van harte welkom. Ja, je leest het goed: twee doelgroepen! De dagen zijn toegespitst op jouw vragen en de twee groepen volgen in de ochtend en middag apart van elkaar een masterclass. Tijdens de lunch en met de borrel kunnen de deelnemers elkaar beter leren kennen en volop netwerken om elkaar vooruit te helpen. Kom je ook? Het wordt inspirerend, leerzaam en gezellig!

Meer info lees je via:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-workshop-wat-moet-je-weten-als-interieurprofessional-33420445452

Post has attachment
Interieuradvies Wageningen

Afgelopen week mochten we een keukenontwerp opleveren voor een woning in Wageningen. Heerlijk om aan te mogen werken! Binnenkort meer over deze opdracht op onze website.

www.laurasadvies.nl

Photo
Photo
28-04-17
2 Photos - View album

Post has attachment
Ter voorbereiding van de verbouwing van een vrijstaande woning in Duiven mochten we onder andere de badkamers vormgeven en visualiseren. We werkten met de tegelcollectie van +Porcelanosa Group International. Er zijn ergere dingen! #interieurontwerp #wateenfeestje
Photo
Photo
25-04-17
2 Photos - View album

Post has attachment
Twee weken geleden deden wij inspiratie optijdens een bedrijfsbezoek aan de fabriek en steengroeves van +Cosentino in Spanje!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
25-04-17
7 Photos - View album

Post has attachment
Leuk! Een artikel over onze werkplek bij OVVICE in Arnhem én een binnenkijker bij Laura thuis in +Stek Magazine. Download de app om de editie met de artikelen te bekijken.
PhotoPhotoPhotoPhoto
25-04-17
4 Photos - View album

Post has attachment
Een greep uit de interieuradviezen van afgelopen zaterdag! Een brainstormsessie in Scherpenzeel en een tussenoplevering van een familiehuis in Amerongen. #ietsmetlekkerhetweekendingaan En we mogen weer een nieuwe week. Laat maar komen! #mooieprojecten
PhotoPhotoPhoto
18-04-17
3 Photos - View album

Post has attachment
Er staat weer een nieuwe binnenkijker online! Deze keer waren we welkom bij Ruth in Tilburg. De woonstijl van dit kleurrijke huis is te omschrijven als Scandinavisch, retro met vintage design. Nieuwsgierig? Bekijk het artikel dan via onderstaande link. Fijne avond!

http://laurasblog.nl/binnenkijken/binnenkijker-ruth-uit-tilburg/

Fotografie: Angeline Dobber Fotografie
Tekst: Eva Veenman - Laura's Advies

Post has attachment
Omdat we het zo leuk vinden om andere ondernemers te ontmoeten, schrijven we over concepten waar we blij van worden. Op onze blog te vinden onder de naam ''Een kijkje achter de schermen bij..''. Deze keer waren we op bezoek bij Jolanda van DOT hair, lezen jullie mee?
http://laurasblog.nl/een-kijkje-achter-de-schermen-bij/jolanda-van-dot-hair/
Wait while more posts are being loaded