Profile cover photo
Profile photo
Kontrast
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Wilt u weten wat NLP voor uw organisatie kan betekenen?

Elke organisatie is uniek. De sleutel tot blijvend succes is de menselijke factor. In uzelf of anderen. Het individu of op teamniveau. Er wordt binnen organisaties steeds meer van een medewerker of leidinggevende verwacht. De mens is de bron van al het goed en kwaad. Van kracht en doorzettingsvermogen, maar ook van angst en terughoudendheid. Weten hoe je de mens kunt beïnvloeden bepaalt of de organisatie groeit of stagneert.

In Company

Wij bieden in -company trainingen aan met producten speciaal gericht op uw bedrijfssituatie. Hierdoor kunt u met meerdere collega’s tegelijk een groepstraining volgen. In-company trainingen stellen wij indien gewenst compleet in samenspraak met u op. Zo kunnen specifieke praktijkvoorbeelden in de training worden meegenomen en bepaalde vraagstukken worden extra onder de aandacht gebracht. Hiermee ontwikkelen we een programma welke naadloos aansluit aan de behoefte van uw medewerkers en organisatie.

In de opleidingen en workshops leren de deelnemers om het maximale uit zichzelf te halen. Om te doen, denken, en voelen wat je wilt. Om bijvoorbeeld verbinding te kunnen aangaan. Met jezelf of anderen. Of om zelfvertrouwen te ervaren, waar of met wie je ook bent.

Wilt u weten wat NLP voor uw organisatie kan betekenen?

Neem gerust contact met me op. Via een telefonisch of persoonlijk gesprek wil ik u graag informeren wat de mogelijkheden zijn om NLP te implementeren in uw organisatie.

www.kontrastcoaching.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een methodiek op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling en wordt wel gedefinieerd als de wetenschap die zich bezighoudt met het bewust maken van onbewuste processen. NLP bestudeert het gedrag van mensen die succesvol zijn. Het is ontstaan in de jaren 70 toen twee jonge wetenschappers, Dr. Richard Bandler en Dr. John Grinder, mensen bestudeerden die opvallend succesvol waren in hun werkveld. Zo bestudeerden ze onder andere Dr. Milton Erickson (psychiater), Gregory Bateson (antropoloog), Virginia Satir (gezinstherapeut).

Bandler en Grinder zijn op zoek gegaan naar de structuren die deze mensen succesvol maakten en brachten deze onder in modellen en technieken die vervolgens weer overdraagbaar werden. Op deze manier kunnen ze doelgericht, snel en effectief worden aangeleerd door anderen. NLP is dus begonnen met de wetenschap van het modelleren.

NLP is de praktische wetenschap die zich met de vraag bezighoudt: wat drijft de mens? Waarom en hoe doen we wat we doen? Vanaf de jaren 70 dat NLP is ontstaan heeft het een reeks van NLP technieken achtergelaten die je in staat stellen om het maximale uit jezelf of anderen te halen. Om het onbewuste potentieel volledig te benutten. Om angsten weg te nemen en te groeien tot het maximale dat je kunt zijn. Om plezier, liefde en verbinding te ervaren.

www.kontrastcoaching.nl
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Ontbreekt het je aan zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld? Voel je je lusteloos, depressief of angstig en wil je je energie terug? Groeien de problemen je boven het hoofd uit?

Als je het gevoel hebt dat je de richting bent kwijtgeraakt en niet meer weet wat je kan doen. Neem dan contact met me op. Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek. NLP Coaching zal je ondersteunen in je vooruitgang zodat je snel en gemakkelijk weer de regie over je leven hebt.

www.kontrastcoaching.nl
Add a comment...

Post has attachment
Als mens laten we ons vaak leiden door angst.

Angst kan er voor zorgen dat we volledig "bevriezen", maar ook dat we vluchten voor angstige situaties. We lopen er voor weg.

Of je nu bang bent om te vliegen, angst voor spreken in het openbaar, angst om verbinding aan te gaan met andere mensen en ook angst voor spinnen of andere fobieën. Daar kun je wat aan doen. Hoe zou het zijn om de ervaring van angst te transformeren in bijvoorbeeld plezier, vrijheid, liefde en waardering? Laat jij je angst nog controle hebben over je leven?

Wil je niet liever krachtig en enthousiast in het leven staan? Wil je weer in jezelf geloven? Wil je gewaardeerd worden? Neem voor een gratis kennismakingsgesprek contact met me op. Ben je klaar voor de positieve verandering?

Hartelijke groeten, 

Rob Hoogerwerf

rob@kontrastcoaching.nl
www.kontrastcoaching.nl
T. 020-7761666
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Regelmatig komen mensen naar me toe en zeggen dan bijvoorbeeld, "Rob ik ben niet voor het geluk geboren". Wat denk je dat er gebeurt zodra ze dit echt gaan geloven? Juist, iedere keer zal dit ergens in hun leven worden bevestigd. Wat zal er gebeuren zodra je de overtuiging hebt dat je WEL voor het geluk geboren bent? De kans is heel groot dat je geluk vaker gaat tegenkomen. Wil je ook leren hoe je focus en overtuigingen op krachtgevende wijze kunt gaan inzetten? Kom gratis kennismaken. rob@kontrastcoaching.nl 
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded