Profile cover photo
Profile photo
Koninklijke Rotra
3 followers -
Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over land gebundeld in één flexibele organisatie
Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over land gebundeld in één flexibele organisatie

3 followers
About
Posts

Post has attachment
Rotra genomineerd voor Best Logistics Supplier van de Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards 2017

Rotra is genomineerd voor de Best Logistics Supplier Awards van Link Magazine. Onderscheidend aan deze Award is dat bedrijven geen enkele invloed kunnen uitoefenen op hun nominatie dan door zich gedurende het gehele jaar te bewijzen als voorbeeldig partner. Nadere selectie volgt..

Post has attachment
De introductie van het schip ROTRA MARE in het Offshoremagazine! Rotra heeft als mede-investeerder haar naam mogen verlenen aan dit duurzame initiatief. Een ro/ro schip voor de windmolenindustrie

Post has attachment
Rotra in uitzending Trots op Gelderland

In het tv-programma Trots op Gelderland worden nieuwe ideeën en bijzondere bedrijven uit Gelderland belicht. Medio mei was Rotra te zien in dit tv-programma op Omroep Gelderland. In deze uitzending stonden de onderwerpen innovatie en logistiek centraal. Aan het woord is Machiel Roelofsen. Bekijk het item hieronder.

Post has attachment
Container Terminal Doesburg geeft voortvarende start vliegend vervolg; primeur 1e volle afvaart!

Flat-top-, reefer-, 20- en 40- en 45 ft containers; het schip Meta Maria heeft vandaag de primeur van een eerste volle (81TEU) afvaart naar de haven van Rotterdam!

Vanaf de start groeien de volumes substantieel; mede door de combinatie met de (multimodale) transportmogelijkheden over water en weg, de directe verbinding met het Europese achterland en logistieke faciliteiten in Doesburg is Rotra met haar terminal voor steeds meer bedrijven strategisch logistiek partner

Naast de kostenefficiëntere manier van transporteren vormt het vervoer over water bovenal een duurzaam alternatief voor containervervoer over de weg. Er zijn meerdere wekelijkse afvaarten tussen Doesburg en Rotterdam, daarnaast is het team verder uitgebreid teneinde verdere groei te realiseren.
Photo

Post has attachment
Techniekdag 2017 in Doetinchem

Aanstaande zaterdag 18 maart van 10.00 tot 16.00 is Rotra vertegenwoordigd op de Techniekdag in Doetinchem (Pas Reform BV – Informaticaweg 14). Naast de verschillende vormen van techniek kan de jeugd kennismaken met transport & logistiek. Hopelijk zien we jullie zaterdag.

Post has attachment
Rotra wenst iedereen prettige feestdagen en een gelukkig, gezond en succesvol 2017!
Photo

Post has attachment
Baggerwerkzaamheden in laatste week.

Afgelopen periode is er druk gebaggerd en zijn er matten en stortstenen voor de kade gelegd. De stenen voorkomen dat de boegschroeven van schepen grote ontgrondingskuilen veroorzaken. De baggerwerkzaamheden bevinden zich inmiddels in de laatste week.
Photo

Post has attachment
Rotra is de nieuwe strategische partner TALA en verzorgt eerste spoedzending Airbus helikopter

Rotra Air & Ocean is strategisch partner van The Aerospace Logistics Alliance (TALA). TALA biedt totaaloplossingen voor de Aerospace industrie met in het bijzonder de ontwikkeling en optimalisatie van AOG-programs (aircraft on ground). Expertise, een wereldwijd netwerk en 24/7 service gegarandeerd. Met als resultaat een eerste spoedzending van een Airbus helikopter (H125 Ecureuil) van Zweden naar Tianjin (China)
Photo

Post has attachment
Koninklijke Rotra ISO 9001:2015 gecertificeerd na succesvolle audit

Post has attachment
Beurzen- en evenementenbranche als uitdagende tak van sport voor logistiek specialist. Klik op de link hieronder en lees de volledige publicatie in het vaktijdschrift InStore & Livecomm.
Wait while more posts are being loaded