Profile

Cover photo
Lakberendezés, Építészet - Lakbermagazin
247 followers|80,837 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

 
Ötemeletes tégla épületben található a kétszobás lakás, melyet egy férfi részére alakított át be a lakberendező. Az ügyfél kérésére főleg világos színekkel dolgoztak, semleges szürke lett az előszoba, tej és pisztácia árnyalatokat választottak a fürdőben, a hálószobát lágy tónusokkal tették kellemessé.
1
 
A pici, mindössze 30 négyzetméteres alapterület sem tántorította el a kis lakás tulajdonosát egy gondosan megtervezett, elegáns, férfias stílusú berendezéstől.
1
 
Élénk színek - sárga, piros, kék - dobják fel a hangulatot ebben a világos háromszobás lakásban. Az alap a legtöbb helyen a bézs, homok árnyalat, ebből ugranak ki látványosan a színes kiegészítők.
1
 
A kis 35 négyzetméteres lakás tulajdonosa maga tervezte meg a berendezést - a maga elé kitűzött cél egy kényelmes nyitott élettér kialakítása volt, elegendő tárolóhellyel. Saját tervezésű bútoraival a legtöbbet próbálta meg kihozni a kis alapterületből.
2
1
 
A 80 négyzetméteres háromszobás lakás tulajdonosai (egy fiatal pár) nem féltek kísérletezni színekkel, mintákkal, textúrákkal. A lakberendező munkájának eredménye egy érdekes, részletgazdag dekoráció lett, geometrikus formákkal és mintákkal, élénk és mély színekkel, gondosan válogatott lakberendezési kiegészítőkkel.
1
1
 
Nincs már szükség külön fűtési rendszerre és légkondicionálóra, így olcsóbb a kiépítés és az üzemeltetés is - Lakóparkokban, társasházakban vagy akár nagyobb családi házakban is költséghatékonyan kiépíthető és üzemeltethető az LG Electronics (LG) Magyarországon most bemutatott, Multi V 5 névre keresztelt rendszere, amely akár egyszerre képes a hűtési, fűtési és a használati melegvíz-előállítási feladatok ellátására, extrém külső hőmérsékletek mel...
1
 
Egy panellakás igényes, minden részletre kiterjedő, minőségi felújítása kapcsán sokszor láthatunk olyan véleményeket a hozzászólások között, melyekben egy-egy olvasó kétségbe vonja a létjogosultságát a költségesebb beruházásnak. A panellakások alacsonyabb árszintje valóban sok esetben megkérdőjelezi a befektetett összeg megtérülését. Ha azonban a tulajdonos pénztárcája engedi és hosszabb távra tervez - más egyéni preferenciák mellett pl. szereti ...
1
 
A többrészes faliképek népszerűek a lakberendezési kiegészítők, lakásdekorációs termékek között. A választék hatalmas, rengeteg téma közül választhatunk a boltok kínálatában, de sok üzlet lehetőséget nyújt saját témából, fotóból készített többrészes festmény, vászonkép rendelésére is.
1
1
 
Az 55 négyzetméteres lakásban a zónák vizuális elválasztását három szín és textúra erős kontrasztja határozza meg. A legnagyobb felületek fekete és fehér színt kaptak, melegséget, természetességet a fa textúrája és színárnyalata visz a dekorációba
1
 
Egy gyermektelen fiatal pár fordult a lakberendezőhöz azzal a kéréssel, hogy segítsen berendezni kis 45 négyzetméteres lakásukat - erősen korlátozott költségvetéssel, rövid határidővel.
2
 
A 44 négyzetméteres lakás egy nagy terében a tulajdonos egyedül a hálószobát szerette volna leválasztani. Az eltolható fallal kialakított háló így ablakos szoba lett, a leválasztás pedig helytakarékos.
1
 
Megérkezett a Samsung Electronics innovatív és népszerű POWERbotTM porszívócsaládjának legújabb tagja, a VR7000 modell. A januárban, a Las Vegas-i 2017-es Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (Consumer Electronics Show, CES) bemutatkozó terméket erőteljes szívóhatás és vékony kialakítás jellemzi – magassága mindössze 97 mm, és 28 százalékkal vékonyabb a Samsung korábbi robotporszívóinál.
1
Story
Tagline
Lakberendezés trendMagazin | modern lakberendezés, bútor, lakásdekoráció, építészet - ötletek és kreatív inspiráció
Introduction
http://lakbermagazin.hu - Lakberendezés trendMagazin - modern lakberendezés, bútor, lakásdekoráció, lakások, házak, építészet, cégek, szakemberek - ötletek és kreatív inspiráció