Profile cover photo
Profile photo
Korisna knjiga - internet knjižara
159 followers -
Kupovina knjiga preko interneta, Internet knjižara, Knjige
Kupovina knjiga preko interneta, Internet knjižara, Knjige

159 followers
About
Korisna knjiga - internet knjižara's posts

Post has attachment
Dugo očekivani nastavak priče o najpoznatijem i slavnom čarobnjaku, Hariju Poteru je u prodaji. Knjiga košta 1320 dinara i može se poručiti preko strane: http://www.korisnaknjiga.com/hari-poter-i-ukleto-dete-naslov-79649

Fokus pripovedanja romana je na Hariju i njegovom najmlađem sinu, Albusu Severusu. Zašto je on “ukleto dete”? Naslov nagoveštava da njegov sin nosi veliki teret jer mu je otac Hari Poter, čuveni čarobnjak koji je pobedio najozloglašenijeg čarobnjaka svih vremena, Lorda Voldemora. Albus se suočava sa porodičnim nasleđem i zajedno sa ocem spoznaje mračnu stranu istine.
Photo
Photo
22.9.16.
2 Photos - View album

Post has attachment
Komplet od 13 knjiga vladike Nikolaja Velimirovića u tvrdom povezu, zlatotisku i eko koži. Ovo luksuzno izdanje sadrži više od 10500 strana našeg poznatog teologa i mislioca.

Izdvajamo jedan citat:

"Ako putnici znaju, recimo, koliko je kamenova u kaldrmi puta i koliko je zrna peska pod kaldrmom, i ako znaju imena sveg drveća i svih travki što rastu pokraj puta - šta im pomaže sve to znanje, ako ne znaju gde je put počeo, i gde će se završiti, i odakle su pošli i kuda idu?"

Komplet se može poručiti preko strane:
http://www.korisnaknjiga.com/sabrana-dela-nikolaja-velimirovica-naslov-83279
PhotoPhotoPhoto
16.5.16.
3 Photos - View album

Post has attachment
Photo
Photo
2016-02-26
2 Photos - View album

Post has attachment
U prodaji je knjiga grčkog ministra finansija Janusa Varufakisa.

Autor pruža odgovore na velika ekonomska pitanja jezikom razumljivim tinejdžerima. Ovaj zanimljivi pristup objašnjavanju složenih problema zabaviće vas, ali i informisati. Vođen idejom da ekonomiju objasni na način koji neće biti dosadan njegovoj ćerki, autor se duhovito koristi i klasicima naučne fantastike poput „Zvezdanih staza“ i „Matriksa“. Čitanjem ove knjige biće vam jasnije koje opasnosti čovečanstvo samo sebi nameće, ali i na čemu se bazira nada da ovaj svet zaista može biti bolji.

Link do knjige: http://www.korisnaknjiga.com/ovaj-svet-moze-da-bude-bolji-moji-razgovori-s-cerkom-o-ekonomiji-naslov-59784
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Svako ko je ikada zašao u magični svet Vesterosa, sigurno se zapitao kakvi su to poršli događaji koji se povremeno spominju, kakva je istorija, kakvi heroji tog neverovatno detaljnog i uverljivog, a ipak fantastičnog sveta. Ovde je to objašnjeno - u tvrdom povezu i sa predivnim ilustracijama.

Od Prvi ljudi i njihovih šumskih bogova, preko Valirije, Andala i vladavine zmajeva, prateći čitavu Targjarensku dinastiju i njene carebe, bune, ratove i svađe koje us imali, pa sve do trenutka kada je Eris Targjaren svrgnut, ova knjiga beleži mnoge znaimljvosti Vesterosa, kao i sve bitne istorijske događaje, uz obilje pilkantnih detalja koje će samo pravi obožavaoci moći da cene.

Knjiga se može poručiti na strani:
http://www.korisnaknjiga.com/svet-leda-i-vatre-naslov-59393
Photo

Post has attachment
Nekoliko korisnih saveta, ako planirate da počnete sa učenjem nemačkog jezika: http://www.korisnaknjiga.com/blog-3
Photo

Post has attachment
Nova knjiga Ane Gifing "Hrono ishrana za početnike" biće u prodaji od 16.3.2015 !

Uz ovaj jednostavni priručnik, nećete gladovati ni jednog trenutka, a videćete kako se kilogrami tope! Samopropisane dijete mogu biti opasne, a mnoge druge će vas ostaviti gladne i iznurene usled nedostatka hranljivih namirnica. Ali, uz ovu nesvakidašnju tehniku doktorke Ane Gifing, možete istovremeno uživati u obilnim, ukusnim i sočnim obrocima a da istovremeno stešete sopstvenu figuru. Samo treba uskladiti metaboličke procese sa vremenom i načinom unošenja odgovarajućih namirnica. 

Knjiga se može poručiti na strani:
http://www.korisnaknjiga.com/hrono-ishrana-za-pocetnike-naslov-56320
Photo

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded