Profile cover photo
Profile photo
Kuhada web & hosting agencija
4 followers
4 followers
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
Sretan Uskrs želi vam KUHADA web & hosting agencija
Photo
Add a comment...

Post has attachment
"UHVATI ME AKO MOŽEŠ" U 7 SEKUNDI
Imate 7 sekundi za uhvatiti pažnju posjetitelja vaše web stranice
Nedavno istraživanje koje je proveo Microsoft u Kanadi službeno potvrđuje ono što primjećujemo već neko vrijeme.
Prosječna ljudska pažnja već godinama opada sa pojavom novih medija i tehnologija, te je trenutno ispod one od zlatne ribice (manje od 9 sekundi).
To ne znači da su tehnologija i internet zlo, već da danas imamo puno više opcija nego što smo to imali nekoć.
Add a comment...

Post has attachment
5 RAZLOGA ZA ANGAŽIRANJE WEB DIZAJN AGENCIJE
Kao vlasnik malog obrta, možda se pitate trebate li unajmiti tvrtku za web dizajn. Koja je vaša najbolja opcija i zašto? Pogledajte 5 najbitnijih razloga za unajmljivanje web dizajn tvrtke.
1. Utjecaj internet marketinga
Svaki dan se sve više ljudi služi internetom. To su vaši potencijalni klijenti i oni vas traže. U usporedbi s tradicionalnim marketinškim medijima, internet je ekonomično rješenje jer je vaša web stranica prodajni agent koji je uvijek dostupan.
Add a comment...

Post has attachment
5 PREDNOSTI RESPONZIVNOG WEB DIZAJNA
Ne tako davno, web stranice su bile rađene za pregledavanje na stolnim ili laptop računalima. Ubrzanim razvojem digitalnih tehnologija, mnoge od ovih stranica su postale zastarjele i otežan im je pristup sa mobilnih uređaja. Korisnici su bili frustrirani i developeri su počeli izrađivati web stranice koje su bile lakše za korištenje i dizajnirane posebno za mobilne uređaje. Mobilne inačice web stranica su zasigurno bile korak u pravom smjeru, ali na obzoru je bilo još bolje rješenje.
Add a comment...

Post has attachment
RAZLIKA IZMEĐU SEO I SEM
SEO i SEM razlike
Izrazi SEO (search engine optimization) i SEM (search engine marketing) su slični i, iako se nekad koriste za istu stvar, to su dva različita područja.
Većina vlasnika malih tvrtki zna nešto o SEO-u i različitim metodama postizanja boljih rangova u rezultatima pretraživanja. Druga bitna taktika za internet poslovanje je SEM (search engine marketing) koji uključuje stvari poput optimizacije, plaćenih oglasa i ostalih servisa vezanih za tražilice.
Add a comment...

Post has attachment
SAMOSTALNA IZRADA INTERNET STRANICA
Samostalna izrada web stranica odnosi se najčećše na dva pojma, kada neka osoba samostalno izrađuje web stranicu pomoću DIY softvera, kreatora kao što su Wix, Weebly ili Squarespace... ili općenito kad je izrađuje web stranicu bez tuđih usluga pomoću nekog od CMS softvera, Wordpress, Joomla...
Add a comment...

Post has attachment
OUTSOURCING VS. IN-HOUSE IZRADA INTERNET STRANICE
Prednosti outsourcinga: Najveća prednost outsorcinga je mogućnost unajmljivanja eksperta na određeno vrijeme bez da se dugoročno vežete za njega. Čak i ako je satnica ili cijena projekta veća od zapošljavanja radnika, možete uštediti tisuće na plaćama i nametima. Prednosti zapošljavanja ili insourcinga: Najveća prednost zapošljavanja je da vi kontrolirate vrijeme, aktivnosti i kvalitetu rada zaposlenika. Nategnuto je reći da je to uvijek jeftinije, jer ako ne možete unajmiti nekoga sa dovoljno razvijenim vještinama, može vas izaći i skuplje.
Add a comment...

Post has attachment
SAMOSTALNA IZRADA INTERNET STRANICA IN-HOUSE VS. OUTSOURCE
Bilo da želite vašu web stranicu preseliti u ovo desetljeće ili samo poboljšati korisničko iskustvo, jedna od vaših prvih odluka bit će koga unajmiti - in-house zaposlenika/e ili vanjskog suradnika. Nema sumnje da in-house razvoj web stranice može tvrtki uštediti preko 50%, no ako posao nije napravljen kako treba, krajnji troškovi mogu biti katastrofalni.
Add a comment...

Post has attachment
TOP 5 HRVATSKIH PAYMENT GATEWAYA
Predstavljamo najpopularnije hrvatske Payment gatewaye
Payment gateway - Internet servis plaćanja, servis treće strane (third party. Servis za online autorizaciju kreditnih kartica u stvarnom vremenu.
Add a comment...

Post has attachment
Izrada Web trgovina - izrada web shopa
Uobičajene PREZENTACIJSKE WEB STRANICE koje su nekada bile uobičajene i prihvatljive danas više nisu, danas se traži i PRODAJA s vlastite web stranice ili web portala, a ne samo PREZENTACIJA roba i usluga....
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded