Profile cover photo
Profile photo
Koulutus.fi
90 followers -
Suomen suurin työelämän koulutusten hakupalvelu
Suomen suurin työelämän koulutusten hakupalvelu

90 followers
About
Posts

Post has attachment
Oletko koskaan miettinyt, mikä erottaa menestyneet ihmiset muista? Listasimme kahdeksan ominaisuutta, jotka kuvaavat hyvin menestyneitä ihmisiä. Tunnistatko itsessäsi näitä ominaisuuksia?

Post has attachment
Aina ei tarvitse yrittää parantaa maailmaa, vaan voit lähteä liikkeelle omasta hyvinvoinnistasi. Sen jälkeen voit laittaa hyvän kiertämään.
Photo

Post has attachment
Pitääkin muistaa tämä #maanantaiaforismi seuraavan kerran, kun istuu jumissa ruuhkabussissa. Kai tämä pätee kaikilla elämän osa-alueilla?
Photo

Post has attachment
Haluaisitko oppia tunnistamaan omat tai työntekijöitesi vahvuudet ja mahdollisuudet? Millainen on sinun työyhteisösi, ja mikä on sinun roolisi siinä?

Koulutus/Työnohjaus -kategoriasta löydät mm. työnohjauksen sekä coachingin koulutukset ja sertifioinnit. Koulutuksia pääset selaamaan täällä:
https://www.koulutus.fi/haku/koulutus-tyonohjaus/c2562
Photo

Post has attachment
Tässä yhteenvetoa joulukuun kysymyksen vastauksista.

Tässä kuussa kysymme, oletko tyytyväinen työnkuvaasi. Vastaa täällä: https://fi.surveymonkey.com/r/kuukaudenkysymystammikuu2017
Photo

Post has attachment
Hyvää maanantaita! Muistakaa olla itsellenne armollisia. On ihan ok mokata, mutta on myös hyvä myöntää tekemänsä virheet. Ei kannata pitää itsepäisesti kiinni kannastaan, jos tietää olevansa väärässä tai mokanneensa.
Photo

Post has attachment
Kaipaavatko esiintymistaitosi hiomista? Ovatko kielitaitosi ruosteessa? Haluatko oppia sujuvammaksi sähköpostiviestijäksi? Tämän viikon kategoriana esittelemme Kommunikointi / Viestintä -kategorian, jonka koulutuksista löydät apua mm. yllä mainittuihin tilanteisiin.

Koulutuksiin voit tutustua täällä: https://www.koulutus.fi/haku/kommunikointi-viestinta/c2560
Photo

Post has attachment
Vaikka pitäytyisitkin samoissa kujeissa kuin viime vuonna, ei koskaan ole huono idea päivittää omaa osaamistaan. Missä asiassa sinä ajattelit kehittyä tänä vuonna? Lue tammikuun uutiskirjeemme ja nappaa talteen parhaat koulutusvinkit!

Kuukauden kysymyksenä kysymme, oletko tyytyväinen nykyiseen työnkuvaasi.

Post has attachment
Meitä on moneen junaan, mutta kaikille löytyy oma paikkansa. Oletko sinä optimisti vai pessimisti?
Photo

Post has attachment
Tällä viikolla kategoriaesittelysssä on Tekniikan/Teollisuuden kategoria, josta löydät laajan valikoiman eri tekniikan alojen koulutuksia. Tsekkaa koulutukset täältä: https://www.koulutus.fi/haku/tekniikka
Photo
Wait while more posts are being loaded