Profile

Cover photo
Verified local business
Kovács Autó alkatrészek
Auto Parts Store
Today 8AM–5PM
80 followers|1,676,329 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Fagyálló folyadék, hűtőfolyadék készletünk elérhető és megtekinthető webáruházunkban! Vásároljon kedvező áron házhoz szállítással kényelmesen.
3
3
Indítókábel készletünk autójához elérhető és megtekinthető webáruházunkban! Vásároljon online kedvező áron házhoz szállítással kényelmesen.
2
2
Lengőkar javítókészlet széles választékban, kedvező áron webáruházunkban. Lengőkar készlet rendelés online, olcsón, gyors szállítással.
2
2
Vezérműszíj készlet, fogasszíj készlet görgőkkel és csavarokkal szettben kedvező árakon vásárolható webáruházunkban.
3
3
Lengőkar szilent persely autóalkatrészek webáruházunkban kedvezményes árakon. Lengőkar hiba elkerülése érdekében ellenőrizzük a szilentek állapotát...
3
3
Olajszivattyú készletünk elérhető és megtekinthető webáruházunkban! Vásároljon kedvező áron házhoz szállítással kényelmesen.
2
2
Jégoldók személygépjárművéhez olcsón elérhetők és rendelhetők webáruházunkból. Vásároljon kedvező áron gyors és kényelmes házhoz szállítással.
3
3
Ülésfűtés és ülésmasszázs készletünk elérhető és megtekinthető webáruházunkban! Vásároljon online kedvező áron házhoz szállítással kényelmesen.
4
3
Kinyomócsapágy széles választékban, kedvező áron webáruházunkban. Kinyomócsapágy rendelés online, olcsón, gyors szállítással.
3
3
Légtömegmérő széles választékban, kedvező áron webáruházunkban. Légtömegmérő rendelés online, olcsón a Kovács Autónál.
4
3
Vezérműlánc készletünk elérhető és megtekinthető webáruházunkban! Vásároljon kedvező áron házhoz szállítással kényelmesen.
3
3
Contact Information
Map of the business location
Szeged Kossuth Lajos sgrt. 87 6724 Hungary
Kossuth Lajos sugárút 87HUSzeged6724
+36 62 468 444alkatreszek.hu
Auto Parts Store, Auto Body Parts Supplier
Auto Parts Store
Auto Body Parts Supplier
Brake Shop
Car Repair and Maintenance
Car Service
Car Wash
Diesel Engine Repair Service
Garage
Muffler Shop
Tire
Tire Contractor
Tire Shop
Vehicle Repairs and Services
Vehicles Parts
Wheel Store
Workshop
Today 8AM–5PM
Wednesday 8AM–5PMThursday 8AM–5PMFriday 8AM–4PMSaturday 8AM–12PMSunday ClosedMonday 8AM–5PMTuesday 8AM–5PM
Google+ URL

Street View

Panorama
Write a review
Review Summary
4.2
41 reviews
5 star
28 reviews
4 star
4 reviews
3 star
3 reviews
2 star
1 review
1 star
5 reviews
Photos
Scrapbook photo 2
Scrapbook photo 3
Scrapbook photo 4
Scrapbook photo 5
Scrapbook photo 6
Upload public photo
Your Activity
All reviews
Gabor Kovacs's profile photo
Gabor Kovacs
6 months ago
Excellent service.
Attila Kalinka's profile photo
Attila Kalinka
a week ago
Profi hozzáértő eladók. Sok vevő esetén kényelmetlen a várakozás, mindenki útban van.
László Halász's profile photo
László Halász
in the last week
Nagyon jó árak, de néha kegyetlen lassú kiszolgálás. Olyan az egész, mint egy okmányiroda.
Gabor Czimbalmos's profile photo
Gabor Czimbalmos
9 months ago
Korrektek minden tekintetbe. Nagyon jó ár/érték arányú alkatrészeket forgalmaznak. Gyorsak, pontosak és messzemenőkig segítőkészek. Pl: elakadt online fizetést 1 órán belül orvosolták. Többször is vásároltam már náluk és ezután sem megyek máshoz. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Nagy gratula a munkájukért. Csak így tovább!
Zoltán Réti's profile photo
Zoltán Réti
2 years ago
super
Response from the owner - a year ago
Köszönjük véleményét! :) További szép napot!
Bodri Gábor's profile photo
Bodri Gábor
7 months ago
Egy alvázszám alapján kiajánlott termékük, nem volt jó a gépjárműhöz , ennek a visszaküldésével kapcsolatban elég bonyodalmasan haladnak a dolgok. (elírják a címet, nem küldik át a kitöltendő dokumentumokat, nekem kell hívogatni, hogy mi van a csomaggal, akkor még plusz iratokat kell kitölteni, ami nem volt eddig átküldve..) Ilyen téren én nem tudom Őket ajánlani!
Zoltán Kardos's profile photo
Zoltán Kardos
11 months ago
Rendeltem egy Yuasa márkájú légtömegmérőt. Az áru időben megérkezett és nem is volt gond addig amíg be nem építettem az autóba a régi helyett. Az autó még csúnyábban dadogott illetve erőtlenebb volt mint a rossz légtömegmérővel. Mikor hívtam az eladót azt mondta hogy beépítési bizonylatot kell nekik visszaküldenem (munkalap), majd megvizsgálják az alkatrészt és majd azután tájékoztatnak hogy hibás e vagy az én hibámból ment e tönkre. Az én hibámból hogy mehetett volna tönkre amikor kibontottam a csomagot és beépítettem célszerűen, továbbá mi az hogy munkalap kell a beépítésről amikor a 10 éves unokaöcsém is képes lenne kicserélni? Miért kérnek el 10+ ezer forintot egy gagyi légtömegmérőért plusz fizessek még 5 ezer forintot a szervizbe hogy meghúzzanak egy csavart? Nem utolsó sorban pedig mi ez a hosszadalmas procedúra? Küldjem vissza majd kivizsgálják és így tovább? Az autó mindennapi használatban van tehát nem tehetem meg hogy leállítom és várok míg valaki böfög valamit. Végezetül szeretném megköszönni az alkatreszek.hu-nak a rossz légtömegmérőt, a kidobott pénzemet és az elpocsékolt időt. Soha többé nem vásárlok tőlük és ajánlani sem fogom. Tudom hogy egy fecske nem csinál nyarat de nagyon sok embernek ajánlom azokat az oldalakat akik ügyfél centrikusak.
• • •
Response from the owner - 11 months ago
Tisztelt Kardos Zoltán! A beszerelésről készült számlára vagy munkalapra azért van szükség, hogy megbizonyosodjunk róla a hiba feltárása és az új alkatrész beszerelése szakszerűen lett elvégezve. Az általános szerződési feltételeink között feltüntettük, hogy csak a szakszerűen elvégzett beszereléskor tudunk garanciális ügymenetet elindítani. Az alkatrész visszaküldése és vizsgálata nélkül nem tudjuk megállapítani az igény jogosságát. A hiba megállapításánál kiderülhet az autóban lévő olyan hiba is ami tönkretette a régi alkatrészt és a hiba elhárításáig feleslegesen cserélik az alkatrészt újra tönkre fog menni. Elektromos alkatrész lévén a meghibásodást az autóban fellépő esetleges feszültség ingadozás is okozhatta. Az új alkatrész beszerelésekor laikusok elkövethetnek olyan hibát is, amivel beszerelés előtt tönkre tehetik az elektromos alkatrészt, az esetleges évjáraton belüli változtatásokat nem veszik figyelembe és nem a megfelelő alkatrészt szerelik be. Üdvözlettel: Kovács Autó csapata
Attila Oroszi's profile photo
Attila Oroszi
9 months ago
Pro: jo arak, mondvacsinalt akciok nelkul. Pro: reklamaciot rugalmasan, gyorsan kezelik. Kontra: szukseg volt reklamaciora (mas volt a dobozban, mint kellett volna). Kontra: a telefonon tobbszori es hosszas varakozas utan lehet csak oket elerni. Osszessegebben egyertelmuen ajanlott!