Profile

Cover photo
Kurt Frederiksen
Works at Roskilde Handelsskole
Attended Roskilde Handelsskole
Lived in Jyllinge
14,927 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Kurt Frederiksen

Shared publicly  - 
 
PROSA, IT-Politisk Forening, DKUUG, SSLUG, BSD-DK, IDA, SAMDATA, Dansk Magisterforening, PROSA, KLID, Labitat, Stup.IT, Datalogisk Studenterråd, DØK-foreningen og IT/ITØ-rådet holder it-politisk valgmøde onsdag den 3. juni 2015.
 ·  Translate
PROSA afholder valgmøde om it sammen med IT-Politisk Forening, DKUUG, SSLUG, BSD-DK, IDA, SAMDATA, Dansk Magisterforening, PROSA, KLID, Labitat, Stup.IT, Datalogisk Studenterråd, DØK-foreningen, IT/ITØ-rådet og Foo Bar. Det gør vi fordi it er en kritisk del af alles hverdag i Danmark; ...
1
4
Morten Hvenegaard Therkildsen's profile photoJacob Nordfalk's profile photo
Add a comment...

Kurt Frederiksen

Shared publicly  - 
 
Så kommer alle de religiøse tosser frem fra hullerne.
 ·  Translate
On Friday morning, Europe will be treated to a partial solar eclipse (1999 eclipse shown). But a pastor has warned that it coincides with a so-called 'blood moon', which could signal the end of times.
1
Add a comment...

Kurt Frederiksen

Shared publicly  - 
 
"Marley was dead: to begin with. There is no doubt whatever about that. The register of his burial was signed by the clergyman, the clerk, the undertaker, and the chief mourner. Scrooge signed it: and Scrooge’s name was good upon ’Change, for anything he chose to put his hand to. Old Marley was as dead as a door-nail."

Ja, så er det atter tid til at læse Charles Dickens' "A Christmas Carol".

Husk du kan læse den og mange andre klassikere på http://www.gutenberg.org/

http://www.gutenberg.org/files/46/46-h/46-h.htm
 ·  Translate
1
Add a comment...

Kurt Frederiksen

Shared publicly  - 
 
I'm baaack!

Efter ufrivilligt at være af nettet siden lørdag er jeg nu tilbage.
Min 7 år gamle CyberCity router valgte lørdag aften til at begå selvmord.

Ny blev skippet fra Telenor mandag og tirsdag bumlede den så nytteløst rundt i en postbil, så jeg først kunne få den i dag.

Efter lidt overtalelse ser det nu ud til at den nye router har indrettet sig efter mit hoved og giver mig adgang til mine NAS bokse, Tablet, android telefon, Printer og Raspberry pi.
 ·  Translate
1
Flemming Jacobsen's profile photo
 
Så er freden forbi 😞


😉
 ·  Translate
Add a comment...

Kurt Frederiksen

Shared publicly  - 
 
Livet er for kort til offentlig transport!

I dag var jeg nede med min mc til vinteropbevaring. Det tog 20 min at køre ned med cyklen, men det tog 90 min at komme den anden vej med offentlig transport. Rejsen fulgte rejesplanen fuldstændigt, så der var ikke noget spild ud over det der er almindeligvis. 5 tabt på at vente på S-tog, 15 min på at vente ved omstigning til bus. 13 min. brugt på at gå fra værksted til S-toget og yderligere 16 min. på at gå fra busstoppested og hjem.

Jeg sidder her og er så glad for at det ikke er noget jeg skal gøre dagligt. Næste gang vil jeg overveje en taxi. Det bliver vel omkring 400 kr. og det er vel ikke meget for at få en time mere til rådighed.
 ·  Translate
1
Morten Hvenegaard Therkildsen's profile photo
 
he..he..
Add a comment...

Kurt Frederiksen

Shared publicly  - 
 
Jeg er så træt af at alt i dag skal være video. Her er et godt eksempel. Videoen vare 17 sek. men jeg kunne have læst det svar hurtigere.

Den slags videoer spilder folks tid. Det var fint hvis vi var en befolkning af analfabeter, men uanset hvor dårlig vores folkeskole er, så er det altså endnu ikke nødvendigt at lave alt til videoer og det er for dumt både fordi det tager lang tid at lave en video og afspille en video i forhold til simpel tekst.
 ·  Translate
Kvinder & Pension›Kvinder lever længere end mænd, men er typisk bagud på pension. Hvorfor er det sådan – og hvad kan du gøre? DRØMME & FORVENTNINGER›Hvornår kan du gå på pension? Hvor gammel kan du forvente at blive? NÅR LIVET DRILLER›Livet går ikke altid, som man forestiller sig – hvad betyder ...
1
Flemming Jacobsen's profile photoMorten Hvenegaard Therkildsen's profile photo
2 comments
 
Hørt. 
Add a comment...

Kurt Frederiksen

Shared publicly  - 
 
I den forløbne uge er jeg gået i barndom og har spillet nogle af mine gamle LP plader. Det er mange år siden jeg sidst bruget min pladespiller eller som den også hedder grammofon og det har været en pudsig oplevelse.

På den negative side er at man konstant skal vende pladen og skifte den. Der er typisk 5-8 numre på hver side, hvilket vil sige man skal vende skifte plade ca. hver 20. minut. Det er ved at drive mig til vanvid og det er svært at forstå i dag at man faktisk sad og lytte og dansede til plader. Det var selvfølgelig værre med singler, som kun indeholder et nummer pr. side men alligevel.

På den positive side er den bedre lyd i forhold til MP3. Hold da op hvor er MP3 diskanten dog ødelagt. Jeg ved nu hvorfor man hold op med at sidde og lytte til musikken. Det kan man jo slet ikke med en MP3, når man har hørt en plade.

Selv om pladen selvfølgelig har sine problemer, motorrummelen, knitren fra støv o.s.v. så har den en meget bedre gengivelse af specielt diskanten i forhold til MP3. Så for første gang i mange år satte jeg mig faktisk og lyttede til musikken uden at foretage mig andet.

Bare sidde og lytte og læse lidt med på teksterne eller studere pladeomslaget er faktisk afslappende. Samtidig hører man så 10-20 numre som er sammenstem og tilpasset i en planlagt rækkefølge og ikke valgt af en tilfældighedsgenerator fra en MP3 afspiller.

Det kan klart anbefales. :-)

Det virker sikkert også med Cd'er på en Cd afspiller med et ordenligt D/A trin. Altså ikke noget med at bruge den bærbare. :-)

http://da.wikipedia.org/wiki/Grammofon
 ·  Translate
1
Add a comment...
In his circles
36 people

Communities

6 communities

Kurt Frederiksen

Shared publicly  - 
 
Roskilde Handelsskole søger ny IT Systemadministrator.

Er der nogen der kender en eller selv er interesseret i at arbejde som IT Systemadministrator, så har Roskilde Handelsskole lige nu en ledig stilling.

Stillingsopslaget kan ses på følgende link: http://www.rhs.dk/om-skolen/Ledige-stillinger/Pages/Ledige-stilinger.aspx
 ·  Translate
1
2
Morten Hvenegaard Therkildsen's profile photoBrian Kristensen's profile photo
Add a comment...

Kurt Frederiksen

Shared publicly  - 
 
Det har hun sådan set rigtig godt af.

Hun tilhører et parti som går ind for øget overvågning og nu får hun så at føle hvordan mange almindelige Danskere har det med at staten følger med i alt hvad de gør.

Vi kan jo passende komme med et Lene Espersen citat: "hvis man ikke har noget at skjule, så har man ikke noget at frygte"

Det er jo den almindelige holdning blandt overvågnings partierne. Så nu overvåger vi så dig.

http://nyhederne.tv2.dk/krimi/2014-12-28-folketingspolitiker-udsat-for-hackerangreb
 ·  Translate
Dansk Folkepartis Mette Dencker var lørdag aften udsat for en ubehagelig oplevelse. - Der sker det, at pludselig lå mine koder til min netbank og min sundhedsprofil Cure4You, hvor alle
1
Add a comment...

Kurt Frederiksen

Shared publicly  - 
 
På vej til arbejde i dag kunne jeg i bagspejlet se en af de der aggressive bilister komme op gennem rækkerne. Da han lidt senere passerede mig måtte jeg trække på smilebåndet.

Bag på bilen var en reklame for hans virksomhed underoverskriften var noget i stil med life coach og det førte pind på hans fire pinds liste var:

- stressfri hverdag

Jeg tænkte strakts at havde jeg hyret ham til min virksomhed ville jeg da afmelde med det samme, for det var da ikke noget han kendte til . :-)

Nå men jeg fik da en god start på dagen med lidt morskab.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Kurt Frederiksen

Shared publicly  - 
 
Her er grunden til at man ikke kan erstatte politifolk med overvågning, sådan som mange danske politikerer tror.

Det er samtidig et bevis på at folks tro på at overvågning kan dæmme op for kriminalitet er meget for stor.

Nu tror nogen selvfølgelig at video har afsløret forbrydelsen. Men det er langt fra sikkert. Med minder nogen aktivt har gennemgået materialet eller siddet og set det mens det sket er disse optagelser formentligt kun kommet frem gennem en efterforskning foretaget af veluddannede politifolk og de har endnu ikke ledt til hverken offer eller gerningsmand.

Kan vi så få stoppet den dyre og nytteløse overvågning af danskerne og bruge de penge på et fungerende politikorps i stedet.

http://ekstrabladet.dk/112/article5284398.ece
 ·  Translate
En 22-årig kvinde er blevet bortført for rullende kameraer i Philadelphia
1
Add a comment...

Kurt Frederiksen

Shared publicly  - 
 
:-)
1
Add a comment...
People
In his circles
36 people
Communities
6 communities
Education
  • Roskilde Handelsskole
    Datamatiker, 1996 - 1998
Basic Information
Gender
Male
Story
Tagline
Fritænker og aknostiker
Introduction
Jeg bor og arbejder i Roskilde Området og har gennem en årrække været aktiv i SSLUG, bl.a. med LinuxParty. Jeg var medstifter af IT-Politisk Forening, hvor jeg var aktiv i 6 år.

Er i 2011 blevet medlem af Lejre MC tur-klub. Når jeg kører mc er det en rød Suzuki GSX750FK6 Limited edition, købt som ny i 2010.

Bragging rights
Har overlevet min barndom med klatrestativer, fritid uden struktureret leg, adgang til knive o.s.v.
Work
Occupation
Brugersupport, fejlsøgning og fejmelding af pc'er, Drift af printer, forefaldende driftopgaver.
Employment
  • Roskilde Handelsskole
    Systemadministrator, 2002 - present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Jyllinge - Roskilde
Contact Information
Work
Phone
88523267
Email
Address
Bakkesvinget 67 4000 Roskilde