Profile cover photo
Profile photo
Laugesens Have A/S
14 followers -
Kursus og konferencecenter i Midtjylland
Kursus og konferencecenter i Midtjylland

14 followers
About
Laugesens Have A/S's posts

Post has attachment
Kommer du til Folkemødet på Bornholm? Det gør vi!
Mød os lørdag aften kl. 21-23 på Folkeskibet Maja i Allinge Havn. Her giver vi et glas koldt fadøl fra Mylius Erichsen Bryghus og du kan blive underholdt ved musiker og entertainer Per Worm. Læs mere i vedhæftede.
Photo

Post has attachment
Skal du arrangere en konference eller et kursus?

Hos Laugesens Have har vi udarbejdet en helt ny konferenceguide, som giver gode råd til planlægningen.

Guiden er GRATIS og kan læses og downloades på vores hjemmeside. 

Klik på linket nedenfor:
http://www.laugesenshave.dk/kurser-konferencer/konferenceguide
Photo

Post has attachment
På Laugesens Have kan du opleve et væld af forskellige originale malerier, tegninger og grafik, når du bevæger dig rundt i vores mange rum og gange. 

Vores nyeste værker hænger i Munkekælderen og er malet af Lena Olesen, Spjald, der har en fantastisk evne til at male ansigter. Her ses hun i selskab med Lise Nørgaard og Dirch Passer.
Photo
Photo
2015-03-24
2 Photos - View album

Post has attachment
Der sker rigtig mange ændringer for tiden på Laugesens Have. Ud over at vi har fået trukket nye netkabler til vores lynende hurtige 100/100 Mb fiberforbindelse, så har vi fået trukket næsten 1 km. nye kabler og skiftet flere af vores loftarmaturer til miljøvenlige versioner med lavenergilys og lyssensorer.

Hvis du har abonnement på Herning Folkeblad, kan du læse mere om de store forandringer her: http://aoh.dk/artikel/laugesens-have-sparer-p-energien

Post has attachment
Så har vi fået nyt trådløst netværk på hele 100/100 mbit med god dækning, uanset hvor på centret du befinder dig.
Photo

Post has attachment
Her hos Laugesens Have ser vi lyst på fremtiden. Det gælder især i mødelokale A, B og C samt It-lokalet, hvor væggene lige har fået en tiltrængt omgang hvid maling. 

På billederne er Lene fra Flügger Farver i Spjald i fuld gang med arbejdet i december. Vi glæder os nu over, at vi i fremtiden kan byde vores gæster velkommen i endnu lysere mødelokaler.
PhotoPhotoPhoto
2015-01-14
4 Photos - View album

Her på Laugesens Have gør vi os umage for at sikre at rammerne er helt perfekte, så jeres konference bliver en succes. I står selvfølgelig selv for indholdet, men vi vil gerne give jer nogle tips til, hvordan I styrer uden om de værste faldgruber, når jeres konference løber af stablen.

1. Kom godt fra start og sikkert i mål
Mange undervurderer vigtigheden af en god indledning. Det er her, du har muligheden for at overbevise deltagerne om, at konferencen bliver en god oplevelse. Forbered dig - især på de første 5-10 minutter - også selvom du er god til at improvisere. Kan du få skabt en god stemning fra starten, vil resten af dagen også gå nemmere.

Afslutningen er lige så vigtig som indledningen. Det er det sidste, folk husker, når de går derfra, så det er her, du virkelig kan efterlade et godt indtryk af konferencen. Tak de rigtige mennesker og slut af med en velforberedt kommentar med relevans til konferencen.

2. Lav overskuelige præsentationer
En klassisk fejl er at have alt for meget tekst i præsentationen. Vi har alle sammen oplevet et foredrag, hvor foredragsholderen har skrevet ALT ned i PowerPoint præsentationen. Problemet ved denne tilgang er, at deltagerne læser meget hurtigere, end du kan nå at læse op, og hvis deltagerne ved, hvad du vil sige, før du siger det, mister de hurtigt interessen. Less is more! En god præsentation indeholder kun stikord og grafiske elementer samt billeder og video, der underbygger det, du fortæller. 

Hos Laugesens Have har vi projektorer i alle vores konferencelokaler. Udstyret bliver jævnligt vedligeholdt og testet, så vi ved, at alting virker, når det gælder. Skal I bruge en projektor i en af vores mindre lokaler, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. 

3. Få styr på teknikken
Der skal helst kun være 1-2 personer, der har ansvaret for teknikken såsom computere, PowerPoints og mikrofoner. For mange kokke resulterer ofte i koks i teknikken. 

Er der flere foredragsholdere, er det en god idé at sikre, at alle PowerPoints holder den samme standard. Brug evt. den samme grundskabelon og sæt det hele sammen i ét dokument, inden konferencen starter. Så undgår I risikoen for, at en oplægsholder kommer med en problematisk fil eller lignende. Det er en rigtig god idé at have flere computere tændt og klar, så man hurtigt kan skifte kablet og køre videre, hvis der skulle opstå tekniske problemer undervejs. 

Hvis I får computerproblemer undevejs eller bare er kommet afsted med en computer for lidt, har I altid mulighed for at låne en af os.

Læs mere om kurser og konferencer på Laugesens Have på www.laugesenshave.dk

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded