Profile cover photo
Profile photo
LABEL PRINT SRL
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
Acum 10 ani pe 3 Septembrie 2006 tipaream primele noastre etichete productie proprie.

Suntem mandri de evolutia noastra si suntem mandri ca putem sa fim alaturi de clientii nostri in continuare cu si mai multe servicii si tehnologie noua, dar mai ales cu dedicatie, profesionalism si suflet. Am crescut cu si impreuna cu ei.

LA MULTI ANI !
Photo

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhoto
2015-08-30
4 Photos - View album

Post has attachment
Etichetele produselor cosmetice

Sustinem eforturile de a crea o imagine atractiva produselor cosmetice, de aceea promisiunea calitatii este prezenta in toate activitatile noastre. Eticheta se ataseaza ultima in procesul de productie si ambalare, dar este prima care intra in contact cu clientii, si incorporeaza strategia de marketing si identitatea produsului, de aceea productia acesteia trebuie realizata de catre un partener de incredere care respecta eforturile sustinute ce au condus la expunerea pe piata.

Etichetele autoadezive imprimate suprind esenta produsului, asigurand o diversitate de culori (CMYK sau Pantone), suporturi de imprimare, precum si tehnologii ce vor contura personalitatea si identitatea. Etichetele pot fi imprimate pe fata sau fata-verso, cu imprimare inclusiv pe partea adeziva, populare in segmentului produselor cosmetice destinate igienei personale (geluri de dus, sampoane, balsamuri).

Echipa noastra va asigura o trasabilitate de la etapa de design si prepress, pana la productia acestora respectand standardele de calitate. Sansele de a avea in portofoliul de stante dimensiunile potrivite etichetei autoadezive cosmetice sunt foarte mari. In cazul in care nu se regaseste, vom crea una personalizata la costuri optime.

www.labelprint.ro

Post has attachment
Piata cosmeticelor, un iarmaroc cu stimuli vizuali
Un simplu exercitiu de imaginatie si putem vizualiza rafturi ce abunda in produse cosmetice. Campaniile publicitare cu bugete alocate extrem de generoase, actiunile focusate pe identitatea brandului, ani de studiu asupra comportamentului consumatorului, se opresc in fata produselor, cand acesta ia decizia de cumparare. Impactul vizual generat de o eticheta in parametrii calitativi si estetici, in general, si cu preponderenta in domeniul cosmeticelor, va influenta decisiv hotararea dintr-un motiv foarte simplu. Produsele cosmetice au fost inventate pentru a exploata nevoia umana pentru frumusete, de aceea femeile, adevarate surse de insipratie pentru inovatie in acest domeniu, le aleg pe cele mai frumoase, pentru a asocia imaginea lor cu efectele asupra parului sau a pielii.
O armonie intre proprietatile produselor si culorile alese, un mesaj coerent alaturi de un dinamism eficient in updatarea constanta la cerintele pietei si ultimele descoperiri, va fideliza si va usura cu siguranta procesul selectiei.

www.labelprint.ro
Photo

Post has attachment
Etichete Vinuri Premium

Designul pretios al etichetei ofera vinului un aspect contemporan. Atat culorile atent alese pentru eticheta, cat si gustul unic al vinului ii contureaza calitatile organoleptice. Bogatia si mireasma vinului il plaseaza pe acesta printre cele mai bune vinuri ale cramei. Armura vinului a fost aleasa cu grija tocmai pentru a evidentia rafinamentul lui. Un vin de calitate intr-o “haina de calitate”!

www.labelprint.ro
Photo

Post has attachment
Etichete Speciale Sticle

Bauturile fine au rolul de a incanta toate simturile, in special cel vizual, motiv pentru care etichetele care se aplica trebuie sa reflecte atribute precum bogatia de arome dar, mai ales statutul de piesa de colectie. Doar in acest mod devine justificabil un pret al unei bauturi care rivalizeaza cu pretul unei masini de lux.Exemple de astfel de bauturi sunt scotch-ul sau cognacul, pentru ale caror etichete se utilizeaza embosarea pentru efecte speciale. Pentru scotch este de efect innobilarea cu folio argintiu, iar in cazul cognacului etichetele comporta sigle cu denumiri specifice care atesta atat calitatea cat si vechimea sa. Un plus de valoare este dat si de utilizarea etichetelor de tip sigiliu pentru dopuri care se rup la deschidere. Designul sticlelor este, si el, unul special, personalizat in diverse modele (inclusiv gravuri in relief), sau sticle compartimentate, totul pentru a conferi eleganta actului de degustare al acestor licori magice.

www.labelprint.ro
Photo

Post has attachment
Etichete Flexo

Reprezinta un procedeu de imprimare devenit popular datorita vitezei de imprimare, selectiilor de culoare cu rezolutii mari si a tirajelor industriale la preturi competitive, necesare ambalajelor. 
Secretul flexografiei consta in tiparul inalt rotativ prin utilizarea unor clisee fotopolimerice pentru transferul cernelii pe suportul de imprimat.

http://www.labelprint.ro/etichete/

Post has attachment
Etichete “No label look”

Este un efect devenit tot mai popular in industria cosmetica si cea a bauturilor, fiind o metoda mai eficienta de imprimare decat inscrierea direct pe ambalaj (in cele mai multe cazuri a celor transparente). Astfel, se obtine o transparenta fidela cu valente estetice deosebite. 
Utilizarea etichetelor calitative a devenit un avantaj competitiv, contribuind la cresterea vizibilitatii si imbunatatirea imaginii produselor. Versatilitatea acestora permite o aplicabilitate ridicata, si un proces continuu de perfectionare si detectare a unor noi tipuri de materiale, cerneluri sau adezivi.

www.labelprint.ro
Photo

Post has attachment
Etichete Holograme

Etichete cu un design special ce consta in suprapunerea mai multor straturi imprimate, ce ofera efectul multi-dimensional. Ele adauga valoare, sustin originalitatea produselor, completeaza actiunile pentru securitate, dar si designul cum este cazul bauturilor sau cosmeticelor premium. Alaturi de cerneluri termosensibile, pot indica anumiti parametri de calitate, precum si temperatura continutului.

www.labelprint.ro
Photo

Post has attachment
Etichete Piggy-Back \ Multilayer

Sunt obtinute prin combinarea a doua straturi de adeziv (stratul inferior formeaza spatele celui superior). Acestea sunt aplicate pe orice obiect, avand posibilitatea de a indeparta eticheta superioara si de a o aplica pe alt suport. Sunt folosite in productie cu preponderenta, pentru trasabilitatea produselor sau de asmenea in campaniile de promovare.

www.labelprint.ro
Photo
Wait while more posts are being loaded