Profile cover photo
Profile photo
Komló Média
532 followers
532 followers
About
Posts

Post has attachment
Az érett piaccá válás jele, hogy elemzők szerint ma már a szoftveres frissítéseket részesítjük előnyben.
Add a comment...

Post has attachment
Felfedezték egy távoli csillag, a Kepler-90 nyolcadik bolygóját, ezzel a rendszer planétáinak száma nyolcra nőtt, ami annyi, mint a Naprendszeré.
Add a comment...

Post has attachment
Megállapodás született az Oroszország ellen Ukrajna destabilizálása miatt elrendelt uniós gazdasági szankciók hat hónappal történő meghosszabbításáról a tagállami vezetők csütörtöki brüsszeli csúcsértekezletén - jelentette be Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke.
Add a comment...

Post has attachment
Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén a képviselők elfogadták a parlament pénzmosás, adókikerülés és adókijátszás feltárására és megelőzésére létrejött úgynevezett PANA-bizottságának 211 ajánlását.
Add a comment...

Post has attachment
Az amerikai külügyminisztérium tegnap keményen bírálta Németországot, amiért Berlin továbbra is támogatja egy új orosz földgázvezeték építését Oroszország és Európa között. Ugyanakkor dicsérte Dániát, amiért annak kormánya olyan törvényt fogadott el, amely gátolná a projekt kivitelezését, jelenti az amerikai Wall Street Journal. Wess Mitchell az amerikai külügyminisztérium európai és eurázsiai ügyekért felelős állam titkára kijelentette, hogy Németországban egy új kormány létrehozása alkalmat adna Washingtonnak érvelnie az orosz eredetű Északi Áramlat 2 nevű csővezeték projektje ellen, mert az a Fehér Ház szerint Moszkvának nagyobb befolyást engedne Európa energiaellátásába. (lovasistvan.hu)

https://www.wsj.com/articles/u-s-criticizes-germanys-support-of-new-russian-natural-gas-line-1513122298
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Emmanuel Macron francia elnök a klímaváltozás ügyében a vezető francia lapnak, a Le Monde-nak adott interjújában kijelentette: az atomenergia ügyében Franciaország nem akarja Németország példáját követni, ugyanis az atomerőművek a klímavédelem szempontjából nyertesek.
Éppen a klímavédelem melletti elkötelezettség nem engedi, hogy az országban az atomerőművek által termelt áram részesedését 50 % alá csökkentsék 2025-ig, mint ahogyan azt az előző kormány tervezte. Hangsúlyozta, éppen a német példa mutatja, hogy a nukleáris energiától vett búcsú növeli a széntől vagy a külföldről vásárolt földgáztól való függőséget. (lovasistvan.hu)

http://huet.blog.lemonde.fr/2017/12/12/president-macron-encore-un-effort-sur-le-nucleaire/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Felháborodottan reagált az Európai Bizottság Donald Tusknak, az Európai Tanács elnökének azon véleményére, hogy a migránsok kötelező uniós elosztási kvótája kudarcot vallott. Tusknak az uniós vezetők csütörtökön kezdődő csúcstalálkozója résztvevőinek küldött levele „elfogadhatatlan” és „Európa-ellenes”, mondta Dimitrisz Avramopulosz, az Európai Bizottság belügyekért és migrációért felelős biztosa tegnap Strasbourgban, jelenti a New Yorkban több nyelven szerkesztett Epoch Times hírportál német nyelvű kiadása.
Tusk kifejtette, „a kötelező kvóták ügye maximálisan megosztónak bizonyult”. (lovasistvan.hu)

http://www.epochtimes.de/politik/europa/eu-kommission-empoert-tusk-umverteilung-migranten-gescheitert-a2293104.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
A kormány 2018-ban csaknem 69 millió forintot biztosít a Zrínyi-hagyomány és a magyar történelmi hősök emlékének és nemzeti örökségének megőrzésére - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi).
Add a comment...

Post has attachment
Karácsony vagy újév, ilyenkor is akadnak városunkban ismeretterjesztő programok, ne csak a terített asztalt üljük körül, éljünk a felkínálkozó lehetőségekkel.
Add a comment...

Post has attachment
Az üzletember nem csupán a platformot, hanem a Szilícium-völgyet is kritizálta.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded