Profile cover photo
Profile photo
KØBERSMÆGLER.DK
15 followers
15 followers
About
KØBERSMÆGLER.DK's interests
KØBERSMÆGLER.DK's posts

Post has attachment
Den 1. November var vi så heldige at få Nadia Andersen til vores team. Nadia kommer til at have fokus på #boligkøb i området sydvest for #København mere eller mindre afgrænset af #Køge mod syd og #Roskilde mod vest. 

Post has attachment
Vi er utrolig glade for, at kunne byde Anne Liv Langballe velkommen i købersmægler.dk. Anne er blevet ansat som ansvarlig for sagsbehandlingen ifm de boligkøb, som vi gennemfører sammen med vores kunder. Vi håber i vil tage godt i mod hende!

Post has attachment
Overvejer du at købe bolig efter 1. november? Så skal du selv have en væsentlig opsparing med.
Fra og med 1. november skal du selv lægge mindst 5 % af købesummen i udbetaling, når du skal købe bolig. Det siger en ny bekendtgørelse om god skik for banker, som træder i kraft fra og med november 2015.
Læs mere om den nye bekendtgørelse via linket nedenfor.
#købersmægler   #køberrådgivning   #københavn   #Århus   #førstegangskøbere  

Post has attachment
Politiken har bragt en artikel, hvor vi er blevet interviewet. I artiklen konkluderes der bl.a. at der kan spares mange penge ved at bruge en købermægler. Samtidig beskyldes ejendomsmæglerne for ikke at være klare nok i deres anbefaling af at bruge egen rådgiver, når man som boligkøber er i kontakt med dem.

Læs mere i vores online brochure, om hvad det vil sige, at bruge os som rådgiver i forbindelse med dit boligkøb.

#Købersmægler   #Køberrådgivning  

Post has attachment
I juni valgte Penge & Privatøkonomi at udgive en artikel om et par, der valgte at sælge deres hus for at vende tilbage til livet som lejlighedsejer i byen - et drøm, som vi hos Købersmægler.dk har hjulpet dem med at indfri. Du kan læse artiklen i nedenstående link.

#købermægler   #købermæglerkøbenhavn   #lejlighedibyen   #køberrådgivning   

Post has attachment
Photo

Post has attachment
D. 1. juni starter Line Friis-Olsen hos os som købermægler på sælgersiden. Hun skal hjælpe os med at styrke vores position på boligmarkedet. Line kommer med en solid erfaring efter 8 år hos Home i Gentofte. Velkommen til Line, som der kan læses mere om lige her: http://koebersmaegler.dk/ny-koebermaegler/

Post has attachment
En undersøgelse af Voxmeter med 1003 danskere gav det resultat at 40% af de spurgte fortalte at de vil fravælge en ejendomsmægler, hvis det gør at de risikerer at ejendomsmægleren repræsenterer både boligsælger og boligkøber.

Læs hele pressemeddelelsen her:
http://koebersmaegler.dk/skud-i-foden/

Og tøv ikke med at give os et kald, hvis du ønsker rådgivning til dit kommende boligkøb.

Post has attachment
Vi har givet et lille interview til DR om det at fungere som købermægler og hvad det vil sige at arbejde med køberrådgivning i forbindelse med boligkøb. Det konkluderes blandt andet, at man kan spare penge ved at bruge en købermægler. I linket nedenfor er der en lydfil, hvor du kan høre hele indslaget. 

http://koebersmaegler.dk/koebersmaegler-dk-omtales-dr-radioavis/

Post has attachment
Vi leder lige nu efter en profil, som vil være vores nye købermægler i Århus. Se stillingsopslaget
Wait while more posts are being loaded