Profile cover photo
Profile photo
Kokend water kraan webshop
6 followers -
100% Laagste Prijs Garantie op onze kokend water kranen
100% Laagste Prijs Garantie op onze kokend water kranen

6 followers
About
Posts

Sinds vorige week verkopen wij ook de GROHE Red Duo kokend water kraan. GROHE staat wereldwijd vooral bekend om haar sanitair maar betreedt met de Red productlijn ook de kokend water kranen markt. Verder is GROHE een Duits merk en dit is terug te zien in de kwaliteit van de producten: Duitse degelijkheid. 

Momenteel bieden wij alleen de Red Duo kraan aan. De Duo is een echte duo kraan gezien u er zowel koud, warm als kokend water uit kunt tappen. De kraan is voorzien van een aparte greep voor kokend water die beveiligd is met een trek draai constructie. Verder levert GROHE twee verschillende boilers, de Single en de Combi. De Single levert 3 liter kokend water. De Combi kan 6 liter kokend water en 11 liter warm water leveren, rechtstreeks uit uw kraan.

Een opmerkelijk verschil met een Quooker is dat de straal van de GROHE kraan niet ‘spetterd’, zie dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?t=97&v=As3L7Q9YRxg Kwalitatief zijn zowel Quooker als GROHE hoogstaande merken. Een ander verschil is dat de GROHE een iets hoger stand-by verbruik heeft. Het verschil is 5 Watt.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de producten van GROHE dan kunt u deze hier bekijken: http://kokendwaterkraanwebshop.nl/grohe/  
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded