Profile cover photo
Profile photo
Kristian Primdal
547 followers
547 followers
About
Kristian's posts

Post has attachment
Efter 9 måneders venten kom disse 2 endelig til verden Mandag aften
Photo

Fed leveregel +Nikolaj Astrup Madsen har her:
http://nikolajastrup.dk/blog/den-mest-enkle-leveregel-der-goer-dig-baade-gladere-og-klogere/

Selv prøver jeg også tit at rejse ud. Dog bliver det ikke til så mange nye lande, da jeg efterhånden også har været en del steder, men jeg kan kunne støtte op om at rejse ud. Selv har jeg været i Spanien, Vietnam og Filippinerne i år, men er nu "grounded" resten af året pga familie forøgelse.

Post has shared content

Udviklings Praktikant søges

I min virksomhed Primux Media har jeg i en længere haft alt for travlt, og det er kun dejligt, men nu bliver jeg nødt til at begynde at få lidt hjælp. Derfor søger jeg nu en praktikant som kunne tænke sig at komme og sidde og udvikle WordPress plugins og themes sammen med mig.

Kontoret ligger i Snejbjerg lige uden for Herning, og jeg forventer at personen komme til at sidde fast her, i hvert fald fra starten.

Krav til Praktikant:
- God kendskab til PHP, Javascript, CSS

Så hvis du kender en som er bosat i nærheden af Herning, som kunne være intereseret i praktik, så send gerne person videre til mig: kristian@primux.dk

Post has attachment
Nogen som kan anbefale et headset som minder om B&O Earset 3i. Jeg har selv haft Earset 3i i et par år, men de holder bare kun 6-12 måneder af gangen før ledningen går i stykker, så vil gerne have noget mere holdbart.

Det skal naturligvis være med Mikrofone, og om det er bluetooth eller med ledning er jeg ligeglad med, skal dog passe til Iphone 5s
Photo

Post has shared content
Så fik jeg sparket http://rfq.guru / http://kongenafrfq.dk godt i gang med et blogindlæg omhandlende 10 faldgrupper inden for RFQ

Læs med hvisd du synes at konceptet bag hent-3-tilbud sites er spændende, og måske selv kunne finde på at starte et... 

Post has attachment
Se lige denne fede video fra +Animationmu Mu. Det er et af mine projekter som jeg glæder mig meget til iår, sammen med Primux selvfølgelig.

Sidder lige og arbejder med WooCommerce idag, og en ting som 90% af danskerne vil have når de arbejder med WooCommerce er DKK istedet for kr. Så næste gang du vil have det, så har du lige funktionen til det her, du insætter det blot i din functions.php

function mux_return_currency_symbol( $currency_symbol, $currency )
{
    if ( 'DKK' == $currency ) {
        return 'DKK';
    }

    return $currency_symbol;
}
add_filter( 'woocommerce_currency_symbol', 'mux_return_currency_symbol', 10, 2 );

Post has attachment
Har lige været på rundtur i Innovatoriummet i Herning, men henblik på måske at flytte kontoret der ud.

Det var et rigtig spændende sted, men jeg ved ikke helt om jeg er villig til at betale den pris, når man sagtens kan få billigere kontor, men ikke i samme miljø.

Der skulle vel ikke være nogen herinde som har nogle erfaringer omkring det at sidde ude på Innovatoriummet, både gode og dårlige ?
Photo

Post has shared content
Nyt site offentliggjort i dag - mangler stadig at finpudse, men samlet set er jeg ganske godt tilfreds. Tak +Kristian Primdal for godt samarbejde!
Wait while more posts are being loaded