Profile cover photo
Profile photo
Lääkärikeskus Lupaus Oy
33 followers
33 followers
About
Posts

Post has attachment
Oletko koskaan miettinyt…
– mistä ilmavaivat johtuvat ja miten niistä pääsee eroon?
– millainen merkitys mikrobeilla on ärtyneen suolen oireyhtymässä?
– miksi antibiootit ovat niin haitallisia suolistolle?
– mistä suoliston hiivasyndroomassa on oikeastaan kysymys?
– mikä yhteys suoliston mikrobeilla on reumasairauksiin ja kilpirauhasongelmiin?

Tulossa maksuton yleisöluento Suoliston mikrobit 24.4.2018. Luento järjestetään Kuopiossa, hotelli Isovalkeisella.

#suolisto #mikrobit #vatsaoireet #terveys #hyvinvointi #Kuopio
Add a comment...

Post has attachment
Kliinikon työkalupakki osa II – Ruoka-ainereagointi, ruoansulatuksen toiminta ja imeytyminen 28.-29.4.18

Tämä koulutusviikonloppu sopii erityisesti kaltaisillesi terveydenhoidon ammattilaiselle, joka työskentelet vatsaoireisten tai ravintoainepuutoksista, kuten toistuvasta raudan puutteesta, kärsivien potilaiden kanssa.

#lääkäri #koulutus #ravintovalmenta #ravitsemusneuvoja #ravitsemusterapeutti #suolisto #ruoansulatus #ruokaainereagointi
Add a comment...

Post has attachment
Tulossa täysin uudenlainen, laaja-alainen koulutusviikonloppu, jonka teemana on sisäilmaongelmien biokemia ja ajatuksia sisäilmaongelmien hoitokeinosta!

Kouluttajinasi viikonlopussa ovat alan parhaat asiantuntijat: rakennusterveysasiantuntija, asbesti- ja haitta-aine asiantuntija, materiaali-asiantuntija Jussi Timonen ja yrittäjä, yleislääkäri Ville Pöntynen.

#sisäilma #sisäilmaongelmat #lääkäri #rakennusala #koulutus #Kuopio
Add a comment...

Post has attachment
Maksuton yleisöluento: Ruoansulatuksen toiminta

Aika: Keskiviikko 21.3.2018 klo 18:00–20:30
Paikka: Hotelli Isovalkeinen, Kuopio

Terveyden edellytys on hyvin toimiva ruuansulatus. Jos ruuansulatus pettää, jäävät elintärkeät vitamiinit, hivenaineet ja aminohapot imeytymättä.

Tämä luento sopii kaikille suolisto-oireista kärsiville. Luennolla käsiteltävät asiat auttavat suolistosairauksia sairastavia, mutta myös heitä, joiden vatsaoireiden syy ei ole tutkimuksissa selvinnyt. Tavallisimpia oireita ovat refluksi, närästys, vatsan turvotus ja ilmavaivat, ummetus ja vatsan löysyys.

#suolisto #ruoansulatus #yleisöluento #terveys #Kuopio #LääkärikeskusLupaus
Add a comment...

Post has attachment
Valviran tehtävä on valvoa potilasturvallisuutta. Heidän tehtävänsä ei ole ottaa kantaa lääketieteellisiin oppikiistoihin, lääkkeiden määräämistä koskeviin rajoituksiin tai ohjata toiminnallaan potilaiden saamaa hoitoa.

Näyttää kuitenkin vahvasti siltä, että Valvira haluaa aktiivisesti vaikuttaa T3-hoitojen toteuttamiseen. Uusimmassa blogikirjoituksessa Ville pudottaa T3-potilaiden hoitoa uhkaavan pommin.

#Valvira #T3 #väärinparannetut #kilpirauhanen #endokrinologi
Add a comment...

Post has attachment
5.2.18 saamani lautakunnan päätös pohjaa Valviran mukaan dosentti Vehkavaaran lausuntoon Vehkavaaran ollessa Valviran mukaan erityisen "perehtynyt" aiheeseen.

Olen eri mieltä Vehkavaaran väitetystä perehtyneisyydestä.

Pätevyyttä voi osoittaa kliinisellä eli hoidollisella ja tieteellisellä perehtyneisyydellä. Dosentti Vehkavaaralla ei ole näistä kumpaakaan.

Peli, jota nyt pelataan potilaiden terveydellä ja lääkärin ammattioikeuksilla on anteeksiantamatonta. Jatkan paljastuksia blogissani niin kauan, kunnes löytyy tuomari, joka puhaltaa tämän pelin poikki.

#Valvira #kilpirauhanen #väärinparannetut #oikeudenmukaisuus #T3

Add a comment...

Post has attachment
Lupauksen toiminta jatkuu normaalisti!
Valviran valvontalautakunta on 5.2. käsitellyt asiani ja tarkempaa tietoa päätöksestä löydät linkistä. Aiheeseen tullaan palaamaan myös myöhemmin tällä viikolla.

#lääkäri #villePöntynen #valvira #väärinparannetut
Add a comment...

Post has attachment
Valviran valvontalautakunnan on tarkoitus käsitellä asiani ensi maanantain kokouksessa. Blogista löytyy viimeinen viestini, jonka lähetin sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattilalle, perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikolle, oikeusministeri Antti Häkkäselle sekä Valviran valvontalautakunnan jäsenille helmikuun ensimmäisenä päivänä.

Kiitän edelleen lämpimästi teitä kaikkia saamastani tuesta ja kannustuksesta. Oikeudenmukaista ja perusteltua päätöstä odottaen, Ville Pöntynen

#valvira #lääkäri #kilpirauhanen #T3 #väärinparannetut
Add a comment...

Post has attachment
Tänään ollaan tärkeällä asialla. Helsingin Kampin Tennispalatsinaukiolla järjestetään klo 10.00-19.00 kansainväliseen formaattiin perustuva Millions Missing -mielenilmaus. Mielenilmauksen tarkoituksena on nostaa CFS/ME:tä (krooninen väsymysoireyhtymä / myalginen enkefalomyeliitti) sairastavien heikko tilanne Suomessa esiin. Ville toimii tapahtuman suojelijana ja puhuu tapahtumassa kello 12.00. Tulethan mukaan!

#millionsmissingfinland #CFS #ME
Add a comment...

Post has attachment
Sain tänään jälleen sähköpostia Valviralta. Sähköpostissa ilmoitettiin, että asiaani ei ratkaista tänään. Asiani käsittely on siirretty 5.2.2018 kokoukseen.

Tällä kertaa syyksi kerrottiin, että valvontalautakunnan oikeustieteellistä asiantuntemusta edustava jäsen on ilmoittanut olevansa esteellinen asian käsittelyyn. Tarkempi tiedote asiasta linkin takaa.

#valvira #T3 #PALKO #kilpirauhanen #väärinparannetut
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded