Profile cover photo
Profile photo
KUMA ROMÂNIA S.R.L.
7 followers
7 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Noile colecţii Kuma au oferit o experienţă inedită în cadrul evenimentului organizat la Cluj

Pe data de 23 martie 2017, invitaţii care au luat parte la evenimentul organizat de Kuma România la Cluj, la hotelul City Plaza, au avut ocazia de a pătrunde în universal designului scandinav, admirând noile colecţii pentru baie şi bucătărie de la Kuma.
La eveniment au participat Exceleţa Sa Dl Karsten Vagn Nielsen, ambasadorul regatului Danemarcei în România, partenerii Kuma din zona Transilvaniei, arhitecţi si designeri renumiţi din Cluj, care au putut studia produsele Kuma şi au avut oportunitatea de a vedea abordări inedite în ceea ce priveşte design-ul de interior.
KUMA este recunoscuta pentru abordarea custom-made, concepte speciale centrate pe cerintele fiecarui client, un produs inovativ, diferit, unic.
KUMA propune inducerea unei senzatii de obiect exclusiv, cu calitati de modernitate si lux, pentru orice tip de baie sau bucatarie.
Clujul a fost oraşul ideal pentru acest eveniment, deoarece amprenta arhitecţilor locali este una vizibilă, oraşul fiind unul dintre cele mai frumoase din ţară din punct de vedere arhitectural şi al designului interior, acesta din urmă fiind foarte vizibil în multe locaţii din sectorul public.

Be different. Choose design. Choose KUMA.
***

KUMA România este o companie daneză-română înfiinţată în 1998, subsidiara a Kuma A.S. din Danemarca.

Produsele KUMA se adreseaza segmentelor de retail, proiectelor rezidenţiale, comerciale, de utilitate publica.

Designul nordic minimalist, tehnologia modernă, standardele înalte de producţie şi fabricaţie, permit obţinerea unor produse de o calitate deosebită, pentru piaţa din România, peninsula Scandinavă şi alte ţări din Europa.
http://www.kumaromania.ro


Haideti in calatorie prin Romania! Va invitam sa va cazati in hotelurile care au in bai lavoare Kuma. Nu veti regreta, pentru ca sunt locatii selecte.
Cateva dintre ele pe : http://www.blog.kumaromania.ro/

Post has attachment
Magazinul nostru online http://www.lavoare-online.ro/ are un aspect nou "bestial" si este complet responsive. Preturi imbatabile si produse unice.
Nu aveti decat sa ne vizitati si sa alegeti ceea ce va place.
Kuma Romania Team

Post has attachment

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded