Profile cover photo
Profile photo
LLL Dental
70 followers -
De trei generatii cream zambete sanatoase!
De trei generatii cream zambete sanatoase!

70 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Te așteptăm și luna aceasta la o consultație de specialitate gratis! Dacă ai nevoie de implanturi dentare sau suferi de parodontoză, programează-te în data de 25 octombrie și vei beneficia de consultație gratuită, precum și de radiografie (panoramică și/sau retroalveolare) și tomografie computerizată (dacă este cazul). Găsești aici https://goo.gl/Bi4HrJ mai multe detalii, sau contactează-ne la numerele de telefon: 0728320700/0216102337. Te așteptăm!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
După detartrajul periodic (la 3-6 luni), este recomandată fluorizarea dentară. Astfel, dinții vor primi un "plus" de protecție împotriva cariilor. Ea se poate realiza în cabinet sau acasă. În cabinet, după igienizarea cavității bucale se aplică pe dinți fluorul prin intermediul unor gutiere de unică folosință sau prin pensulare direct pe suprafața dinților. Află care sunt beneficiile fluorizării din articolul de mai jos:
https://goo.gl/oW34SR
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Suferi de parodontoză? Vino luna aceasta la o consultație de specialitate, iar dacă tratamentul parodontal cu laser este soluția potrivită pentru tine, vei benficia de un pret special de 1200 lei/arcada, in loc de 1500 lei pe arcada! În plus, iti oferim gratuit o sedinta de biostimulare si reducere bacteriana cu laser. Accesează linkul de mai jos și află mai multe detalii sau contactează-ne la numerele de telefon: 0728320700/0216102337. Te așteptăm!
https://goo.gl/aRxk7Z
Photo
Add a comment...

Post has attachment
BACK TO SCHOOL! Luna aceasta le oferim elevilor și studenților 25% reducere la plombe, sigilări dentare, profilaxie și lucrări dentare! Accesează linkul de mai jos pentru mai multe detalii sau contactează-ne la numerele de telefon: 0728320700/0216102337. Te așteptăm!
https://goo.gl/TRisLP
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Suferi de parodontoză sau ai nevoie de implanturi dentare? Te așteptăm în data de 27 septembrie pentru o consultație de specialitate gratis! Radiografiile (panoramice și/sau retroalveolare) și tomografia computerizată (dacă este cazul) vor fi gratuite! Găsești aici https://goo.gl/abZV6M mai multe detalii, sau contactează-ne la numerele de telefon: 0728320700/0216102337. Te așteptăm!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ai nevoie de plombe? Îți oferim și luna aceasta o reducere de 30% la obturațiile dentare! Găsești aici https://goo.gl/YdnYtj mai multe detalii, sau ne poți contacta la numerele de telefon: 0728320700/0216102337. Te așteptăm!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Recomandă-ne unui prieten, iar dacă acesta va incepe un tratament in cadrul clinicii, beneficiezi de un pachet de profilaxie Profi gratuit! Asigură-te că prietenul pe care l-ai recomandat ne va menționa numele tău. Află mai multe detalii accesând linkul de mai jos:
https://goo.gl/vHqXFR
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Alegerea săptămânii: piersicile. Sunt bogate în vitaminele A, C, E și K, acid folic și antioxidanți. Aceste substanțe nutritive contribuie la întărirea dinților și la protejarea gingiilor. În plus, conțin puține calorii, așa că piersicile pot fi consumate oricând. Mâncați sănătos, zâmbiți sănătos!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Suferi de parodontoză sau ai nevoie de implanturi dentare? Te așteptăm în data de 26 iulie pentru o consultație de specialitate gratis! Radiografiile (panoramice și/sau retroalveolare) și tomografia computerizată (dacă este cazul) vor fi gratuite! Găsești aici https://goo.gl/abZV6M mai multe detalii, sau contactează-ne la numerele de telefon: 0728320700/0216102337. Te așteptăm!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Controalele periodice la medicul stomatolog sunt mai mult decât necesare. Sunt importante deoarece, împreună cu o igienă orală corespunzătoare, poate fi prevenită apariția infecțiilor dentare. Află mai multe din articolul următor: https://goo.gl/HP1LtG
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded