Profile

Cover photo
Kristian Langborg-Hansen
Works at App Academy
Lives in Kolding
165,410 views
AboutPostsVideos

Stream

 
Lærere i Midt- og Vestjylland kan nu komme på Robot-kursus! Det sker den 20. oktober hos VIA CFU i Herning.

http://appacademy.dk/produkt/robotter-i-undervisningen-mellemtrin-og-udskoling/
 ·  Translate
Lær dine elever, hvordan robotter virker og lad dem programmere deres egne robotter. Flyt undervisningen ud i virkeligheden, og nyd hvordan dine elever folder deres kreativitet ud, når de programmerer Edison fra deres computer eller iPad. På dette 1-dages kursus lærer du, hvordan Edison-robotten virker og hvordan du inspirerer eleverne til at lære ved at bruge den.   Efter kurset må du naturligvis tage din Edison-robot med hjem, så du kan fortsæt...
1
Add a comment...
 
When is scratched Day 2015? Googling gives me different results...

Best regards
Kristian
2
Mark Ahrens's profile photoAndrew Kritzler's profile photoKristian Langborg-Hansen's profile photoJames Abela's profile photo
7 comments
 
It's normally the Saturday, but many places host their events around that date.
Add a comment...
 
Vores online-kursus om app-udvikling er flyttet en uge, så det nu starter den 27. oktober. Du behøver ikke være programmør for at være med - IT på brugerniveau er nok.

Tilmeld dig nu på http://appacademy.dk/kurser/android-apps-uden-programmering-onlinekursus/
 ·  Translate
Kurset Android apps uden programmering tilbydes også som et online-kursus. Online-kurset er en kombination af daglige live-sessioner og efterfølgende selvstudium og øvelser understøttet af videoinstruktioner. Webinarerne afholdes efter følgende plan:   27. oktober 10:00 – 11:00 Introduktionswebinar 28. oktober 10:00 – 10:30 Online spørgesession 29. oktober 10:00 – 11:00 Undervisningswebinar 30. oktober 10:00 – 11:00 [...]
2
Add a comment...
 
How do you create your own repository of App Inventor templates (so that you can point to it in Project -> Import project from a repository?
1
Kristian Langborg-Hansen's profile photoTaifun Bär's profile photo
5 comments
 
post in the App Inventor forum https://groups.google.com/forum/#!forum/mitappinventortest, probably someone can help you there ...
Add a comment...
 
Jeg har skrevet om det svære i at vælge platform for mobiludvikling. Jeg spår endda, at cross platform får en chance til - er spændt på, om jeg bliver lynchet i kommentarsporet på Computerworld :)
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Min fødselsdagsgave til #Folkeskolen: Alle folkeskolelærere, der har lyst til at lære børn om programmering, kan få min bog om at lave Android Apps helt gratis.
 ·  Translate
11
1
Add a comment...
 
Finds der nogle gode eksempler på plugins udviklet af danskere?
 ·  Translate
1
Mark Buskbjerg's profile photoLars Daniel Rasmussen's profile photo
2 comments
 
Tak for mention, +Mark Buskbjerg :-)

+Kristian Langborg-Hansen det er korrekt, at jeg står bag +AffiliatePlug.in :-)
 ·  Translate
Add a comment...
 
Kender I nogen, der kunne have godt af et introduktionskursus til Wordpress? Så kan de få det GRATIS hos +App Academy (Danmark)  i Kolding den 27. november.
 ·  Translate
Gratis kursus i verdens mest brugte CMS-system. Du er i gang med at lave din hjemmeside, før du forlader kurset!
5
1
Kristian Langborg-Hansen's profile photoJacob Smidt's profile photo
5 comments
 
Super fedt initiativ!!
Add a comment...
 
I'm giving a speech on "latest and greatest in php" Which points shouldn't I forget?
1
Add a comment...
 
Bliver der arrangeret et meetup ifm. udgivelsen af #Wordpress 4?
 ·  Translate
1
Kristian Langborg-Hansen's profile photoKåre Mulvad Steffensen's profile photo
3 comments
 
http://www.meetup.com/WordPress-Copenhagen/

Der er også en WP meetup i Århus, men ved ikke hvor aktiv den er!
 ·  Translate
Add a comment...
 
Endelig får vi gang i at forbedre børns undervisning i programmering.
 ·  Translate
 
Til marts skal vi i gang med at lære voksne, hvordan de lærer børn at programmere. Det kan både være deres egne børn og andres børn. Vi gennemgår både hvilke værktøjer, der kan bruges, og lærer pædagogikken bag at undervise børn i forskellige aldersgrupper.

Vi starter forløbet med en weekend i Svendborg, og tager resten som en blanding af e-læring og tilstedeværelse.

Hele forløbet laves i samarbejde med +SAMDATA\HK og det er GRATIS for deres medlemmer at deltage.
 ·  Translate
Kurset for voksne, der gerne vil lære børn om programmering. Lær, hvordan børn lærer, og lær de værktøjer, der kan bruges sammen med børn.
1
Add a comment...
 
Arrangementet er åbent for alle. Løbere af alle slags, motionister, stavgængere, kapgængere, vandrere, familier med børn, børnebørn, hunde og barnevogne. Alle er velkomne – også til at være med i almindeligt søndagshyggeturs-slentretempo, hvor der kan samles appetit til frokost– samtidig med at man får en på ”opleveren”.

Undervejs er der indlagt spørgsmål ved de historiske poster. ”Risikoen” ved at svare rigtigt på posternes spørgsmål er højst, at man kan vinde en af de mange flotte præmier, som flere af byens handlende har sat på højkant til de forhåbentlig mange historieinteresserede løbere, motionister og -familier

Vel hjemkommet fra løb eller travetur er der mulighed for at købe en grillpølse og få slukket tørsten. Den gamle Grænsekro tilbereder nemlig lækre pølser på grill på museets P-plads.Der kan parkeres på pladsen syd for Genforenings- og Grænsemuseet.Startgebyret – incl. en museumsbillet til Genforenings- og Grænsemuseet – er på beskedne 35 kr. for voksne. Børn mellem 10 og 15 år betaler 10 kr. – og børn under 10 år deltager gratis ifølge voksne.
 ·  Translate
1
Story
Tagline
Partner i App Academy
Introduction
Jeg vil løse det problem, at børn og unge lærer for lidt og for dårligt it. De lærer måske nok at bruge ikke en computer eller iPad, men ikke hvordan den virker.

Når man ikke forstår, hvordan computeren virker, kan man ikke beherske den. Man bliver frataget sin innovationsevne og begrænset til at løse de opgaver, andre har lært den, i stedet for at mestre computeren, og få den til at løse de opgaver, man selv har.

Det problem vil jeg løse i mit nye firma App Academy. Jeg vil selv undervise de voksne, og sammen med partnere vil jeg lave undervisningsmaterialer og -værktøjer, som gør det muligt at undervise i programmering og systematisk problemløsning i folkeskolen.

Jeg gør det her, fordi jeg brænder for det. Hvis du også synes, at det er en vigtig sag at forbedre det danske it-niveau, så er al hjælp velkommen :-)

Det kan være, du har gode ideer til arrangementer eller værktøjer, eller at du kan introducere mig for de helt rigtige mennesker - eller måske noget, som jeg slet ikke har tænkt på endnu.
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Kolding
Links
Contributor to
Work
Occupation
Lærer verden at programmere som partner i App Academy
Skills
Java, HTML, Android, IOS, Javascript, jquery
Employment
  • App Academy
    Partner, 2013 - present
  • Schneider Electric
    Enterprise softwarearkitekt, 2008 - 2013
Basic Information
Gender
Male