Profile cover photo
Profile photo
Kuda Na Klopu
249 followers
249 followers
About
Posts

Post has attachment
Vega - Sinonim za pekaru u Kragujevcu :)
Add a comment...

Post has attachment
Picerija La Strega, kao deo La Strega Grupe, nudi za vas kvalitetne pice na vašoj kućnoj adresi.  La Strega Grupa je osluškujući vaše potrebe i zahteve, zaokružila jednu kompletnu ponudu kvalitetne hrane u gradu od sendviča, pica, salata i poslastica pa sve do vrhunskih ribljih specijaliteta i pasti. Uzivajte u vasoj omiljenoj hrani bilo da ste u pokretu, u prelepom ambijentu našeg restorana ili u svom domu za šta će se pobrinuti naša dostava. Sve u svemu , uživajte u La Strega ukusu! Un buon appetito!

#niš #kudanaklopu #lastrega #picerija  
Add a comment...

Post has attachment
Sarma je naziv za zavijeno vinovo ili kupusovo lišće, uobičajeno za područja jugoistočne Evrope i susednih regiona. Sarma se kao tradicionalno jelo priprema u Armeniji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Grckoj, Mađarskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Rumuniji, Srbiji, Sloveniji, Turskoj, Ukrajini i drugim zemljama bliskim po geografskoj poziciji i običajima.
Sarma | Kuda Na Klopu
Sarma | Kuda Na Klopu
kudanaklopu.com
Add a comment...

Post has attachment
Rakija Dostojna polako postaje prepoznatljiv brend u Srbiji. U saradnji sa restoranom My Soul napravili smo promociju uz degustaciju voćnih rakija.
#dostojna #rakija #destilerija #KudaNaKlopu  
Add a comment...

Post has attachment
Ne postoji ništa što ostavlja tako jak utisak kao što je uživanje u dobrom obroku sa sjajnim pogledom. Mi vam predstavljamo top 35 restorana sa spektakularnim pogledom po izboru magazina “Book a table” Poseta bilo kom od ovih restorana će sasvim sigurno biti urezana u vašu memoriju kao jedno od najlepših iskustava.
#KudaNaKlopu  
Add a comment...

Post has attachment
Ponos evropske srednjevekovne kulture, originalna receptura manastirskog piva s kraja XIV veka, antikviteti u sklopu enterijera i vrhunska ponuda kuhinje čine ovo mesto jedinstveno i neponovljivo na našim prostorima. Jedina kuhinja koja radi do 2, jedina pivnica koja vikendom radi do 3 i jedini lokal gde ćete uvek poželeti da ostanete duže a svaki provedeni trenutak ostati u lepom sećanju. Probajte naše specijalitete, a mi smo se specijalizovali da vam pružimo najbolji ugođaj.
#Kragujevac #KudaNaKlopu #Pivnica #Restoran #Allectus  
Add a comment...

Post has attachment
La Strega Mediteraneo restoran, kao deo La Strega Grupe, nudi za vas kvalitetne riblje specijalitete, paste, špagete i još puno toga. Posetite nas, uživajte u renoviranom prijatnom ambijentu i osetite pravi duh Mediterana u centru grada. La Strega Grupa je osluškujući vaše potrebe i zahteve, zaokružila jednu kompletnu ponudu kvalitetne hrane u gradu od sendviča, pica, salata i poslastica pa sve do vrhunskih ribljih specijaliteta i pasti. Uzivajte u vašoj omiljenoj hrani bilo da ste u pokretu, u prelepom ambijentu našeg restorana ili u svom domu za šta će se pobrinuti naša dostava.
Sve u svemu , uživajte u La Strega ukusu! Un buon appetito!
#KudaNaKlopu #Niš #Mediteraneo  
Add a comment...

Post has attachment
Miličin dvor će vas ušuškati u svom prijatnom ambijentu I zaustaviti vreme. Uz tihu muziku i tradicionalno gostoprimstvtom, bićete u mogućnosti da obavite važan poslovni sastanak, ali i da uživate u razgovoru sa svojim prijateljima. Miličin dvor je mesto gde ćete upoznati interesantne ljude koji dele Vaše poglede na svet. U koliko imate potrebu da ugostite i fascinirate važne poslovne partnere ili samo da obradujete voljene članove porodice i prijatelje, naše usluge su vam dostupneu celoj svojoj raznovrstnosti, ukusima i bojama.
#kudanaklopu #milicindvor #krusevac  
Add a comment...

Post has attachment
Kuda na klopu u Pančevu?
Teško pitanje, a mi vam pomažemo pri odabiru :)
#Pančevo #KudaNaKlopu #KnK #restorani #kafane #picerije  
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded