Profile cover photo
Profile photo
Kwekerij Morning Glory
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
Op welke plantenmarkten kunt u ons tegenkomen? Interesse in het volgen van een workshop Winter basket maken? Zelf stek nemen? Bekijk onze video. Dit en meer in onze nieuwsbrief van deze maand.

https://mailchi.mp/7715d1fe937e/nieuwsbrief-kwekerij-morning-glory-september-2018
Add a comment...

In de nieuwsbrief van augustus onder andere de data van onze workshops Winter Hanging baskets, tuintips over water geven tijdens de aanhoudende droogte, volop Pelargoniums en meerjarige vorstgevoelige planten.
https://mailchi.mp/68165f2cc38d/nieuwsbrief-kwekerij-morning-glory-augustus-2018
Add a comment...

Post has attachment
Nieuws uit onze nieuwsbrief: Nieuwe aanwinsten zoals Salvia 'Pink Lips', Senecio candicans 'Angel Wings', Fuchsia 'White Knight, Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' en vele soorten Phloxen, Delphiniums en Lupines, eenjarige zomerbloeiers en hanging baskets nu met voordeel en volop kleur met onze grote collectie Salvia’s.
https://mailchi.mp/46e14f84cfed/nieuwsbrief-kwekerij-morning-glory-juli-2018
Add a comment...

Post has attachment
In de nieuwsbrief van juni leest u meer over onze deelname aan de Internationale Kwekerijdagen op Bingerden, de keuze die wij hebben aan eenjarige zaailingen zoals vele soorten Cosmos, Nicotiana en Tagetes, geven wij u tips over welke andere soorten planten u uw zomerplantenbakken of –potten kan opmaken en over de verzorging van uw eenjarige planten.

https://mailchi.mp/a4625f4e9ba9/nieuwsbrief-kwekerij-morning-glory-juni-2018
Add a comment...

Post has attachment
In de nieuwsbrief van mei leest u over onze collectie Pelargoniums, de eenjarige zaailingen die momenteel beschikbaar zijn, over de verzorging van een hanging basket en geven wij u weer een tuintip.
https://mailchi.mp/c3fc5d393d30/nieuwsbrief-kwekerij-morning-glory-mei-2018
Add a comment...

Post has attachment
We starten het seizoen 2018 komende zaterdag met veel nieuwe ontwikkelingen. Een nieuwe website, een groot assortiment vaste schaduwplanten, een enorme uitbreiding op onze collectie vaste planten voor de halfzon en zon, een nieuwe parkeerplaats. Meer nieuws is te lezen in onze nieuwsbrief van april. https://mailchi.mp/27084f8d9a95/nieuwsbrief-kwekerij-morning-glory-april-2018
Add a comment...

Post has attachment
Het jaar 2018 wordt een jaar met nieuwe ontwikkelingen voor onze kwekerij. Zo breiden wij onze openingstijden uit en ons assortiment vaste planten zal vele malen groter worden dan wat wij tot op heden aanboden.
In deze nieuwsbrief de Tuintip van december en we noemen alvast wat nieuwigheden in ons vaste planten assortiment.

http://mailchi.mp/01ab6fd86398/nieuwsbrief-kwekerij-morning-glory-december-2017
Add a comment...

Post has attachment
Het nieuws in onze nieuwsbrief van oktober: Winterbaskets in vele tinten, Tuintip oktober, Groot assortiment winterplanten voor bakken, potten en baskets.

http://mailchi.mp/2a8c9d9698e8/nieuwsbrief-kwekerij-morning-glory-oktober-2017
Add a comment...

Post has attachment
Het nieuws in onze nieuwsbrief van de maand juli: Nog 2 weken voorjaarseizoen en na de zomersluiting in augustus vanaf september de start van het najaarseizoen. Welke planten vallen momenteel op bij onze kwekerij? Wij staan met onze stand op de Plantenverkoopdag in de Botanische Tuinen van Universiteit Utrecht. En de data voor de workshops Winterbasket maken staan op de site.
http://mailchi.mp/427d92518447/nieuwsbrief-kwekerij-morning-glory-juli-2017
Add a comment...

Post has attachment
In de extra juni-editie van onze nieuwsbrief leest u over onze ruimere openstelling in de maand juli, de opruiming van onze eenjarige planten en hanging baskets tegen gereduceerd tarief, het winnen van de Eugénie van Weede Prijs op Bingerden en geven wij weer een greep uit ons huidig assortiment.
http://mailchi.mp/b97d4242c78a/nieuwsbrief-kwekerij-morning-glory-juni-2017-extra-editie
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded