Profile cover photo
Profile photo
Laura de Haan
403 followers -
Online ondernemer, Coaching en begeleiding voor ondernemers en fotografen, Passie voor persoonlijke ontwikkeling. Zie meer op http://onlinebusiness.nu, http://lauradehaan.nl/ en http://fotografieuitdaging.nl
Online ondernemer, Coaching en begeleiding voor ondernemers en fotografen, Passie voor persoonlijke ontwikkeling. Zie meer op http://onlinebusiness.nu, http://lauradehaan.nl/ en http://fotografieuitdaging.nl

403 followers
About
Posts

Post has attachment
Allerlaatste kans om mee te doen met Photoshop Pro!

In deze online cursus laat ik je stap voor stap laat diverse bewerkingen zien en bewerk ik foto's van begin tot eind. Van eenvoudige bewerkingen (met vaak verbluffende resultaten) tot meer gecompliceerde bewerkingen door bijvoorbeeld te werken met lagen, kanalen en maskers.

Dit is een cursus voor beginners, maar ook voor de iets meer ervaren Photoshoppers. Het is geen basiscursus, maar omdat ik je stap voor stap laat zien hoe ik de foto's bewerk ga je spelenderwijs veel technieken leren toepassen en is het in principe voor iedereen goed te volgen. En natuurlijk mag je me ook vragen stellen tijdens de cursus :)

Wacht niet te lang, want er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar en we starten morgen al!

Wil je meer weten? Bekijk dan deze link voor de informatie & aanmeldpagina: http://fotografieuitdaging.nl/photoshop-pro

Fijne avond en laat het weten als je nog vragen hebt!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Meld je nu aan voor een cursus met 50% korting! Geldig tot 22 december 22.00 uur!
http://fotografieuitdaging.nl/eindejaarsactie/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Feest, want mijn fotografie onderneming bestaat 10 jaar! http://fotografieuitdaging.nl/10-jaar/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Doe je mee ook mee aan de Masterclass Maak Jezelf Zichtbaar voor fotografen? http://fotografieuitdaging.nl/masterclass-maak-jezelf-zichtbaar/
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Ben jij gek op natuurfotografie en wil je er serieus mee aan de slag? Doe dan mee aan de Natuurportret Uitdaging! http://fotografieuitdaging.nl/natuurportret-uitdaging/
Natuurportret Uitdaging
Natuurportret Uitdaging
fotografieuitdaging.nl
Add a comment...

Post has attachment
Wil jij leren hoe je je portretten het beste kunt bewerken om geweldige resultaten te krijgen?

Ik krijg altijd allerlei vragen over fotografie en fotoapparatuur, of over een bedrijf starten als fotograaf, maar ook regelmatig over fotobewerking en dan met name portret fotobewerking, vanwege mijn achtergrond als portretfotograaf.

Het kan nogal een uitdaging zijn je weg te vinden door al die mogelijkheden in fotobewerkingsprogramma's en vrijwel elke (hobby) fotograaf die ik ken heeft zich regelmatig gefrustreerd, omdat het maar niet lukte de portretten op de juiste manier te bewerken. Al die tooltjes, werken in lagen, mogelijkheden om bepaalde delen op een bepaalde manier te retoucheren etc. etc. En toch is het meestal helemaal niet zo moeilijk als je eenmaal weet welke bewerkingen je in welke situatie toe kunt passen.

Ik ben dan ook blij om je te kunnen vertellen dat je vanaf nu mee kunt doen aan de Mini Cursus Portret Fotobewerking. In een serie video's, inclusief twee leuke bonussen, ontdek je de belangrijkste bewerkingen en trucjes die ik me in de afgelopen jaren eigen heb gemaakt. Zo leer jij snel de juiste dingen te doen en je portretten mooi te bewerken!

http://geldverdienenmetjefotos.nl/mini-cursus-portret-fotobewerking/

Naast de video's die ik tot nu toe heb gemaakt mag je mij gerust vragen een video te maken over een onderwerp binnen de portret fotobewerking die je nog mist. Ik vind het tof om je heel specifiek en gericht verder te kunnen helpen.

De cursus is voor een heel klein prijsje beschikbaar, namelijk 27 euro en deze actieprijs geldt t/m de Paasdagen (tot 28 maart 23.59 uur). Misschien heb je tijdens deze dagen juist wel tijd om je te verdiepen in fotobewerking.

Bekijk de website voor meer informatie over de Mini Cursus Portret Fotobewerking: http://geldverdienenmetjefotos.nl/mini-cursus-portret-fotobewerking/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wil jij leren portretteren als een pro?

Portretten maken. Geweldig om te doen, maar vooral als startend (hobby of prof) fotograaf best een uitdaging!

Hoe help ik mijn model met poseren?
Hoe kan ik mijn model mooi belichten?
Welke compositie is het beste?
Welke lens gebruik ik?
Hoe kan ik het portret mooi, maar natuurlijk bewerken?

Allemaal vragen waar je tegenaan kunt lopen als je aan de slag gaat met het maken van portretten.

Vorig jaar zijn we met een groep van ruim 70 (hobby en prof) fotografen gestart met de Portret Uitdaging. Momenteel hebben we de Portret Uitdaging uitgebreid en gaan we met een nieuwe groep starten in februari!

De Portret Uitdaging is bedoeld voor mensen die wel ervaring hebben met fotografie en de basis instellingen kennen, maar nog weinig of geen ervaring hebben met portretfotografie.

Tijdens de Portret Uitdaging ga je zelfstandig en in je eigen tempo aan de slag met opdrachten en kun je feedback krijgen op deze opdrachten (als je daar voor kiest). Daarnaast krijg je toegang tot het ledengedeelte waar je diverse video's, pdf's en andere hulpmiddelen vol met informatie, tips en instructies over portretfotografie vindt.

Daarnaast hebben we een leuke bonus: portretspecialist Hella Martens en ik gaan samen 3 webinars geven tijdens de Portret Uitdaging waarin we diverse portretfoto's met je bespreken en al je vragen beantwoorden!
En last but not least heb ik met Fotoclub.nl kunnen regelen dat we bij hun op locatie met een groep aan de slag kunnen in de studio met een model! Wees er wel snel bij als je hier gebruik van wilt maken, want deze bonus geldt alleen voor de eerste 15 deelnemers, want de ruimte is beperkt.

Lees hier wat de Portret Uitdaging voor jou kan betekenen: http://geldverdienenmetjefotos.nl/de-portret-uitdaging

Ik heb er enorm veel zin in om vanaf februari met een nieuwe groep mensen aan de slag te gaan met portretfotografie. De groep die zich vorig jaar al heeft opgegeven bestaat uit een mooi gezelschap van gepassioneerde (hobby en prof) fotografen waarmee je kunt connecten in onze Facebookgroep. Sommige deelnemers bieden zelfs hun studio aan om te komen oefenen, enorm waardevol natuurlijk!

Je kunt alles online en in je eigen tempo volgen en gaat zelfstandig aan de slag met opdrachten. Vervolgens bestaat er de mogelijkheid tot feedback in de Facebookgroep, via de mail, of tijdens persoonlijke online sessies, afhankelijk van waar je voor kiest. Bekijk deze pagina voor meer informatie: http://geldverdienenmetjefotos.nl/de-portret-uitdaging

Ben jij er ook bij?
De Portret Uitdaging
De Portret Uitdaging
geldverdienenmetjefotos.nl
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded