Profile cover photo
Profile photo
LLL Dental
57 followers -
De trei generatii cream zambete sanatoase!
De trei generatii cream zambete sanatoase!

57 followers
About
LLL Dental's interests
View all
LLL Dental's posts

Post has attachment
Vitamina A este un element important în formarea smalțului dentar. Ea se găsește în ghimbir, morcovi, cartofi dulci, broccoli. În plus, consumul acestor legume ajută la curățarea dinților și la protejarea gingiilor, făcându-le mai sănătoase. Mâncați sănătos, zâmbiți sănătos!
Photo

Post has attachment
Adiția (augmentarea) osoasă este o etapă premergătoare inserării implantului dentar. Aceasta este necesară deoarece stabilitatea unui implant dentar cere o anumită înălțime și grosime a osului în care va fi inserat. Află mai multe despre adiția osoasă din articolul următor: https://goo.gl/2wNlnB
Photo

Post has attachment
Pacient: Ce înseamnă o igienă riguroasă?
LLL Dental: Presupune un periaj corect efectuat de două ori pe zi, completat de folosirea metodelor auxiliare de igienizare a cavității bucale: periuță interdentară, ață dentară, apă de gură și duș bucal.
Photo

Post has attachment
DESPRE NOI: Suntem convinși că orice pacient poate avea un zâmbet frumos și sănătos! Profesionalismul, dragostea de frumos, responsabilitatea față de pacienții noștri, mândria lucrului bine făcut și preocuparea constantă pentru confortul pacientului sunt valorile care ne ghidează activitatea zi de zi. Vino să ne cunoști!
Photo

Post has attachment
Ce ar mai trebui adăugat la această listă pentru a avea dinții sănătoși?
Photo

Post has attachment
Ceramica IPS e.max se folosește în restaurarea protetică, pentru fațete foarte subțiri, coroane dentare și punți protetice de până la 12 elemente. Aduce multe beneficii deoarece combină estetica de vârf cu rezistența în timp, iar materialele din care este alcătuită au o structură care seamănă foarte mult cu cea a unui dinte vital. Află care sunt beneficiile ceramicii IPS e.max accesând următorul link: https://goo.gl/y3q7oK
Photo

Post has attachment
Vino luna aceasta la o consultație și benefieciezi de 10% reducere la planul de tratament stabilit și achitat în avans! Găsești aici https://goo.gl/A99lmR mai multe detalii, sau contactează-ne la numerele de telefon: 0728320700/0216102337. Te așteptăm!
Photo

Post has attachment
Le urăm “LA MULȚI ANI!” sărbătoriților de astăzi! Să fiți înconjurați de cei dragi și să petreceți o zi de neuitat!
Photo

Post has attachment
După fiecare masă este indicat să clătim gura cu apă deoarece sunt îndepărtate resturile alimentare. Consumul de apă stimulează crearea secreției salivare, iar astfel se păstrează curată cavitatea bucală. Trăiți sănătos, zâmbiți sănătos!
Photo

Post has attachment
O dantură estetică are dinții drepți, simetrici și de o culoare naturală, în concordanță cu vârsta pacientului. Procedeele variază de la tehnicile de albire a dinților, până la lucrări protetice produse în laborator cum ar fi coroanele din ceramică integrală, porțelan pe suport de zirconiu sau fațetele din ceramică. Află ce alte procedee mai sunt folosite în estetica dentară din articolul următor:
https://goo.gl/iWgTkJ
Photo
Wait while more posts are being loaded