Profile cover photo
Profile photo
Landbergh
10 followers
10 followers
About
Posts

Post has attachment
Residentie Chianti is een nieuwbouwproject bestaande uit 4 appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers. De combinatie van de lichtgrijze gevelsteen met terrassen in wit zichtbeton, donkere raamprofielen en het gevelhout geven de residentie een hedendaagse look. Elk appartement beschikt over een comfortabele indeling met een lichtrijke leefruimte, voldoende ruime slaapkamers, een terras en een praktische bergruimte. Alle appartementen zijn voorzien van een warmtepomp en een ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie. De afwerking van de keuken, de badkamer en de vloerbekleding is inbegrepen in de prijs en kan u binnen het voorziene budget samenstellen. De klantenbegeleidster adviseert u graag bij het maken van uw keuzes.

De appartementen zijn gelegen langs de Dendermondesteenweg op een boogscheut van het historische centrum van Gent en bieden een zeer vlotte toegang tot alle invalswegen E40, E17 en R4. Vlakbij de residentie situeert zich een bushalte met een vlotte verbinding richting het station Gent-Dampoort even verderop. Achteraan de residentie worden 6 parkeerplaatsen voorzien.
PhotoPhotoPhotoPhoto
16-03-18
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Vastgoedstyling in de praktijk - voor en na
Add a comment...

Post has attachment
Op zaterdag 17 maart bent u van harte welkom op de werf tijdens het infomoment tussen 13u en 15u op het Beneluxplein, mits het maken van een afspraak.

Deze laatste fase in residentie Dunant Gardens is gelegen op de voormalige CIAC-site langs de Henri Dunantlaan. Ontdek hier de 36 zuid-west gerichte appartementen in de laatste fase, aan de achterzijde van het project, langs de rustige Henri Dunantlaan uitkijkend op het groen rond het Jan Palfijnziekenhuis.

De appartementen zijn gelegen aan de achterzijde van het nieuwbouwproject Dunant Gardens, langs de rustige Henri Dunantlaan, uitkijkend op het groen rond het Jan Palfijn ziekenhuis.

De nieuwbouwontwikkeling is het resultaat van een weldoordachte studie die geleid heeft tot een sterk evenwicht tussen lichtinval, buitenruimte, groen, privacy, wooncomfort en energieverbruik. Het lastenboek voorziet in een kwalitatieve standaard van afwerkingsmaterialen, welke in samenspraak met de projectcoördinator, vrij kunnen worden aangepast op maat van uw persoonlijke voorkeuren.

In de ondergrondse verdieping vindt u de autostaanplaatsen welke het, via de lift, mogelijk maken om uw appartement droog en veilig te bereiken.

Het gebouw bevindt zich op wandelafstand van de Watersportbaan, Blaarmeersen en Bourgoyen, waardoor u een directe toegang heeft tot een diverse waaier aan recreatiefaciliteiten in de groene long van de stad. Aan de andere zijde biedt de Coupure een rustige, groene verbinding naar het culturele hart van de stad met haar uitgebreid aanbod aan shopping, gastronomie en ontspanning allerhande.

De appartementen voldoen aan de huidige, strenge energetische normen wat uw verbruikskosten tot een minimum zal herleiden. Oplevering voorzien eind 2018.

PhotoPhotoPhotoPhoto
16-03-18
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
16-03-18
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Ontdek de laatste 3 appartementen tijdens het bezoekmoment op dinsdag 13 maart tusen 18u en 19u, mits het maken van een afspraak.

Residentie Camelia is een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 11 ruime appartementen met 2 en 3 slaapkamers.

Elk appartement beschikt over een comfortabele indeling met een lichtrijke leefruimte, 2 of 3 voldoende ruime slaapkamers, een zonneterras en voldoende bergruimte. Alle appartementen zijn voorzien van een individuele hoogrendementsketel op aardgas en een ventilatiesysteem type C. De 27 zonnepanelen op het dak voorzien de gemeenschappelijke delen van elektriciteit waardoor de gemeenschappelijke kosten heel beperkt blijven. Ondergronds werden afgesloten garages, kelderbergingen en een fietsenberging voorzien.

