Profile cover photo
Profile photo
Largestcompanies
11 followers -
Sajten för dig som vill hålla koll på de 500 000 största företagen inom nordiskt näringsliv.
Sajten för dig som vill hålla koll på de 500 000 största företagen inom nordiskt näringsliv.

11 followers
About
Posts

Post has attachment
Hallands Nyheter använder Largestcompanies som källa när de rankar Hallands vinstrikaste bolag. I den senaste listan (http://bit.ly/1SLBZty) över de största vinstföretagen framgår det att Gekås ökat sin vinstmarginal med 25 procent. Läs hela artikeln: http://hn.se/ekonomi/hallandsaffarer/1.4654147-gekas-vinstsiffror-haller-varldsklass
Add a comment...

Post has attachment
Vi önskar er alla en god jul & gott nytt år!

Med tanke på det rådande läget i vår omvärld är vi extra stolta över vårt samarbete med Världens Barn. Samarbetet har bl.a. inneburit att vi hjälpt Världens Barn att nå ut till företag som i sin tur har blivit företagsvänner eller skänkt en gåva.

Bli företagsvän du också: https://start.varldensbarn.se/foretagserbjudande/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nytt, fräscht magasin ute nu! Svenskt näringsliv sammanställt i totalt 82 topplistor varvat med intervjuer, analyser och spaningar. Trevlig läsning!
Add a comment...

Post has attachment
Storbolagen i Uppsala län.
Add a comment...

Post has attachment
Både omsättning, totalt resultat och antalet anställda har ökat hos de just nu 20 största företagen i Västernorrlands län.
Add a comment...

Post has attachment
Kalmarbaserade fastighetsjätten Claesson & Anderzén är länets mest vinstgivande bolag, enligt Largestcompanies (Nordic Netproducts AB).
Add a comment...

Post has attachment
Topplistan för de största företagen i Jönköpings län presenteras av Värnamo.nu.
Add a comment...

Post has attachment
Affärsliv24 publicerar topplistan över Västerbottens största företag.
Add a comment...

Post has attachment
Vilka är de största företagen i ditt län? Largest Companies har koll på läget!

För elfte året i rad ger vi ut magasinet Largest Companies som sammanställer svenskt näringsliv i unika topplistor. I topplistorna rankar vi företagen efter storlek på olika parametrar som omsättning, resultat, export och antal anställda. Vår kartläggning omfattar topplistor för 21 län, 48 branscher samt 12 totaltopplistor för de svenska och nordiska storföretagen.

Redan nu bjuder vi på några topplistor som visar rankningen bland de största bolagen i respektive län. Resterande länstopplistor produceras löpande och publiceras och distribueras i början av november. Det slutgiltiga resultatet, vårt exklusiva magasin, kommer som vanligt ut i mitten av december.

Ni hittar alla topplistor i vårt nyhetsrum: http://www.mynewsdesk.com/se/nordic_netproducts_ab

I fjol hade vi fokus på den svenska exporten och i år ställer vi in siktet på Big data. Årets magasin kommer vända och vrida på frågeställningarna kring big data och prediktiv analys samt vikten av att ha tillgång till rätt och kvalitetssäkrad data. Magasinet kommer som vanligt att innehålla fylliga reportage och spännande intervjuer med toppar i svenskt näringsliv.

I 2014 års upplagor mötte vi exempelvis Jan-Olof Jacke, vd på AstraZeneca, Caroline Arehult, vd på Skanska Fastigheter, och Morgan Wiktorsson, vd Statoil Fuel & Retail Sverige.

Saknar du ditt läns topplista? Hör av dig till mig!

Då resterande länstopplistor produceras löpande har vi i vissa fall möjlighet att prioritera produktionen efter ditt önskemål. Och självklart går det bra att kontakta mig för kommentarer kring de färdiga topplistorna.

Tomas Ahlberg, marknadschef
tel. 08-566 229 46, mobil 070-516 95 30
www.largestcompanies.se
tomas.ahlberg@largestcompanies.se
Add a comment...

Post has attachment
Largestcompanies är för andra året med som sponsor och utställare på eventet Leadership i Malmö.

Vi kommer att finnas på plats och vara beredda att svara på frågor när det gäller vikten av att ha tillgång till rätt data för att kunna ta rätt affärskritiska beslut. Vi kommer även att ge ett litet smakprov på våra framtida tjänster inom analys och målgruppskartläggning.

Alla besökare har som vanlig möjlighet att vara med och tävla om en Access Plus (värde 19 000) till vårt fantastiska urvalssystem på http://largestcompanies.se/avancerad-sokning.

Leadership är ett chefs -och ledarskapsevent som hålls en gång varje år i Göteborg, Malmö och i Stockholm. Eventet är ett samarbete mellan utbildning.se och tre fackförbund: Jusek, Sveriges Ingenjörer och Civilekonomerna. Eventdagarna är exklusiva för förbundens chefsmedlemmar och arrangeras nu för sjätte året i rad.

Följ Leadershipdagarna på #ldship

Läs mer om Leadership: http://www.utbildning.se/inspiration/leadership-massan-4007

Läs mer om våra tjänster: http://www.largestcompanies.se/vara-tjanster
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded