Profile

Cover photo
Kurt Frederiksen
Works at Roskilde Handelsskole
Attended Roskilde Handelsskole
Lived in Jyllinge
18,614 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Kurt Frederiksen

Shared publicly  - 
 
Godt politiarbejde? "påmonteret C4-sprængstof ind i parkeringshuset"

Man må vel spørge sig selv om det er en rimelige måde at håndtere en enkelt mand på? En hel politistyrke mod én mand og så føler man sig nødsaget til at bruge en bombe til at passivisere ham...

Ikke en flash granat eller tåregas nej det skulle være et plastisk sprængstof, så man var helt sikker på at han ikke kom derfra med livet i behold.

Jeg kan godt blive lidt bekymret ved tanken om at vi sender danske politifolk til USA for at lære af deres metoder. Er det sådan et politi vi vil have i Danmark?

http://www.dr.dk/nyheder/udland/borgmester-mistaenkt-gjorde-skade-men-vi-gjorde-ogsaa-skade-paa-ham
 ·  Translate
25-årige Micah Johnson handlede på egen hånd i skyderierne i Dallas, siger byens borgmester.
1
Add a comment...

Kurt Frederiksen

Shared publicly  - 
 
Venstrefløjens ideal samfund krakelerer med stadig større hast.

I mange år er det lykkedes den svenske elite at holde sagerne om indvandre vold og trusler væk fra pressen. Det ligner derfor at Sverige er gået fra ingen indvandreproblemer til massive problemer stort set fra det ene halvår til den næste.

Sandheden er at mens svenskerne gennem mange år har kaldt danskerne racister og haft meget travlt med at pege fingre af dansk politik på indvandre området generelt og DF i særdeleshed har deres konsensus politik skabt rigtigt store problemer bag den svensk facade.

Det svenske eksperiment med aktivt ikke at se og omtale indvandres racisme, vold og social kontrol har fejlet. Den svenske tvangstanke om at når bare medierne ikke beskriver etnicitet i artiklerne så opstår der ikke racisme har fejlet stort.

I mange år har store svenske medier helt undladt at komme med beskriver af gerningsmænds etniske herkomst. I nogle tilfælde så absurd at de har undlad det i efterlysninger af voldsmænd.

Hvis svenskerne og med dem den danske venstrefløj skulle have haft ret skulle Sverige være det harmoniske samfund uden problemer men glasuren revner og det går hurtigt. Man kan vist godt sige at deres tese er faldet til jorden og den svenske model nu viser sin totale mangel på succes og at Sverige nu står med en katastrofe og mange års oprydning foran sig.

http://www.expressen.se/kvallsposten/hatet-mot-svennarna/
 ·  Translate
”Jävla svennehora”. En kvinna i sextioårsåldern är på väg hem till sin lägenhet när männen på gatan börjar ropa. Det är inte första gången. ”Vi vill inte h
3
Add a comment...

Kurt Frederiksen

Shared publicly  - 
 
Træt af venstrefløjs journalister!

Så var den igen gal på TV 2

http://nyheder.tv2.dk/politik/2016-04-30-uddannelsesordfoerer-kan-ikke-svare-paa-2-klasse-test-jeg-maa-melde-pas

http://www.bt.dk/danmark/ups-venstre-ordfoerer-kikser-2.-klasse-test-paa-live-tv

Hvorfor kan de pædagoger ikke bare få forklaret at det er ok ikke at kunne det hele?

Det er jo noget børn naturligt ved fra starten af. De kan ikke kravl, gå, tale o.s.v. fra starten af. De er ikke høje nok til at nå op på borde eller hylder. Hvem er det der præger dem til at føle det som et nederlag ikke at kunne alle spørgsmål i en test?

I anden klasse har de 7-8 års folkeskolegang foran dem, så der er mange timers indlæring at se frem til. Det er et eller andet helt forskruet i den fremstilling.

Selvfølgelig skal der være spørgsmål som ikke alle skal kunne besvare eller ingen for den sags skyld. Eller er det jo ikke en test af hvor langt den enkelte er.

Problemet ligger vist mere i at sådanne tests udstiller hvor dårlige undervisningen i skolen er. Det er ikke eleverne der fejler det er skolerne fra underviserne til ledelsen. De finder så deres allierede i venstrefløjen hvor mantraet er at vi alle er lige og man endelig ikke må vise at folk er forskellig.

Og venstrefløjs journalisterne er så glade mikrofon holdere og medsammensvorne til at prøve at udstille det som dumt.

Desværre findes der så også dumme politikere som bider på krogen som her venstre-ordføreren, som jo klart skulle af sagt netop at det ikke er meningen at alle skal kunne alt. Den eneste undskyldning er vel at Venstre er i krise og man ikke har de rigtige folk til stillingerne, så man må tage tredjerangspolitikere.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Kurt Frederiksen

Shared publicly  - 
 
Endnu en misforstået ydelse.

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2016-04-15-taxachauffoer-koerer-folk-i-biografen-paa-kommunens-regning

"Flextrafik omfatter kun kørsel til fritidsformål som eksempelvis besøg hos familie og venner, indkøb og kulturelle aktiviteter. Kørsel til behandling eller terapi hos eksempelvis lægen, hospitalet, fysioterapeuten eller tandlægen udføres ikke af Flextrafik."

http://hjaelpemidler.roskilde.dk/moviaflextrafik.asp

Det som Taxachaufføren har så ondt i røven over er netop det som ordningen skal bruges på.

"- Jeg bliver sendt ned til Møllehusvej ved busstoppestedet, og da jeg kommer frem, så trykker jeg næste adresse og kan se, at kunden skal sættes af på Ros Torv, og der er ingen behandlingssteder derude, slet ikke som er åbne på en torsdag aften. Der er kun restauranter og biografer, fortæller Jannik Poulsen."

Men som der står omkring flextrafik: "Kørsel til behandling eller terapi hos eksempelvis lægen, hospitalet, fysioterapeuten eller tandlægen udføres ikke af Flextrafik."

Man kan så undre sig over at TV2 agerer mikrofonholder i et indslag der så tydeligt er faktuelt forkert både omkring hvad politikeren og taxachaufføren siger. Hvorfor har man ikke fundet nogen som kunne fortælle hvordan virkeligheden er?
 ·  Translate
Jannik Poulsen kører taxa i og omkring Roskilde. Han oplever hver uge, hvordan folk misbruger taxa-ordning til biografture og restaurantbesøg.
1
Add a comment...

Kurt Frederiksen

Shared publicly  - 
 
Må studse lid over overskriften.

Hvad forventer man ellers at finde på kirkegårde? ;-)

Han skulle nok ikke have gravet så dybt.
 ·  Translate
2
Add a comment...

Kurt Frederiksen

Shared publicly  - 
 
Hvorfor glemmer de altid den racisme vi danskere bliver udsat for?

Jeg er dansker og har været det hele mit liv. Mine forældre var danskere, mine bedsteforældre og mine oldeforældre var danskere. Ok, der er måske sneget sig en enkelt franskmand ind med mine oldeforældre, men det er bare et rygte. Men alt i alt er jeg dansker i generationer tilbage.

Da jeg voksede op var det samme med bl.a. en Inder og en dansk afrikaner men ingen af os tænkte over det dengang. Vi var bare drenge der legede samme fr 6-7 års alderen og frem til 14 års alderen, hvor dansk afrikaneren om på privatskole.

Det blev så enden på de venskaber, for der lærte han at danskerne havde undertrykt ham og hans kultur og det samme gjorde vi med alle andre fremmede kulturer. Det var første gang jeg oplevede racisme og hvordan den smitter men langt fra sidste gang.

Lad os springe frem til jeg er 19 år, hvor jeg sammen med en kammerat og hans kæreste går i en gangtunnel under Roskilde station. Her bliver vi konfronteret af et par "herrer" formentlig af Tyrkisk eller Kurdisk oprindelse som håndfast insisterer på kontakt med "den danske ludder" vi går samme med. Situationen blev løst til vores tilfredshed, men det løste jo ikke det racistiske element i konfrontationen.

Lad os springe et par år frem til jeg er 21 og arbejde i rengøringsbranchen og har gjort det et par år. Henover 6 måneders tid stiger andelen af tyrkiske kvinder der er ansat på arbejdspladsen. En dag bliver firmaet jeg er ansat hos konfronteret af de tyrkiske kvinders mænd, som ikke vil have der er danske mænd ansat. Da firmaet ikke kan håndtere at miste så mange medarbejdere vælger de at fyre mig, da de har mange tyrkiske kvinder på alle deres arbejdspladser og derfor ikke mener det vil nytte at flytte mig til en ny arbejdsplads.

Jeg ville ønske det var de tre eneste tilfælde, men som dansker og som mand har jeg gennem hele livet set hvordan vi både som danskere og som mænd bliver diskrimineret i det danske samfund.

Racismen mod danskerne og specielt mod danske mænd findes i rigt mål overalt i det dansk "multikulturelle" samfund og alligevel bliver det hver gang der tales om racisme gemt væk og talt ned.

Jeg er så træt af hele tiden at høre om hvor racistiske vi danskere er og hvordan vi skal skamme os over at være danskere i Danmark. Hvis denne tekst nogen siden bliver udbredt er jeg da også sikker på at "meningsdannerne" hurtigt vil stemple den som racistisk og mig som racist, for de har jo en gang for alle bestemt at der ikke racisme mod Danskerne.

http://www.information.dk/556235
 ·  Translate
Kvinder som Eva Agnete Selsing skaber polarisering og radikalisering hos os brune, moderate mennesker. Hun tænder den gamle vrede i mig, som jeg tror, man skal være brun for at forstå
1
Add a comment...

Kurt Frederiksen

Shared publicly  - 
 
Problemet er da ikke at IS vil udrydde kristendommen, men det terrororganisationen vil sætte i stedet for.
 ·  Translate
Ærkebiskoppen af Canterbury vil benytte sin juleprædiken til at fordømme Islamisk Stats tyranni.
1
Flemming Jacobsen's profile photo
 
Lige præcis 
 ·  Translate
Add a comment...

Kurt Frederiksen

Shared publicly  - 
 
Søren Pind er bange for Clement Kjersgaard!

Det er den eneste gode grund til at han nu farer skræmt sammen og føler sig nødsaget til offentligt at melde fra på forhånd.

Han bruger ikke engang en ordentlig grund, men henviser kun til en tilfældig lignelse i et andet interview hvor Clement siger at politikere og journalister ikke har samme opgave. Søren Pind har tydeligvis gået og ledt efter en grund til at sige fra.

http://www.politiko.dk/nyheder/soeren-pind-vil-boykotte-kendt-dr-vaert-han-ser-og-behandler-mig-som-en-krim
 ·  Translate
1
Add a comment...

Kurt Frederiksen

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Kurt Frederiksen

Shared publicly  - 
 ·  Translate
Klara Larsson, medlem af det svenske socialdemokratis ungdomsparti, SSU, vil have 'sexkørekort' indført hurtigst muligt. Sex uden 'kørekortet' skal være
2
Leo Vendler's profile photoKurt Frederiksen's profile photoFlemming Jacobsen's profile photo
3 comments
 
Svenske feminister ... 
Add a comment...

Kurt Frederiksen

Shared publicly  - 
 
Det er vist tid til at Venstre danner regering med Alternativet. De ser i hvert fald ud til at mangle en kaospilot som Uffe. :-)

http://www.dr.dk/nyheder/politik/meningsmaalinger/ny-maaling-historisk-lav-opbakning-til-venstre
 ·  Translate
Midt i stormvejret omkring miljøminister Eva Kjer Hansen og regeringens fortsatte eksistens taber Venstre terræn.
1
Add a comment...

Kurt Frederiksen

Shared publicly  - 
 
I 2005 kunne man i Politiken læse følgende:

"Et børnepornofilter har stor succes i Sverige, hvor filtret hver dag forhindrer mellem 20- og 30.000 personer i at surfe efter børneporno på nettet."

http://politiken.dk/udland/ECE130177/boernepornofilter-har-stor-succes-i-sverige/

Umiddelbart beundringsværdigt men i dag 2016 benytte samme filter til censur.

"Der sker nu en hidtil uset censur i Sverige. Befolkningen bliver afskåret fra helt grundlæggende viden om samfundets udvikling."

http://denkorteavis.dk/2016/sverige-kritisk-artikel-i-stor-britisk-avis-blokeret-sa-svenskerne-ikke-kan-laese-den/

Det er en udvikling som mange den gang forudså. IT-Politisk Forening var en af de meget aktive aktører mod denne form for censur da det tilsvarende "børnepornofilter" blev indført i Danmark.

Svenske politikere føler sig altså nu så presset af asylspørgsmålene at de begynder at censurerer udenlandske politiske artikler og det er kun et spørgsmål om tid før vi ser en tilsvarende udvikling i Danmark.

De første skridt er taget. Vedtagelsen af offentlighedsloven, der begrænser offentlighedens og mediernes adgang til at kikke politikerne over skulderne i den offentlige forvaltning var første skridt.

Nu vil Søren Pind så øge overvågningen af Danskerne i deres hjem, ved at indføre en total overvågning af hvad de sidder og læser og skriver på Internettet fra deres sofa i stuen eller sengen i soveværelset. Så kan PET jo følge med og når den tid kommer indfører den politiske censur som regeringen og folketinget finder passende. Det vil jo være nemt, for "børnepornofiltret" er jo allerede i drift og uden for juridisk kontrol og kan derfor direkte tages i brug uden sværslag.

Vi har tabt den gennemsigtige politiske administration i det offentlige system. Lad os i det mindste sikre at vi ikke også mister den frie adgang til politisk argumentation, som det er sket i Sverige.
 ·  Translate
Et børnepornofilter har stor succes i Sverige, hvor filtret hver dag forhindrer mellem 20- og 30.000 personer i at surfe efter børneporno på nettet.
1
1
Add a comment...
Education
  • Roskilde Handelsskole
    Datamatiker, 1996 - 1998
Basic Information
Gender
Male
Story
Tagline
Fritænker og aknostiker
Introduction
Jeg bor og arbejder i Roskilde Området og har gennem en årrække været aktiv i SSLUG, bl.a. med LinuxParty. Jeg var medstifter af IT-Politisk Forening, hvor jeg var aktiv i 6 år.

Er i 2011 blevet medlem af Lejre MC tur-klub. Når jeg kører mc er det en rød Suzuki GSX750FK6 Limited edition, købt som ny i 2010.

Bragging rights
Har overlevet min barndom med klatrestativer, fritid uden struktureret leg, adgang til knive o.s.v.
Work
Occupation
Brugersupport, fejlsøgning og fejmelding af pc'er, Drift af printer, forefaldende driftopgaver.
Employment
  • Roskilde Handelsskole
    Systemadministrator, 2002 - present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Jyllinge - Roskilde
Contact Information
Work
Phone
88523267
Email
Address
Bakkesvinget 67 4000 Roskilde