De afwerking van de keuken, de badkamer en de vloerbekleding (parket & tegel) is inbegrepen in de prijs en kan u binnen het voorziene budget zelf nog samenstellen. De klantenbegeleidster assiseert u graag bij het maken van uw keuzes bij de verschillende leveranciers.

De appartementen zijn gelegen langs de Hundelgemsesteenweg op een boogscheut van het historische centrum van Gent en bieden een zeer vlotte toegang tot alle invalswegen E40, E17 en R4. Vlak voor de residentie situeert zich een bushalte met bussen richting Gent Sint-Pieters en Gent-centrum.

WWW.LANDBERGH.BE 09 225 25 24
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
16-03-18
12 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Op het einde van de Markt van Deinze, langs het Schipdonkkanaal, verschijnt binnenkort Villa Neerleie, een vooruitstrevend nieuwbouwproject bestaande uit 2 gelijkvloerse kantoorruimtes en 27 appartementen. Abscis Architecten ontwierp er een gebouw die vanuit al haar invalshoeken kan gelden als een ware 'landmark'.

Het gebouw onderscheidt zich in de eerste plaats door haar duurzaam karakter, vrij van fossiele brandstoffen. De combinatie van vloerverwarming met individuele warmtepompen, fotovoltaïsche panelen en een sterke akoestische en thermische isolatie zorgt voor een E-peil ver onder de wettelijke norm. Naast de geringe, ecologische voetafdruk heeft deze toekomstgerichte aanpak tal van voordelen voor zowel uw maandelijkse energiefactuur als uw persoonlijk comfort.

Het gebouw ligt in het hart van Deinze met aan de westzijde de rustgevende, uitgestrekte zichten over de Vaart die even verderop samenvloeit met de Leie. Ten zuiden biedt het groengebied De Brielmeersen jong en oud een prachtig aanbod aan natuur, recreatie en sportfaciliteiten allerhande. Villa Neerleie vormt tevens de kop van de Markt waar een veelzijdig aanbod van diensten, zorg, shopping, cultuur en gastronomie samenkomt.

Tenslotte onderscheidt Villa Neerleie zich zowel door het hoge afwerkingsniveau van de ruwbouw en facade in natuursteen als door de ruime handelswaarden voor de keuze van vloeren, keuken en badkamer(s).
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
16-03-18
8 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Nieuwbouwappartementen te koop in Melle

Dit iconisch gebouw van de hand van het architectenbureau Abscis bestaat uit 14 energie-arme, comfortabele appartementen.

Het gebouw telt twee liften die doorlopen tot in de ondergrondse parking met open staanplaatsen, afgesloten garageboxen en voldoende bergruimte.

Het gebouw is ver voor op de EPB-normen en voldoet aan de regels voor het BEN-label (E30). Zo werd voor ieder appartement een individuele warmtepomp, vloerverwarming en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie voorzien. Er wordt u een volledig afgewerkt appartement aangeboden, inclusief comfortabele handelswaarden voor het kiezen van uw keuken, de sanitaire toestellen en de vloerbekleding.

De ligging van residentie Ankersmit wordt gekenmerkt door de bijzondere bereikbaarheid dankzij de directe ontsluiting via R4 met aansluitend de E40. Bovendien biedt de Brusselsesteenweg tal van faciliteiten zoals winkels, banken, restaurants en recreatie allerhande.

Wandelaars en natuurliefhebbers kunnen er genieten van de directe nabijheid van het uitgestrekte, nieuw aangelegde natuurgebied ‘de Gentbrugse Meersen’ en de Schelde vallei. Ook het openbaar vervoer is er goed voorzien met een directe busverbinding naar het centrum van Gent voor de deur en het treinstation van Merelbeke op enkele minuten.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
16-03-18
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Januari 2018 - Residentie Parkbos - Zwijnaarde
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
16-03-18
9 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Januari 2018 - Dunant Gardens - Gent
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
16-03-18
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Mei 2017 - Residentie Dunant Gardens - Gent
PhotoPhotoPhoto
08-05-17
3 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded