Profile cover photo
Profile photo
Lars Holdgaard
203 followers -
Changing debt collection at https://likvido.dk ; crypto since way before it was cool and sometimes a digital nomad
Changing debt collection at https://likvido.dk ; crypto since way before it was cool and sometimes a digital nomad

203 followers
About
Posts

Post has attachment
Kære G+ netværk: Jeg har brug for din hjælp.

Min virksomhed www.jarboo.com er endelig live (skriv dig meget gerne op på nyhedsbrevet og følg eventyret - det ville gøre mig glad). 

Det går rigtig godt. Fra 1. februar har jeg 4 fuldtidsansatte og lønudgifter på 60.000 kr / mdr. Jeg har 4 kunder, i meget forskellige størrelser.

Desværre er mit produkt pisse svært at forklare. Enhver idiot kan sige “kvalitetsprogrammering til ekstrem billig pris”. 

Men det er ikke det mit produkt er. Mit produkt er et system, som tager de bedste elementer fra at have ansatte (stabilitet og hurtig respons), have konsulenter (skalerbart og nemt at slippe af med dem) og bruge outsourcing (pris).

Dette har jeg bare ekstremt svært ved at forklare!

Så mit spørgsmål er - ser du på www.jarboo.com - synes du at det giver mening for dig? Hvordan synes du jeg skal markedsføre det? Hvad kan gøres for at forklare det bedre? Hvad skal ændres?

Alle tanker er meget værdsat!
Add a comment...

Post has shared content
Nu kendt nok til at der bliver skrevet blogindlæg, om mine blogindlæg ;-) 
Derfor bør du starte en webshop!
+Lars Holdgaard skrev et indlæg i sommers, hvor han frarådede andre at kaste sig ud i et webshop projekt.
Jeg synes, at Lars var meget firkantet i tilgangen, og derfor har jeg skrevet et modindlæg omkring, hvorfor du lige præcis bør starte en webshop med udgangspunkt i de punkter, som Lars stillede op!
Hvem af os, der har ret, det er nok en individuel afgørelse, men jeg mener nu ikke, at livet er så sort/hvidt, og at der er masse af muligheder online, selvom for personer med et mindre beløb på kontoen :)
#startenwebshop   #webshop   #onlinenørd  
Add a comment...

Post has attachment
Som flere ved har jeg forsøgt at starte en virksomhed, som sendte breve på Internettet.  Det har været en lang rejse, som desværre aldrig kom til at flyve. 

Det har været det mest lærerige projekt jeg nogensinde har været involveret i, men samtidig også det dyreste både tidsmæssigt og økonomisk.

Jeg har begået 2400 ord om rejsen og hvad jeg har lært. 

Tilbage er der bare at sige: #prøverigen  
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
I dag er en god dag!  Har netop solgt min første virksomhed, www.godekarakterer.dk, til Student Media som driver Studieportalen.

Meget frit af journalisten at dreje "i starten af et 6-cifret beløb" til en "kvart mio", men det er som det er.

Så er der tid til nye projekter, hvor jeg især glæder mig til at se www.letteramazer.com til at stikke helt af. Mange til +Halfdan Timm  for at give referencen - jeg skylder vist en drink eller to.

http://borsen.dk/nyheder/it/artikel/1/278408/ivaerksaetter_saelger_studieportal_for_en_kvart_mio.html
Add a comment...

Post has attachment
Jeg er ved at starte et nyt projekt, og til det projekt kunne jeg virkelig godt bruge 2 minutter af din tid :)

www.letteramazer.com kan man sende breve internationalt. Vi er i meget tidlig beta (= ikke klar til noget som helst seriøst endnu).

Alligevel vil jeg gerne have at du sender et brev eller to så vi kan få #feedback :) Svar forneden, også får du en 5$ coupon code så du kan sige hej til min mor på skrift!
Add a comment...

Kl. er knapt 15, og Adsense indtægt på GodeKarakterer.dk er dobbelt så stor som forrige uges gns. Respekt til gymnasieelever her 1. januar!!
Add a comment...

Det virker som om #Bitcoin   er ved at røre på sig igen. Lige nu er kursen 134$, og ser ud til at have en sund og naturlig udvikling (har bevæget sig roligt fra 80-90$ over de sidste måneder). SilkRoad, hvor man før kunne købe stoffer online, er blevet lukket, uden det har haft en indflydelse på kursen. Inden længe bør der også komme en officiel ISO-valutakode til Bitcoin, som igen validerer valutaen. 

Pressen har en forøget interesse for Bitcoin. Uden at sige for meget, så oplever vi steget interesse fra pressens side hos Dansk Bitcoinforening , og får generelt henvendelser.

Derudover kommer der snart en ny opdatering til Bitcoin, som gør det meget mere brugbart for butikker og webshops. Formegentlig kan det gøre Bitcoin mere mainstream.

Det er i hvert fald ekstremt spændende at være del af Bitcoin. For hver dag der går, tror jeg mindre at vi ser Bitcoin "blive ulovligt" eller "blive hacket". 

Der begynder at vise små tegn til at kunne blive en seriøs valuta, og gå hen og disrupte penge og banker, ligesom Internettet disruptede kommunikation.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded