Profile

Cover photo
Lars Daniel Rasmussen
Works at 1337 ApS
Lived in Hadbjerg, Danmark
825 followers|59,151 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Lars Daniel Rasmussen

Shared publicly  - 
 
 
Vi tager baby steps, men når der kommer efterspørgsel på vores viden så var vi nødt til at eksekvere på et par blogindlæg og dele med det samme.

Men jeg sætter pris på konstruktiv feedback på vores to første blogindlæg på den lille ny: onpr.dk

Vi har blogget lidt om at komme i gang på Instagram som virksomhed. Kender du nogen der mangler et kærligt skub - del gerne:

http://onpr.dk/trin-for-trin-opstartsguide-til-din-virksomhed-paa-instagram/
 ·  Translate
Kom i gang med at bruge Instagram i din virksomhed. Hvis du ikke kender til den sociale medieplatform endnu, foreslår jeg at du læser vores tidligere indlæg her først. Måske har du en okay idé om, hvad Instagram er og kan, men i tvivl om hvordan du kommer i gang? Vi har lavet en trin for
View original post
1
Add a comment...

Lars Daniel Rasmussen

Shared publicly  - 
 
Nu er det tid til at prøve noget nyt ;-) jeg søger nemlig en praktikant, der kan hjælpe mig med udviklingen af Affiliate Plug.in - et af mine projekter, som jeg roder med ved siden af DGDA.

Så kender du en datamatiker-studerende eller lign., som kunne tænke sig en fed stilling? Så send dem gerne til linket her under 😊
 ·  Translate
Kom i praktik i en lille virksomhed, der er en del af et større fællesskab i Højbjerg.
9
Add a comment...
 
WhiteAway har ændret på deres URL struktur, hvilket betyder at parseren har problemer med at finde priser på nye produkter.

Jeg arbejder på en løsning, og regner med at opdatere WhiteAway-parseren nu, så den kommer til at fungere igen :)
 ·  Translate
2
Lars Daniel Rasmussen's profile photoThomas Løwe's profile photo
15 comments
 
Yes - så kom den nye version også frem hos mig, og jeg har opdateret :) Nu virker det og alt kører på skinner igen. Tak for hjælpen! :)
 ·  Translate
Add a comment...

Lars Daniel Rasmussen

Shared publicly  - 
 
Her i starten af juli, ramte jeg toppen af min 2. Seven Summit, Mt. Elbrus i Kaukasus (Rusland). Med på turen var en del af holdet fra Kilimanjaro, men også min seje kæreste +Ida Christine Andersen :)

Hun har skrevet en beretning om hendes oplevelse af turen, som er et læs værd! Personligt synes jeg, at turens relative sværhedsgrad var væsentligt hårdere end Kilimanjaro-turen, men på samme tid havde jeg trænet noget bedre op til det, denne gang - derfor mærkede jeg ikke på samme måde, hvor fysisk hård turen var her, men bare det at vi på Kili gik maks 5-6 timer om dagen, så gik vi i gennemsnit 10 timer om dagen på denne tur.

Alt i alt, helt fantastisk oplevelse! Så må vi se, hvilket bjerg der bliver det næste :)
 ·  Translate
 
Min sommer gik med fantastiske +Refuga til toppen af Europas højeste bjerg: Mount Elbrus i Rusland! Det var vildt, fedt, hårdt og en kæmpe udfordring - men noget jeg aldrig glemmer!

Vil du med? Så læs med i min beretning om den fedeste tur med de fedeste mennesker +Lars Daniel Rasmussen, +Nikolaj Astrup Madsen, +Michelle Rødgaard-Jessen, +Christoffer Baadsgaard, +Steffen Hedebrandt, +Bo Møller og +Bala Gopalan 
 ·  Translate
Ida Christine beskriver sin oplevelse med Mount Elbrus - læs hendes oplevelse med at komme til toppen af Europa her.
3 comments on original post
3
Add a comment...

Lars Daniel Rasmussen

Teknisk platforme  - 
 
Hejsa alle sammen! :)

Jeg tillader mig lige at lave lidt reklame for et produkt jeg har udviklet, som måske kan hjælpe nogle få af jer, hvis i benytter Wordpress pluginet Easy Digital Downloads. Hvis ikke, så behøver i ikke læse videre, og i må have en fantastisk dag! :)

Jeg har selv brugt pluginet tidligere, og har brugt det på sites, jeg har udviklet for kunder - det er jo et fantastisk system! Men det har haft én mangel, der har været til gene for mig, min bogholder og mine kunder:

Man kan ikke få ens ordrenumre gjort fortløbende, således at når en ordre gennemføres, så ryger den ind i en ny nummerserie "uden huller".

Det problem har jeg løst, ved at udvikle et nyt plugin, der netop kan køre med forskellige nummerserier i EDD, således at gennemførte og ikke-gennemførte ordrer kan skilles ad. På den måde undgår man huller i sine nummerserier, og min bogholder er glad :)

Udover det, understøtter pluginet også at gratis ordrer smides i sin egen nummerserie, hvilket jeg har brug for på mit site, da jeg sælger et abonnementsprodukt hvor jeg giver første måned gratis.

Hvis det har nogen interesse for jer, så kan det findes her: https://easydigitaldownloads.com/downloads/advanced-sequential-order-numbers/
 ·  Translate
Advanced Sequential Order Numbers allows you to assign sequential order numbers to payment records, and permits maintaining three separate series of order numbers. The number series include a temporary number series for when orders are not yet completed, an optional number series for free orders, and a number series for completed orders. With Advanced Sequential Order numbers, you can set …
7
Add a comment...
 
Nu kan der hentes priser fra WhiteAway igen

Så fik jeg udviklet en løsning, der igen gør det muligt at opdatere priser fra WhiteAway.
Det kræver først og fremmest at Affiliate Plug.in opdateres til v2.1.4, der nu kan findes på jeres sites, under "Opdateringer".

Derefter skal i hente følgende plugin:
http://affiliateplugin.dk/produkt/whiteaway-parser/

Hvorefter der kan hentes priser igen. Jeg vil anbefale at i fjerner alle de konfigurationer, der ligger på WhiteAway-forhandleren i forvejen, da de ikke længere virker.

/ Lars
 ·  Translate
Dette plugin giver mulighed for at hente priser fra WhiteAway, via deres Affiliate Produkt Feed. Pluginet skal blot aktiveres, derefter virker det helt automatisk, når du forsøger at hente priser fra WhiteAway. For at undgå fejl, anbefales det, at du … Fortsættes
3
Thomas Løwe's profile photoLars Daniel Rasmussen's profile photoMikkel Kongsfelt's profile photo
7 comments
Add a comment...

Lars Daniel Rasmussen

Shared publicly  - 
 
It doesn't happen very often, on average probably once every 6 months or so: I've written a blogpost on how to make your business transparent with GeckoBoard, AirTame and +Raspberry Pi 
One of the great things about working in a startup, is the fact that you’re building something from scratch, and the whole business is (usually) very transparent. But once the growth starts kicking in, and you get busy working, whether it’s developing like me, generating ideas, making sure the ads are running etc., it’s very … Læs mere Making your business transparent
13
2
Søren Sprogø's profile photoAnders Pedersen's profile photo
2 comments
 
Vi kører også en Gecko og raspberry løsning hos Tiny Rocket Lab - super godt for business hele tiden at have vigtigste nøgletal på skærmen
 ·  Translate
Add a comment...

Lars Daniel Rasmussen

Shared publicly  - 
 
 
Designers & Friends har haft stor succes med at sende kaffe, som overraskelse og tak for købet, for at skabe loyale og glade kunder.

Vi har gjort alt klar, tilpasser det selvfølgelig til den enkelte webshop - det eneste du skal gøre, er at linke til en landingpage, hvor din kunder kan få tilsendt kaffe. Super nemt og billigt!

Er det noget for din webshop, eller kender du én, der ville nyde godt af det? #godkundeservice  
 ·  Translate
3 comments on original post
1
Add a comment...
 
Så er der igen en lidt nyt her fra :)
En del af jer, har indimellem brug for at få lavet 'manuelle konfigurationer' til Affiliate Plug.in. I den forbindelse, har i skullet oprette en ticket på support-sitet, hvorefter jeg skulle ind og oprette den i et internt værktøj, som mine freelancere derefter benytter og får stykket konfigurationer sammen til jer.

Denne model er langt fra optimal - og det har jeg nu fået gjort ved. På http://ws.affiliateplug.in/request-configuration/ kan man nu indsende en forespørgsel på at få konfigurationer til websites, som derefter oprettes direkte i systemet. Derudover får i en mail, når jeres konfiguration er klar til brug og med et link til selve konfigurationen :)

/ Lars
 ·  Translate
Request a configuration. Product Link 1. Product Link 2. You should add two different URLs, and if possible, one product with some kind of discount. Get notified once the configuration has been created: Submit.
13
Add a comment...

Lars Daniel Rasmussen

Shared publicly  - 
 
Så er der lidt nyt fra mig igen :) Denne gang, er det skamløs reklame for et produkt jeg har udviklet, som måske kan hjælpe nogle få af jer, hvis i benytter Wordpress pluginet Easy Digital Downloads.

EDD er et fantastisk værktøj til at sælge digitale produkter via WordPress, men der har været ét problem med det:

Man kan ikke få ens ordrenumre gjort fortløbende, således at når en ordre gennemføres, så ryger den ind i en ny nummerserie "uden huller".

Det problem har jeg løst, ved at udvikle et nyt plugin, der netop kan køre med forskellige nummerserier i EDD, således at gennemførte og ikke-gennemførte ordrer kan skilles ad. På den måde undgår man huller i sine nummerserier, og min bogholder er glad :)

Udover det, understøtter pluginet også at gratis ordrer smides i sin egen nummerserie - det er også rart nok at de ikke går ind og "fylder", da bogføringsprocessen vist er lidt anderledes der også :)

Pluginet kan findes her: https://easydigitaldownloads.com/downloads/advanced-sequential-order-numbers/

Nu skal jeg bare se om jeg ikke kan få det udbredt over hele verden (eller i det mindste Europa, hvor bogføringsreglerne vist stemmer bedst overens med dem, vi har i Danmark, og hvor dette plugin bør kunne hjælpe lidt på en eventuel hovedpine der). Hvis nogen af jer har nogle gode fif til hvordan man nemmest kan få det udbredt, så hører jeg mægtig gerne om det :)

Lidt blær:
I går blev pluginet delt på den officielle twitter-profil for Easy Digital Downloads, og senere sendte de et nyhedsbrev ud, udelukkende med info omkring mit plugin - vildt fedt! Især fordi det ikke var noget, jeg vidste noget om :)
 ·  Translate
Advanced Sequential Order Numbers allows you to assign sequential order numbers to payment records, and permits maintaining three separate series of order numbers. The number series include a temporary number series for when orders are not yet completed, an optional number series for free orders, and a number series for completed orders. With Advanced Sequential Order numbers, you can set …
7
2
Add a comment...

Lars Daniel Rasmussen

Shared publicly  - 
 
 
Who's going to make our day? Vi leder efter verdens bedste praktikant til mademyday - er det, en du kender? 
Opslag her: https://mademyday.dk/praktikant/

Del eller tag meget gerne - tak :) 
 ·  Translate
3 comments on original post
1
Add a comment...
 
Ang. WhiteAway

Jeg har netop modtaget besked fra WhiteAway om, at de har tilføjet noget ny funktionalitet i deres feed, der gør at det kan blive kompatibelt med Affiliate Plug.in.

Jeg skal blot lige have lavet en lille stump kode, der kobler op med WA-løsningen. Denne sørger jeg for at have klar i løbet af i aften.
 ·  Translate
7
Mikkel Kongsfelt's profile photo
 
Fedt. 
Add a comment...
Story
Tagline
Kodeninja i DuGlemmerDetAldrig.dk, 1337 ApS og Affiliate Plug.in ApS. Udover dette har jeg udviklet et Affiliate marketing plugin til Wordpress, som kan findes på http://affiliateplug.in
Introduction
Bachelor i Datalogi fra Aarhus Universitet (pr. januar 2014), selvstændig med firmaet 1337 ApS. Jeg har udviklet et omfattende Wordpress prissammenligningsplugin, som også kan benyttes til generelle affiliate websites. Du finder pluginet på AffiliatePlug.in.
Driver en dansk side om SSD Diske med priser, guides og nyheder.

Sidder til dagligt fuldtids kodeninja hos DuGlemmerDetAldrig.dk.
Bragging rights
Udvikler af Affiliate Plug.in, snit på >10 i gymnasiet
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Hadbjerg, Danmark - Århus, Danmark
Links
Contributor to
Work
Occupation
Programmør, iværksætter og studerende
Skills
PHP, C#, WordPress, WooCommerce, Umbraco, uCommerce, Prestashop
Employment
  • 1337 ApS
    Owner, Developer & Janitor, 2013 - present
  • DuGlemmerDetAldrig.dk ApS
    Kodeninja, 2012 - present
  • LDR Online
    Ejer, 2010 - 2013
Basic Information
Gender
Male
Other names
Lars Daniel Rasmussen