Profile cover photo
Profile photo
Tetova News
2,005 followers
2,005 followers
About
Tetova's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Bota nuk është më e përcaktuar kryesisht nga balanca mes fuqive të mëdha. Një adoleshente nga dhoma e saj e gjumit mund të rrënojë kompani të ndryshme dhe zhysë në kaos shoqëritë financiare, thjesht duke hakeruar sistemin e tyre informatik. Informatorët dhe rrjedhjet e informacionit paraqesin rreziqe joproporcionale. Një grup terrorist, mund të tërheqë një shtet në luftëra të pambarimta. Një kompani në fushën e teknologjisë, mund të përcaktojë çfarë shohin njerëzit, dhe për pasojë se çfarë të besojnë ata. Një yll i televizionit mund të joshë elektoratin, dhe të arrijë në fund të komandojë forcat më të fuqishme ushtarake në botë. Lojtarët që ne nuk i njohim, mund të vendosin shpejt fatin e kombeve

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded