Profile cover photo
Profile photo
Kristian Stephansen
95 followers
95 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
I denne uges Ugebrev for ledige har vi undersøgt hvilke personlige egenskaber arbejdsgiverne lægger vægt på. "Engageret" og "fleksibel" topper endnu engang listen. "Robust" er et andet modeord, som går igen i mange jobopslag. Uafhængigt af os spørger Gittemaj Kreutzmann om der reelt findes "robuste" medarbejdere?

Dette og meget mere i Ugebrev for ledige. Tilmeld dig på:
🔗 https://ugebrevforledige.dk

(Link til denne uges udgave i kommentarsporet.)

Post has attachment
Jobsøgning handler om at "sælge sig selv"? Nej det gør ej! I et stærkt underholdende blogindlæg hamrer Steen Kræmer Rasmussen en pind igennem den myte. Og så har Magisterbladet fundet 16 reformer som har øget uligheden, et nyt lovforslag lægger op til betalt ferie fra ansættelsens første dag OG... lønningerne stiger!

Alt dette og mere til i denne uges Ugebrev for ledige. Tilmeld dig på:
http://ugebrevforledige.dk

Post has attachment
Der er altid jobs at få for folk med kendskab til Scrum. Gennem Nyledige.dk kan du blive certificeret Scrum Master på 3 uger - vælg mellem kurser i København, Aarhus og Aalborg.

Post has attachment
Metier søger en kursuskoordinator til deres kontor i København. Metier er store på projektledelse, og er blandt andet PRINCE2 - akkrediterede. Din dagligdag kommer til at gå med kursuskoordination, kvalitetskontrol af udgående materialer, opfølgning på interne processer samt kontordrift og HR relaterede opgaver og support. Der indkaldes løbende til samtaler, så er du interesseret, er det en god ide at få din ansøgning afsted i en fart.
‪#‎dkjob‬ ‪#‎jobdk‬ ‪#‎københavn‬

Post has attachment
SMK - altså Statens Museum For Kunst - søger en digital projektleder, der har erfaring med agile metoder som Scrum eller lignende. Meget spændende job!
#dkjob #jobdk #københavn

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
PR- og kommunikationsjob hos Louis Nielsen i Aalborg - du skal helst have 3 års erfaring fra noget lignende. #dkjob #jobdk #aalborg

Post has attachment
Har du googlet dig selv i dag? Hvis du har en eller flere ansøgninger ude, kan du være sikker på at andre ihvertfald har:-)

Post has shared content
+IIH Nordic søger endnu en SEO konsulent til vores team af SEO specialister. Du skal gerne have 2-3 års erfaring med søgemaskineoptimering og have ambitioner om at blive blandt de bedste.

IIH Nordic tilbyder nogle helt unikke fordele, du ikke finder andre steder (og her taler vi ikke blot gratis kaffe og fri frugt!), så søg gerne selv om du egentlig er meget godt tilfreds med din nuværende ansættelse.
Wait while more posts are being loaded