Profile cover photo
Profile photo
Koloidno Srebro
60 followers -
Koloidno srebro in ostali koloidi
Koloidno srebro in ostali koloidi

60 followers
About
Posts

Post has attachment
NOVI IZDELKI z MOTIVI SVETE GEOMETRIJE!, če želite naročiti samo en podstavek ali nalepko prosim prišite na info@naturals.si
Add a comment...

Post has attachment
VELIKOST KOLOIDNIH DELCEV IN PPM

Najvišjo kakovost koloidov enačimo z najmanjšim delcem v optimalnem območju 0,5 do 10 nanometra. To zagotovi, da se najmanjši najbolj trdovratni nevrotoksični virusi in prioni inaktivirani, ne le večje bakterije. Najmanjši nanodelci v območju od 1-8 nanometrov so najbolj učinkoviti pri najbolj škodljivih organizmih kot so, spirohete (Leptospira, Treponema, borelia), virusi in prioni, vsi ti, ki poškodujejo živčni sistem. Naši koloidi so narejeni z napravo, katere podjetje je eno od redkih, katera je dalo analizirati svoje koloide neodvisni ustanovi ne le na velikost nanodelcev, ampak je dobila potrditev učinkovitosti proti MRSA (Methicillin Resistant Staphylococcus aureus screening). Velikost je najpomembnejše lastnosti, ki vpliva na kakovost. Študije so pokazale, da je potrebna optimalna velikost delca da inaktivira različen mikrob ali prion, in da so skupki atomov srebra ki so večji kot 20 nanometrov (200 Angstroms) v premeru, veliko manj učinkoviti.

Zato se zdi smiselno, da v koloidni raztopini najdemo različne velikosti, od najmanjšega mono-atomskega delca do največjih delcev velikosti 20 nm. Prav v tem območju velikosti se začnejo čudežni učinki kvantne fizike (tuneli, superprevodnosti, akcija-na-daljavo -> ti. quantum entanglement, tachyonics, superatom, interakcija z zavestjo). Tako lahko obrazložimo tudi efekt da koloidi zelo delujejo (zdravijo) tudi na energetski ravni. Ker lahko vsak grozd ali atom nosi eno enoto električnega naboja, potem iz tega sledi, da manjši delci povzročijo veliko bolj električno aktivnost izdelka. Lahko, da je velika učinkovitost proti mikrobom posledica električnega naboja, medtem ko je srebro zgolj katalizatorski prevodnik toka. Zato bi lahko postalo merjenje energije elektrona tako pomembno kot Zeta potencial in PPM (particles per million).
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Koloidno srebro in argirija, oz strah pred tem da bi dobili modro kožo.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Naša svetovalka o alkimiji in koloidnem srebru.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded